Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Franek__Dolas napisał(a):

Twoja krowa musiała mieć 750 kg.  Brutto na na cenę 12 zł co Ty piszesz. Sokołów na dzisiaj ma 21.3 O klasa 320kgPlus.  Więc pomyśl.  46 %W.B.Cie.   Na końcu napisz 100 zł od Sztuki . Pozdrawiam.

Ile ważyła krowa to jest moja sprawa, była sprzedana 20 marca wyszło za nią 23 netto w O klasie. Ta krowa pierwiastka była po sm mięsnym i mojej krowie też taki MM to mi tu nie pier.... głupot ja się wczoraj nie urodziłem.

13 minut temu, jarecki napisał(a):

Masz wagę ? , Przepinanie kolczyków to powszechna metoda

Nie mam wagi swojej u kuzyna po sąsiedzku była ważona dwa razy. Kurna przepinają kolczyki masakra.

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
16 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ile ważyła krowa to jest moja sprawa, była sprzedana 20 marca wyszło za nią 23 netto w O klasie. Ta krowa pierwiastka była po sm mięsnym i mojej krowie też taki MM to mi tu nie pier.... głupot ja się wczoraj nie urodziłem.

Nie mam wagi swojej u kuzyna po sąsiedzku była ważona dwa razy. Kurna przepinają kolczyki masakra.

I tu chłopczyku napisałeś że jesteś dzieckiem. Wcześniej piszesz że sprzedałeś za 12 zł. A teraz że wyszło 23 O. Zabawne i śmieszne kolejność dowolna. 

Opublikowano
4 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Nie jedzie po jedną sztukę żeby zarobić 100 zł. Chyba że jakoś inaczej mnie watuje 🤷🤭 życie. 

Dawał za nią 12 zł bidna była trochę cielak ssał trzy miesiące. Ale poszła na WBC. 

3 minuty temu, Franek__Dolas napisał(a):

I tu chłopczyku napisałeś że jesteś dzieckiem. Wcześniej piszesz że sprzedałeś za 12 zł. A teraz że wyszło 23 O. Zabawne i śmieszne kolejność dowolna. 

Cofnij się do podstawówki 🤭

Opublikowano
19 minut temu, Wpaw napisał(a):

Cofnij się do podstawówki 🤭

20 marca Sokołowa za krowę dawał 20.50. więc dziecko pomyśl co piszesz. Dobrze że jestem po podstawówce. Dziękuję za komplement. Ty jesteś po gimnazjum. 

Opublikowano
Teraz, Franek__Dolas napisał(a):

20 marca Sokołowa za krowę dawał 20.50. więc dziecko pomyśl co piszesz. Dobrze że jestem po podstawówce. Dziękuję za komplement. Ty jesteś po gimnazjum. 

Przecież ona poszła w jałówce pisałem o tym do 30miesiecy idzie w jałosi. To nie miejsce na pyskówki, skąd w tych ludziach tyle podłości 🤷

Opublikowano
2 godziny temu, Grzesiu90209 napisał(a):

Wujek miał rozplodnika hf który chodził sobie luzem ze stadem mlecznym i był ładnej budowy😉

Ładna budowa jak na hfa. Później jak się zobaczy rozplodnika ras mięsnych blond limuzyna czy szaroleza to człowiek inaczej myśli...

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, GABBER85 napisał(a):

HF ładnej budowy... nie ma takiego zwierzęcia

To tak jak na olx biało czarne hf'y mieszańce, ale chyba mieszanina ho z hf 

Jak prognoza na przyszły tydzień? Będzie spadek czy w normie ?

Edytowane przez krzysiek277
Opublikowano
Teraz, AdamRo napisał(a):

Tak się śmiałem gdy przeczytałem że handlarz za stówkę bydlaka na pakę ładuje.

Ja obstawiam że minimum tysiąc w górę jak w uczciwy sposób. Przy kreatywnej wadze i wybojach to już ciężko policzyć...

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, AdamRo napisał(a):

A mój po 150 netto 

Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał(a):

A co ci mam powiedzieć że kolega że do szkoły my razem chodzili? 

Pewnie i tak czyta te posty nic więcej nie powiem🤭

Opublikowano
24 minuty temu, pedro2 napisał(a):

Po 150 to dostawali jakieś 3 lata temu handlarze z okolicy tylko za dowóz do ubojni od chłopa. A gdzie mowa o zarobku na sprzedaży za 100zł... 

On nie wozi sam na ubojnie, a jak wiezie to dodatkowe 30 gr do kg było. Ode mnie wiezie na swoją bazę 15 km dalej i wieczorem auta z ubojni odbierają 

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał(a):

On nie wozi sam na ubojnie, a jak wiezie to dodatkowe 30 gr do kg było. Ode mnie wiezie na swoją bazę 15 km dalej i wieczorem auta z ubojni odbierają 

👍

Opublikowano
11 minut temu, Franek__Dolas napisał(a):

Zabawny jesteś. Ty poważnie piszesz? Powiedział Ci że ubojnia mu daje 400 zł. Od Sztuki jeśli na WBC przywiezie? 

Tak, mocno zabawny jestem. Na tym niku jestem od lat i często pokazywałem jak się bydło wybija. 

4 do 8 szt na raz po 150 za kursik co trwa godzinę to mało?

Nie jeździ oglądać po 15 razy bydła, bo może ktoś sprzeda, albo i nie. 

Tel, cena pasuję i jakikolwiek pracownik mając mnie na trasie odbiera i nie musi się znać na klasyfikacji 

Opublikowano
21 minut temu, HF86 napisał(a):

Tak, mocno zabawny jestem. Na tym niku jestem od lat i często pokazywałem jak się bydło wybija. 

4 do 8 szt na raz po 150 za kursik co trwa godzinę to mało?

Nie jeździ oglądać po 15 razy bydła, bo może ktoś sprzeda, albo i nie. 

Tel, cena pasuję i jakikolwiek pracownik mając mnie na trasie odbiera i nie musi się znać na klasyfikacji 

Ludzie to myślą że są alfą i omegą a mamy frajerami