Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, PAN88 napisał(a):

Chyba nauczyłeś się liczyć i zakończyłeś trzymać 😂😁

Siema szaro buro i ponuro. Człowiek dopiero wstał po imprezie a tu od 18 następny bal andrzejkowy 

To dajesz oporowo😁

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Oj żart. Tu czasami cza się śmiać z głupich żartów. Na luźnej gumie. Kiedyś to tu było. Żarty polewa nigdy się nie obrażał. Teraz to już nie to co kiedyś. 

Każdy z tu obecnych użytkowników miałby serdecznie dość takiego zachowania co do swojej osoby 

Jednak jak widzę przyjemność wam sprawia aby kogoś upodlic,zdeptać I przede wszystkim opluć. .

Nie dziwię się poniekąd że w miastach mają takie a nie inne mniemanie o was. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Confused 2
Opublikowano
17 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja czekam żebyście mi to z jacorem siedemdziesiątym trzecim wytłumaczyli jak przekręcił  nam dzielnicowego 🤔🤔🤔 są teoretycznie 3 wersje 

Po pierwsze ten facet podający się za kobietę wynajął babę żeby przyszła na spotkanie z Mariuszem 🙈

Druga wersja że bezduszna wcześniej występowała pod nikiem facetów będąc rzeczywiście kobietą 🤷

Trzecie wersja że były dzielnicowy Mariusz skłamał . Tylko po co ? Znam go można powiedzieć prywatnie i wierzę że mówi prawdę 😉

A za jakie multikonta patrycja dostała bana? jakoś o tym dziwnie cicho? Nie chodziło czasami o michałka?

Jeśli chodzi o trzecią wersję, to o ile dobrze pamiętam, to chyba o kłamstwie Mariusza nikt nie pisał

Znasz go prywatnie, przez telefon?

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Każdy z tu obecnych użytkowników miałby serdecznie dość takiego zachowania co do swojej osoby 

Jednak jak widzę przyjemność wam sprawia aby kogoś upodlic,zdeptać I przede wszystkim opluć. .

Nie dziwię się poniekąd że w miastach mają takie a nie inne mniemanie o was. 

Zluzuj gumę bo strzeli. I po co. 

Opublikowano
7 minut temu, jacor73 napisał(a):

A za jakie multikonta patrycja dostała bana? jakoś o tym dziwnie cicho? Nie chodziło czasami o michałka?

Jeśli chodzi o trzecią wersję, to o ile dobrze pamiętam, to chyba o kłamstwie Mariusza nikt nie pisał

Znasz go prywatnie, przez telefon?

Nie mam pojęcia kto to jest Patrycja, był taki użytkownik ? 

Bezduszna=Patrycja=Michałek? To jest wszystko ta sama osoba 🤔 i to wszystko razem wzięte to jest łorowiok 🤔

Jeśli nie uważasz że Mariusz kłamie, to z kim się spotkał?  Potrafisz to wyjaśnić?

Znam go powiedzmy przez telefon 

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Bezduszna=Patrycja=Michałek? To jest wszystko ta sama osoba 🤔 i to wszystko razem wzięte to jest łorowiok 🤔

Jeśli nie uważasz że Mariusz kłamie, to z kim się spotkał?  Potrafisz to wyjaśnić?

Przecież caryca przyznała się, że w poprzednim wcieleniu była Patrycją i dostała dożywotniego bana za michałka., a do spółki należało jeszcze kilku innych niby użytkowników.🤭

A gdzie napisałem, że Mariusz kłamie, jakoś sobie tego nie przypominam?🤔 Moje przemyślenia są trochę inne🤫

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Była Patrycja, kiedyś pisaliśmy o psach kangal... Dziwnym trafem bezduszna wiedziało o wszyskim... Co do joty 😁

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Zluzuj gumę bo strzeli. I po co. 

Ja już i tak zluzowałam tyle ile potrafiłam. Więcej nie zamierzam.

