Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.3ecbbf1b742992650814eec81e3bbcbd.png

Przekaz niemieckiego Onetu dla Polaków ogłasza Roman Kuźniar. Zarejestrowany przez komunistyczną bezpieką jako kon­takt o­pe­ra­cyj­ny KO Uniw.  Przeciwnik wejścia Polski do NATO i obecności w Polsce wojsk amerykańskich.

Dodając do tego najbardziej antyamerykański rząd od upadku prl to należy spodziewać się samych sukcesów. 

--------------------------------------------

a gdzie jest @Agrest, chyba nie wystraszył się kilku żałosnych hejterów?

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

Dodając do tego najbardziej antyamerykański rząd od upadku prl

Czyli że wstali z kolan i nie robią loda USA?

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

Przekaz niemieckiego Onetu dla Polaków ogłasza Roman Kuźniar. Zarejestrowany przez komunistyczną bezpieką jako kon­takt o­pe­ra­cyj­ny KO Uniw.  Przeciwnik wejścia Polski do NATO i obecności w Polsce wojsk amerykańskich. 

Jak dobrze że komunistyczni prokuratorzy w TK mogą sobie spokojnie tam siedzieć xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, nie napisał(a):

Dodając do tego najbardziej antyamerykański rząd od upadku prl to należy spodziewać się samych sukcesów. 

--------------------------------------------

Nie mam najmniejszych wątpliwości, ze Putin oszuka Trumpa.

Co do hipokryzji Vance a to najlepszy cyrk był jak mówił, że w Europie za mało szanują populistów czy jakoś tak. Że nie dają im okłamywać głupców jak to zrobił Trump w USA.

PS w pisie wszelkich kontaktów operacyjnych tw i innej komunistycznej swołoczy nie mniej jak w po. Więc dziwi mnie że ten problem poruszasz. Zresztą sam Kaczyński mocno współpracował z SB na wielu polach.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
43 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Zresztą sam Kaczyński mocno współpracował z SB na wielu polach.

Dobrze że choć z nimi nie sypiał.

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał(a):

Taki strachliwy nie jestem.

Trwam w postanowieniu i wyciszam się🤣

Screenshot_20250124_181449_TikTok.jpg

Screenshot_20250213_214901_TikTok.jpg

Opublikowano (edytowane)

Trump postawił Hamasowi ultimatum, że jak nie wypuszczą do dziś wszystkich zakładników Żydowskich to rozpęta się piekło. Hamas wypuścił tylko 3. Może to wszyscy? Zapytano Trumpa co w związku z tym ultimatum teraz zrobi. A on, że to sprawa Izraela. Normalnie cyrk. Teraz zajął się rzekomo wybuchającymi w stanach słomkami papierowymi. Takich jaj to się nie spodziewałem. Pytanie tylko co jego cyrk przyniesie naszej części świata? Z czasem może nam nie być wesoło.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Teraz zajął się wybuchającymi w stanach słomkami papierowymi.

Uuuuuuu to jakaś nowa broń masowego rażenia?

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Trump postawił Hamasowi ultimatum, że jak nie wypuszczą do dziś wszystkich zakładników Żydowskich to rozpęta się piekło. Hamas wypuścił tylko 3. Może to wszyscy? Zapytano Trumpa co w związku z tym ultimatum teraz zrobi. A on, że to sprawa Izraela. Normalnie cyrk. Teraz zajął się rzekomo wybuchającymi w stanach słomkami papierowymi. Takich jaj to się nie spodziewałem. Pytanie tylko co jego cyrk przyniesie naszej części świata? Z czasem może nam nie być wesoło.

