Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

... Ale moze niezbyt przyjemnie... pachnieć... Po niemyciu i tych pieciu skarpetkach na rok... 

to ta kijanka po paru latach u niego bedzie gorsza jak auta po Helmutach 

• Haha 4
Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

I to tak nagle? 

Was coraz wiecej łączyc zaczyna... 

Zaczynam wierzyc ze i w robocie tak na Piotra pucia przeciwna leci... 

Nie będę mówić dlaczego ponieważ to i tak nikogo nie powinno interesować 

Ja żadnych podobieństw nie widzę 

Może jestem ślepa.

Poza tym ja już wypowiedziałam się że nikogo nie szukam i nie zamierzam szukać. 

• Thanks 1
Opublikowano

Piotrka nie zmienicie. On postanowił, że taki będzie, taki chce być i tak mu dobrze. Ciężko go zrozumieć, może nawet nie da się zrozumieć. Ale akceptować się da. Krzywdy nam nie robi. Fakt, że jego teorie szczególnie odnośnie kobiet, można uznać za obrazę. Ale ja mu wybaczam. I tak ma trudne i ciężkie życie. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Ja żadnych podobieństw nie widzę 

... Tylko ze to... Nie podobieństwa się przyciagaja... 

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ale pijący.

Nie w aucie.. 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nie będę mówić dlaczego ponieważ to i tak nikogo nie powinno interesować 

Może od spawania? Głupio pytać, ale pewnie się znasz?🤔

No i ten murek oporowy,😛 kuchenny postawiłaś?

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Czy uważasz, że powinno to Ciebie interesować xD ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał(a):

Czy uważasz, że powinno to Ciebie interesować xD ? 

Chyba za tą pizzę się tak odgryzasz? 🤔🫣

Chciałem zarzucić jakiś temat... A ty mnie gasisz 😁

Opublikowano

Teraz dziewczyny na takich lecą . Mieszkanie ,samochód ma. Do związku wiek też akurat. To już nie małolat 18-20 lat co takiemu tylko jedno w głowie a do życia pojęcie zerowe . 

Wiadomo ,że Pioter nie będzie miał bo nie chce. Ale teraz dziewczyny często startują same to podobnych jak on tylko z innym nastawieniem do kobiet.🙋

Opublikowano
3 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

O tym to już zapomniałam... Ktoś inny zrobił mi lepszą :P 

Moment się ten ktoś uwinął i tak już późno było... 

Moja była za ostra nie zjadłabyś. Ledwo, ledwo dałem radę całą zjeść 😛

Opublikowano
7 minut temu, Wpaw napisał(a):

Moja była za ostra nie zjadłabyś. Ledwo, ledwo dałem radę całą zjeść 😛

Zjadłabym. Ja ze względu na te jalapeno napisałam, że taką to bym zjadła. 

Opublikowano
19 minut temu, Wpaw napisał(a):

Lepiej się nie będę odzywać ponieważ tu ktoś jest zazdrosny chce mieć ciebie tylko dla siebie. 

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v