Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, ubogiwladek napisał(a):

O klasa to chyba hf z reguły? 

Może być i LM w o klasie.

Nie od rasy to zależy.

Podają cenę za O, jak wybije się w R czy U to odpowiednio wyższa cena 

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

jakoś technika mnie pokonała i nie mogę wysłać wiadomosci na priw , ale skontaktuje sie z ABP bo ze dwa lata temu ich przedstawiciel był u mnie i zostawil wizytówke , ale to już po swietach 

Ja do Ciebie też nie mogę.

726 171 705 skup.

• Thanks 2
Opublikowano
W dniu 12.04.2025 o 19:48, asus921 napisał(a):

A to zawsze sie musi zarobic ? Dolozcie troche do tego interesu tak jak my. 😀

A najgorzej Posłuchać tychowa.ci pracownicy maciejka są tak wyszkoleni że szlak.inaczej krew gotują...jączki... przez telefon obiecują super cenę a w rzeczywistości to pół darmo dają..najgorsze kupce jakie mogą byc

Opublikowano

Panowie, od ponad miesiąca agencja prostuję mi ''niespójne'' zwierzęta, mam ekstra 5 szt których nie mam fizycznie. Sprzedawca był w oddziale tłumaczyć sprawę i robił korektę. Czy sam mam najlepiej zrobić korektę i je wykasować żeby mieć spokój od agencji? 

Opublikowano

U mnie przemieszczenie też było w terminie. Sprzedający zrobił błąd ja mu to zgłosiłem po chwili przemieścił właściwe sztuki. On robił korektę, ja nic tam nie klikałem. Zadzwoniłem po jakimś czasie to mówił że musiał osobiście do agencji jechać i tłumaczyć.

Żałuję że sam osobiście nic nie zrobiłem w 7 dniach.

Opublikowano

W ostatnim dniu terminowego zgłoszenia dostałem propozycję, kliknąłem i zauważyłem że sztuki sie nie zgadzają. Zadzwoniłem do sprzedawcy ze jest błąd i po 15 min miałem drugą prawidłową propozycję i też ja potwierdziłem i to mam spójne. Po dwóch-trzech dniach dzwonie do sprzedawcy jak z korektą bo sztuki wiszą a on że córka osobiście musiała jechać do oddziału agencji to prostować 

Opublikowano

Ja jak czytam te sprawy przez irz to widzę jak z drugiej strony ktoś przychodzi zblazowany robi kawę siada i coś tam klika. Tu rolnicy przeżywają tam ci informatycy coś  zmienią i takie później prostowanie. Jak z drugiej strony człowiek to korektę to zrobi w 2 minuty ale ustawowo musi swoje odstać...

Opublikowano

Pany pytanie byczek 200 kg niby je normalnie ale drugi raz badz trzecie zdażyło sie takie coś że toczy piane z pyska taką zielonkawą i wypluwa taką jakby przetrawioną treść żołądka? O co to loto i co mu sie może dziać?

17446972925677489777450245164656.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Bartek933 napisał(a):

U mnie przemieszczenie też było w terminie. Sprzedający zrobił błąd ja mu to zgłosiłem po chwili przemieścił właściwe sztuki. On robił korektę, ja nic tam nie klikałem. Zadzwoniłem po jakimś czasie to mówił że musiał osobiście do agencji jechać i tłumaczyć.

Żałuję że sam osobiście nic nie zrobiłem w 7 dniach.

Miałem podobną sytuację. Przy zakupie cieląt sprzedający podał błędne numery kolczyków. Przypadkowo to wyłapałem za 2 miesiące- mój błąd że nie sprawdziłem przy zakupie. Sprzedający zrobił korektę a ja sobie czekam i czekam a na irz widnieje ciągle błąd. Pojechałem do agencji i wyjaśniłem sprawę. Suma sumarum też zrobiłem korektę i wszystko jest git 

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, livebird napisał(a):

Pany pytanie byczek 200 kg niby je normalnie ale drugi raz badz trzecie zdażyło sie takie coś że toczy piane z pyska taką zielonkawą i wypluwa taką jakby przetrawioną treść żołądka? O co to loto i co mu sie może dziać?

17446972925677489777450245164656.jpg

A jak wchodzisz do pomieszczenia to nie czuć specyficznyego zapach (flaków  ) u mnie tak było to wet wkładał sądę bo był przypchany .

Opublikowano
15 minut temu, Azor07 napisał(a):

A jak wchodzisz do pomieszczenia to nie czuć specyficznyego zapach (flaków  ) u mnie tak było to wet wkładał sądę bo był przypchany .

Nie nie czuć robi niby normalnie

Tempersture ma 39.5