Okazało się po prostu z jakimi ludźmi mam tu doczynienia. Którzy  nie mają żadnego szacunku do innych oprócz siebie samych. 

Mówię to z ręką na sercu że nie miałam nic w planach aby powiedzieć co tak myślę o was jednak juz po prostu czara goryczy się przelała. 

Opublikowano

Wracam z roboty, kończyłem składać tą szafę 🤭 a tu jeszcze byczki na mnie czekają masakra 😔

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Była Patrycja, kiedyś pisaliśmy o psach kangal... Dziwnym trafem bezduszna wiedziało o wszyskim... Co do joty 😁

Bo to to samo i patrycje wy***ali za multikonto z innym "męskim" profilem.

Ogólnie to trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby takie rzeczy robić. Nie rozumiem po co i w jakim celu. Moze choroba jakaś czy co.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ogólnie to trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby takie rzeczy robić. Nie rozumiem po co i w jakim celu. Moze choroba jakaś czy co.

Nie wiem, z głową coś nie tak. Jedno konto się ma to i tak dużo czasu się traci na te pierdoły 😁

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

@jacus Używasz jeszcze ładowacza, który był na street view twych włościach? Właśnie gadałem z gościem, za dwa słoiki miodu by się złoma pozbył. 

Tylko jak to przewieźć i zamontować 🙆‍♂️🤦

Opublikowano
7 minut temu, jacor73 napisał(a):

Przecież caryca przyznała się, że w poprzednim wcieleniu była Patrycją i dostała dożywotniego bana za michałka., a do spółki należało jeszcze kilku innych niby użytkowników.🤭

A gdzie napisałem, że Mariusz kłamie, jakoś sobie tego nie przypominam?🤔 Moje przemyślenia są trochę inne🤫

Dobra nie ważne kto był kim na forum w tym przypadku . Skoro twierdzisz że bezduszna to facet a Mariusz mówi że kobieta ,to chyba jednoznacznie uważasz że on kłamie 🤔 , ale mniejsza z tym ,to z kim w końcu spotkał się dzielnicowy ? Umiesz odpowiedź na to pytanie czy nie 🙈

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jest to za dużo jak widać na wasze głowy. 

Tylko nie wiem po o się tym ciągle interesować.

Jak dla mnie to jest zachowanie gorsze niż kobiet na wsi które tylko jednym się interesują plotkami i insynuacja tego co w rzeczywistości nie ma żadnego pokrycia.

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No dobra ,to chyba mogła wrócić z nowym kontem jeśli to ta sama osoba 

Tylko coraz to nowsza wersja, jest coraz gorsza 🤭 teraz to już w ogóle fenomen ludzkiej skórze. 

Zresztą co mnie to obchodzi

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

Tylko jak to przewieźć i zamontować 🙆‍♂️🤦

No jak przywieźć? Na wozie, rozciągasz na rozworze. Zamontować? Kopiesz dołek, zalewasz betonem, przychodzi dwóch czy trzech ziomków z roboty na gorzałę, parę minut i zamontowane.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No dobra ,to chyba mogła wrócić z nowym kontem jeśli to ta sama osoba 

Nie ma widocznie prawa tylko Michałek2399 i Michalek18 który nie ma żadnego o niczym pojęcia i wam przytakuje do niego nikt się nie czepiać z powodu tego że można nim pomiatać ile wlezie. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

No jak przywieźć? Na wozie, rozciągasz na rozworze. Zamontować? Kopiesz dołek, zalewasz betonem, przychodzi dwóch czy trzech ziomków z roboty na gorzałę, parę minut i zamontowane.

Kurła beton kręcić 🙆‍♂️ ziomków % raczyć 🤦 nie szkoda kasy 🤔😁

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale Mariusz spotkał się z Katarzyną czy Michałem 🤔🙈 

Michał nie dojechał🤷...czy miał wogóle zamiar nie wiem, ale groził że będzie. Dopiero jak już byłem w Warszawie zameldował, że nie dotrze...

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v