Do nas niczego nie musi przenosić, takie cyrki to u nas normalka. Gówno burza np.z alko/tubkami dla odwrócenia uwagi to taki pierwszy z brzegu przykład

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, binek napisał(a):

Gówno burza np.z alko/tubkami dla odwrócenia uwagi to taki pierwszy z brzegu przykład

Akurat ta burza wcale nie była gówniana. A czemu tak szybko się wycofano? Bo dotyczyła ludzi z otoczenia Pana Prezydenta Dudy.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

A to u nas nie ma odpowiednich służb odpowiedzialnych za nadzór wprowadzanych towarów do obrotu? Sam premier i marszałek sejmu zajmują się takimi sprawami? Zresztą może faktycznie nad niczym nie panują, nawet pomocy powodzianom państwo nie potrafi zapewnić przez swoje instytucje tylko środki spółek skarbu przekazuje na konto prywatnej fundacji którą ma rozdysponować pomoc - po co szukać cyrku za oceanem?

Opublikowano
15 minut temu, binek napisał(a):

A to u nas nie ma odpowiednich służb odpowiedzialnych za nadzór wprowadzanych towarów do obrotu?

Są ale tam parę fajnych nazwisk się przewinęło i miało być OK.

Opublikowano
11 godzin temu, mirro napisał(a):

Temu to się powodzi.

w dniu urodzin  1 zl kosztuje wstep 😂 jeszcze ciastko dostalem..

dojazd w dwie strony 50 zl..

no majatek wydalem  😂

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

...ludzie tera kariery robiom...

Jacus...łazienki teraz w domach ludzie mają....

Tak żebyś wiedział na przyszłość...

w tamtym roku lazienke rozwalilem .moze sobie kiedys zrobie nowa. a tak to do wisly ide a potem to twoje dzieci pija..

ojciec lazienke zrobil gdy sie urodzilem . ta  linia pokazuje ze przespaliscie 100 lat..

4 godziny temu, Klez napisał(a):

galana konto zapasowe czy racyla ??

6 minut temu, binek napisał(a):

Kolejny przykład jak sodówka wali w czerep

juz zapomniales misiewicza ?

ekspert sie wypowiada idealny. z niecierpliwoscia czeka az po niego przyjda .

https://wiadomosci.wp.pl/dariusz-matecki-pozbywa-sie-majatku-przepisal-dom-na-rodzicow-7036991620541216a

image.png

Opublikowano

Ale co mnie obchodzi Misiewicz czy Matecki? Przecież mało być lepiej, inaczej, precz z PiSowską butą . Poprzednio produkowałeś się co sił, a tera? - bo Misiewicz, bo Matecki

Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał(a):

w dniu urodzin  1 zl kosztuje wstep 😂 jeszcze ciastko dostalem..

dojazd w dwie strony 50 zl..

no majatek wydalem  😂

w tamtym roku lazienke rozwalilem .moze sobie kiedys zrobie nowa. a tak to do wisly ide a potem to twoje dzieci pija..

ojciec lazienke zrobil gdy sie urodzilem . ta  linia pokazuje ze przespaliscie 100 lat..

galana konto zapasowe czy racyla ??

juz zapomniales misiewicza ?

ekspert sie wypowiada idealny. z niecierpliwoscia czeka az po niego przyjda .

https://wiadomosci.wp.pl/dariusz-matecki-pozbywa-sie-majatku-przepisal-dom-na-rodzicow-7036991620541216a

image.png

Jak piszesz to nie pij

Opublikowano

kolejne konto swira..

51 minut temu, binek napisał(a):

Ale co mnie obchodzi Misiewicz czy Matecki? Przecież mało być lepiej, inaczej, precz z PiSowską butą . Poprzednio produkowałeś się co sił, a tera? - bo Misiewicz, bo Matecki

a co mnie obchodzi jakis posel po ?? 

35 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Na twoim płocie się zatrzymała ta linia ..😆

kock  caly na bialo 🤣.

te domy bez lazienek to jakies pustostany ? emeryci bez dzieci ??  element ?? 

sa normalni ludzie ktorzy nie maja lazienek ?? 

Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał(a):

kolejne konto swira..

a co mnie obchodzi jakis posel po ?? 

kock  caly na bialo 🤣.

te domy bez lazienek to jakies pustostany ? emeryci bez dzieci ??  element ?? 

sa normalni ludzie ktorzy nie maja lazienek ?? 

Jak to możliwe żeby na tyle milionów plemników taki kretyn się przebił. Coś nie pykło w tej ewolucji 

• Like 1
  • Haha 2