Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6465 napisał:

8 minut temu, wojtal24 napisał(a):

poproś o VIN i datę pierwszej rejestracji i sprawdzisz www.historiapojazdu.gov.pl będziesz miał przeglądy z przebiegiem.

No jutro jak pojadę 

zacytuję klasyka AF "dasz się kajtnac?"

Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

Mam chęć na inne marki. Tak że może nie być czym. Kupi nie kupi pohandlować można. A głównie to chodzi o wypicie flaszki 😆

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał(a):

Mam chęć na inne marki. Tak że może nie być czym. Kupi nie kupi pohandlować można. A głównie to chodzi o wypicie flaszki 😆

Tak z ciekawości sprawdziłem, wiem że mam u siebie robiony błotnik prawy przód, jak kupowałem oczywiście byłem tego świadomy, ale w tej rządowej historii pojazdu i autoDNA jest czyściutko, mimo tego, że szkoda była naprawiana w ASO.

• Thanks 1
Opublikowano
konteno napisał:

4 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

a co Ty dziewicy szukasz

W sumie nikogo nie szukam bo dziad z wioski jestem ale jak widze niektóre kobiety co dały d*py lepszym a i tak sie rozstały to po co mi taka a tym bardziej jak jeszcze co mi np. bedzie wypominać w czym jestem gorszy od jej byłego ( bo nieukrywajmy że żyjąc tak jak żyje to daleko mi ogarnięciem i jakości życia do typowych mieszczuchów pantoflarzy )albo jeszcze dokładać do jej bachora i się nim zajmować , juz takich mam znajomych w robocie co ich baba noge dała z dzieckiem do kolegi z jej pracy bo z teściami nie bedzie siedzieć choć mieliby całe piętro w dużym domu dla siebie 

dziwne masz podejście do kobiet i do życia ogólnie

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak z ciekawości sprawdziłem, wiem że mam u siebie robiony błotnik prawy przód, jak kupowałem oczywiście byłem tego świadomy, ale w tej rządowej historii pojazdu i autoDNA jest czyściutko, mimo tego, że szkoda była naprawiana w ASO.

W CEPIK'u może być ślad jedynie jak policja zatrzyma dowód przy takiej stłuczce

Takie naprawy, to tylko w ASO można sprawdzić

Opublikowano

@Tomasz0611 ja miałem całą klape bagażnika malowaną ale dopiero się dowiedziałem o tym jak znajomemu drzwi do malowania oddałem , za swojej kadencji drzwi przednie od kierowcy drugie i nadkole przednie , i druga atrapa z logo , reszta plastików jeszcze sie trzyma kupy 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Takie naprawy, to tylko w ASO można sprawdzić

O ile rzeczywiście było to robione w ASO a nie u Staśka w garażu ...

Teraz, konteno napisał(a):

@Tomasz0611 ja miałem całą klape bagażnika malowaną ale dopiero się dowiedziałem o tym jak znajomemu drzwi do malowania oddałem

Ja za każdym razem jak jadę na zakupy to mam miernik w kieszeni ;) Kilka PLN'ów a zawsze coś może się uda zauważyć dzięki temu. Chociaż i na to są sposoby ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6465 napisał:

Teraz, wojtal24 napisał(a):

ja to zawsze idę klucz porzyczyc od sąsiada albo oddaćjak chce flaszkę wypić pozdrów Marka

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał(a):

U mnie 3 a i 4 by się przydało jak 4 kierowców... jakie berlingo albo terenówka....

U mnie jak Astra pójdzie na złom, a dni jej już są policzone, to chyba sobie kupię Nemo, Fiorino do codziennego tyrania. Ładne Berlingo to 20 trzeba szykować, a jak by co to w Łukowie stoi takie z 18r 158tys km za 30 tys zł

Opublikowano
1 minutę temu, tytanowyJanusz napisał(a):

U mnie jak Astra pójdzie na złom, a dni jej już są policzone, to chyba sobie kupię Nemo, Fiorino do codziennego tyrania. Ładne Berlingo to 20 trzeba szykować, a jak by co to w Łukowie stoi takie z 18r 158tys km za 30 tys zł

Coraz bardziej skłaniam się ku Nemo. Dajhajsu na złom i miałem nic kupować a u znajomego obejrzałem i mi się spodobało.

Opublikowano
Teraz, tytanowyJanusz napisał(a):

Citroen Nemo, Fiat Fiorino, Peugeot Bipper, wszystkie trzy jednym hvjem robione 

Takie małe dwuosobowe dostawczaki, 610kg ładowności 

No już widzę...

Mało tego chyba.

Nie znałem tej nazwy.

Opublikowano
36 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Żeby suka nie dała to pies by nie wziął🤷‍♂️.

Wiem, że Ty wiesz o co chodzi.

Na pewno masz czy miałaś w pracy, w otoczeniu takie kobiety, z resztą sama o tym pisałaś. Rozstanie się taka z męzem czy partnerem i po prostu dostaje pierdolca i bydłuje niczym krowa, bierze wszystkich jak leci.

Potem wiele z nich żałuje że od FB, tiktoka i innych gówien nawsadzanych przez feministki zostawiła męża bo na nią nie zasługiwał. Po rozwodzie miał na nią czekać sznur arabskich księciów podjeżdżających pod mieszkanie.

Prawda okazala się inna i musiala zadowolić się byle mechanikiem co wyruchał w pomieszczeniu socjalnym po robocie🤣( Byla u mnie w ostatniej pracy taka księżniczka-Monika).

Wolna byłabym to bym sobie też nie żałowała... Jak facet lata za babami to dobrze. Tymczasem

IMG_20251122_192241.jpg

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v