Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

a dziś dzwoniłem to jałówka R 27 zł , ta oferta od handlarza ponoć bierze prowizje od sztuki ale nie wnikałem w szczegóły ile tej prowizji 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
31 minut temu, Karol8885 napisał(a):

Jalowka tansza generalnie od byka, Inalca tylko płaci jakies całkiem pojebane stawki

Słyszy się, że wybije ujowe

Opublikowano
56 minut temu, jarecki napisał(a):

TAŃSZA , GORSZE WYBICIE , WOLNIEJ ROSNIE , same wady według mnie 

Jałówki u mnie rosną na odpadach, których byki nie dojedzą.

Odkurzacze wymiatają wszystko, a tak szło by w gnój. 

Kurna, sprzedałby coś, ale cena się trzyma, paszy w opór... 

Gnoju przybywa 😁 czyli zysk rośnie 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, GABBER85 napisał(a):

Co to za firma?

a..o  s...i ?

nie czaić się pisać, żeby wszyscy wiedzieli kto jest oszust lub złodziej. Do której grupy należą nie wiem bo nie sprawdzam definicji w kodeksach, ale na pewno się kwalifikują.

GRUPA AGRO SADOWSKI Świecie.

• Like 4
Opublikowano

Jeśli ta firma działa jako spółka z. O. O. To niech zapomną ze odzyskają pieniądze. Pan właściciel dostanie rok może dwa więzienia wyjdzie i będzie sie śmiał. Niestety. Taki kraj. 

Opublikowano

Dzisiaj słyszałem o jednym zakładzie który niby proponuje cenę za byka nawet 20 zl/kg na żywą słyszał ktoś o takiej cenie? Możliwe jest to bez za.ebania kilkudziesięciu kg na wadze? 

Opublikowano

18pln za mięsne to "mój" daje. Z moje wagi

14 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Dzisiaj słyszałem o jednym zakładzie który niby proponuje cenę za byka nawet 20 zl/kg na żywą słyszał ktoś o takiej cenie? Możliwe jest to bez za.ebania kilkudziesięciu kg na wadze? 

Opublikowano
5 godzin temu, jarecki napisał(a):

a dziś dzwoniłem to jałówka R 27 zł , ta oferta od handlarza ponoć bierze prowizje od sztuki ale nie wnikałem w szczegóły ile tej prowizji 

Dobry handlarz. Oprócz tego że zarobi złotówkę na kilogramie jeszcze prowizję chce ? 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Ceny to sa za byka 28-30 za O

Zalezy kto hak "liczy" 

W sumie to ceny sa za wszystko mniej wiecej takie same.

Ja tam jeszcze w tym tygodniu handluje cwierci ( o ile mozna to nazwac handlem) i przerwa do 19.08

Wszyscy na urlopy, jak wroce ze swojego to tylko zrobie pare aut mrozonki gdzies pod koniec lipca/ paczatek sierpnia i tyle.

Zaklady tez pracuja jeszcze przyszly tydzien i potem kazdy w tym lub innym terminie wylacza sie na 2 tygodnie. Tak samo rozbiory.

Pauzy zaczna sie od 21.07 w zakladach z ktorymi wspolpracuje

Opublikowano
3 godziny temu, thefarmer napisał(a):

Jeśli ta firma działa jako spółka z. O. O. To niech zapomną ze odzyskają pieniądze. Pan właściciel dostanie rok może dwa więzienia wyjdzie i będzie sie śmiał. Niestety. Taki kraj. 

Nic nie zrobią. Położyć 55 tyś, tyle wynosi minimum kapitału sp zoo i po sprawie. 

Firma która prawie mnie zrobiła na kasę, ten sam manewr 4 razy wykonała. U mnie to było 1,5 banki z 12 lat temu na terenie. Z dwa lata temu ktoś ich tutaj strasznie zachwalał i jakoś przestał 🤣

Żeby nie było ostrzegałem, że lubią leki piniondz