Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Na komornika zbieram

Musi być biednie

📢📢📢📢📢📢📢

To już numer macie wpłacajcie blikiem na numer tel

Tytuł 

NA KOMORNIKA

A to czemu? W Bitcoiny poszedłeś?🤔

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Buszmen11 napisał(a):

Zwłaszcza w sezonie. Na pewno dojedzie na czas 👍

Tak na poważnie, w sezonie na jakiś lepszy styropian, nie z firmy "krzak", często  się czeka ponad miesiąc.

Można później dołożyć.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

W czyste powietrze xD A z tego co opowiada to coraz bardziej pasuje do tego modelu oszustw co to w Internecie opisują ;) 

A to hektary pogoni

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, dziwne, bo jedzenie tam niezłe było, na kilku imprezach tam byłem i nie było jakoś na co narzekać.

Nigdy tam nie byłem. W ducacie byłem to szału nie było. Byłem na kilku imprezach w magnacie przy Warszawskiej u ignasiaka to było żarcie lux. 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

W ducacie byłem to szału nie było. Byłem na kilku imprezach w magnacie przy Warszawskiej u ignasiaka to było żarcie lux. 

Ja to najlepiej pod względem żarcia wspominam Wolę Gosławską, dojazd bardzo kiepski, ale żarcie lux było.

Opublikowano
6465 napisał:

21 minut temu, PRIMO napisał(a):

Oj będzie będzie jak coś odwalą. 🤷‍♂️

Ty tego rogatego kupił od tego kuzynostwa czy jakoś tak?. Pokaż no go ino wstążkę powies🤭

3 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

I ja tak uważam i starym gdzie trzeba zajadę. 

Nowszym też byś zajechał. 

Poza tym ja to samochodu nie kupuje dla siebie jak Piotrek pszczelarz bo nim nie jeżdżę bo nie mam czasu. Ja to kupuje go swojej drugiej połówce. A że dziewczyna ładna jest 😍 to i nie pasuje do starego rupcia😁

w tym niebieskim ładnie się prezentuje 😆😆😆😆

6465 napisał:

A Volvo chyba kupiłeś? A kiedyś pisałeś że ktoś tam chce sprzedać cx60 a to o chyba @pedro2. Już nie pamiętam 

wiem o fajnym cx60

Łolek napisał:

3 godziny temu, 6465 napisał(a):

Jak ci się ta kugą jeździ? Miałem ochotę na jakiego suva. Ale ludzie gadają że to nie wygodne jest i że dużo pali nie potrzebnie. I mówią żeby lepiej bawarke kupić bo to są prawdziwe samochody 🤔 już sam nie wiem. Najlepiej to skarpety nie ruszać i jeździć starymi rupciami. 

Tomek nie słuchaj ludzi bo każdy mówi swoją prawdę,

Zadzwoń to pogadamy i ogarniemy auto takie że będziesz zadowolony 

w jego sytuacji tera to tylko diesla🤭😉😆😆😆

Tomasz0611 napisał:

Teraz, 6465 napisał(a):

A to hektary pogoni

Kojarzysz Zajazd u Bolka na Dębsku ? Podobno jak Parczewiak skończyli ...

to odemnie gościu ma u mnie jeszcze 2 domy weselne

• Haha 2
Opublikowano
28 minut temu, wojtal24 napisał(a):

wiem o fajnym cx60

Na piechotę też widziałem i też bardzo dobrze 😉

• Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, wojtal24 napisał(a):

wiem o fajnym cx60

to odemnie gościu ma u mnie jeszcze 2 domy weselne

Był bym zainteresowany xc60 bo cx to nie za bardzo.😉. Jak byś znał rok, kolor i cenę to pisz. A i diesel mus być najlepiej 2,4l. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Łolek napisał(a):

Na piechotę też widziałem i też bardzo dobrze 😉

Nie śmiechaj się z mojej drogiej połówki bo z kobietami nie ma żartów. A wie gdzie cię znaleźć to zajedzie i wychlosta 😆

2 minuty temu, pedro2 napisał(a):

Wziął się chyba za robotę łorawiok bo już tylko z jednego konta nadaje 🤭

Najbardziej to Patrycji brakuje 🤣🤣

Dobra iść na kąpiel i oko skleić. Pioter to pewnie już śpi bo nie pisze co tam ma w planach na jutro i czy dziś handel wypalił. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
36 minut temu, 6465 napisał(a):

Nie śmiechaj się z mojej drogiej połówki bo z kobietami nie ma żartów. A wie gdzie cię znaleźć to zajedzie i wychlosta 😆

🤔

...a Marek to lubi🤔...takie zabawy 🤔🤭...

...bo jakby trza było, to mogę i...kajdanki pożyczyć 🤭...

...tylko puszku do nich...ni mom🤷🤭

• Haha 7
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał(a):

🤔

...a Marek to lubi🤔...takie zabawy 🤔🤭...

...bo jakby trza było, to mogę i...kajdanki pożyczyć 🤭...

...tylko puszku do nich...ni mom🤷🤭

Marek dopiero z warsztatu wyszedł. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v