Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacor73 napisał(a):

Czyli przez ciebie pati dostała bana?

Przez multikonto ciapek. Regulaminu cza przestrzegać

Nie można mieć 2 kont a tym bardziej jednego jako chłop a drugiego jako kobieta 😉

Chciała się pobawić i straciła oba konta. Wstawiła w polityce zdjęcie do logowania na forum i tam było ciapek i patrycja 🤣

Edytowane przez Michał18
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Strach się bać co za cele może mieć taki ktoś jak ty...

Ja nie mam żadnego celu w tym aby coś komuś udowodnić czy zniszczyć. 

Zadaje pytania aby czegoś sama się dowiedzieć. 

Opublikowano
3 minuty temu, Michał18 napisał(a):

Przez multikonto ciapek. Regulaminu cza przestrzegać

Nie można mieć 2 kont a tym bardziej jednego jako chłop a drugiego jako kobieta 😉

Czyli ciapek to Patrycja, a patrycja to bezduszna, a że kowalski przyznał się do ciapka, czyli nasza bezduszna to stary kowalski🤣🤭🤣🤫

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
41 minut temu, Michał18 napisał(a):

Piotrze nie robię nigdzie 😉😣

pod siebie też jeszcze nie 

Godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

Teraz kobita z owca jechała w pociągu

lamy i alpaki za drogie 

Opublikowano
4 minuty temu, Michał18 napisał(a):

No i Bartek zrobił co należało do moderatora

Chyba nie bardzo, bo @Michał2399 jest teraz @Michał18, @Patrycja2 jest @Bezduszna, a @Kowalski czy tam @Ciapek, jest teraz @Ajeto, czyli cała wasza trójca w jednej osobie🤣

Skoro bezduszna to zweryfikowana kobieta, to Kowalski był kobietą🤭

To ci checa

• Haha 2
Opublikowano

jak na razie nie pada-tylko mgla okropna..

2 godziny temu, witejus napisał(a):

ciekawe czego szukasz w internecie ze ci algorytm , takie cos podsyla ?

2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Masz znajomości, nawet UFO do ciebie zalatuje w ten majątek 🤦😁

pobladzili we mgle . odeslalem ich na wschod-tam musi byc jakas cywilizacja...

35 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kuźwa...ty to masz normalnie....dar...do robienia fotek...

Kurna...piorun kulisty na zdjęciu?🤭😆

kumbajn .. 

22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

No kurła d*bil...

to samouczaca inteligencja .. jej zycie sklada sie z fragmentow wpisow  jej rozmowcow..

analizuuje .wyciaga wnioski i pier**li glupoty .😂

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Mieszkam sobie trochę tu, trochę tam.

Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać.

A jako grafik komputerowy powinnaś wiedzieć, że ściągnięte zdjęcie z netu bardzo szybko można zweryfikować🤭

Czyli nie mieszkałeś ani nie przebywasz w Warszawie na codzien lub co jakiś czas. 

Czyli jednym słowem masz kogoś znajomego w Warszawie kto by z łatwością podesłał ci zdjęcie a ty byś go wkleił jako swoje i jednocześnie wszystkim byś pokazał że faktycznie jesteś tym za kogo się podajesz 

Tylko że osoba która mieszkała w Warszawie lub mieszka nigdy by nie wybrała żadnego dworca czy zachodniego czy wschodniego tym bardziej sklepu 

Jednym słowem ściemniasz jak nic 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

jak na razie nie pada-tylko mgla okropna..

ciekawe czego szukasz w internecie ze ci algorytm , takie cos podsyla ?

pobladzili we mgle . odeslalem ich na wschod-tam musi byc jakas cywilizacja...

kumbajn .. 

to samouczaca inteligencja .. jej zycie sklada sie z fragmentow wpisow  jej rozmowcow..

analizuuje .wyciaga wnioski i pier**li glupoty .😂

Aż dziw, że twoje posty to pisze faktycznie osoba... 

Lepiej napisz kiedy sezon kończysz... 

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Czyli nie mieszkałeś ani nie przebywasz w Warszawie na codzien lub co jakiś czas. 

Czyli jednym słowem masz kogoś znajomego w Warszawie kto by z łatwością podesłał ci zdjęcie a ty byś go wkleił jako swoje i jednocześnie wszystkim byś pokazał że faktycznie jesteś tym za kogo się podajesz 

Tylko że osoba która mieszkała w Warszawie lub mieszka nigdy by nie wybrała żadnego dworca czy zachodniego czy wschodniego tym bardziej sklepu 

Przecież ci pisałem, nie mieszkam w Warszawie, a przebywać przebywam

Opublikowano

1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Przecież ci pisałem, nie mieszkam w Warszawie, a przebywać przebywam

Jeszcze raz powiem człowiek który mieszkał lub przebywa nie mówi w taki sposób jak ty. 

Nie znasz Warszawy. To jest pewne. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Jeszcze raz powiem człowiek który mieszkał lub przebywa nie mówi w taki sposób jak ty. 

Nie znasz Warszawy. To jest pewne. 

Ale, że co? Rodowity Warszawiak nie używa znaków interpunkcyjnych?

Tylko rodowita warszawianka może znać Warszawę, ja tylko trochę tam przebywam🤭

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6465 napisał:

38 minut temu, malaczarna napisał(a):

kolacja

Mało wody w rzece

U mnie też kolacja smaczna 

IMG_20251116_181601.jpg

przepis z AF? bakłażany też kiedyś dodawałem do jajecznicy

12Pafnucy napisał:

Godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

a nie będę pisał co mi z marek chodzi po głowie bo by mnie wyśmieli

No trochę ciekaw jestem...🤔

nie chciał bym zmieniać marki

Opublikowano (edytowane)

@jacor73Czy aż tak ważne są znaki interpunkcyjne czy napisanie słowa zgodnie z jego pisownią? Nie przesadzajmy każdy popełnia błędy jedni mniejsze drudzy większe. Ten tylko się nie myli co nic nie robi. .

Tylko że tu nie jest o mnie rozmowa tylko o tobie nawet @Tomas0611 który nie mieszka w Warszawie potrafi skazać miejsce czy nawet @6465, @Qwazi a już nie wspominając @wojtal.

To są ludzie którzy są w Warszawie może nie codziennie ale przynajmniej na co jakiś czas. Potrafia się poruszać w Warszawie tym bardziej by nie wybrali tych miejsc aby udowodnić komuś że faktycznie się przebywa w Warszawie. 

I nie mów mi tu o nawigacji. To każdy używa w tej chwili ale mówię o podstawowych sformułowaniach którymi się posługują jak mówią o Warszawie i okolicach więc nie sprzedawaj bajek. 

Własnie one cię pogrążają w tej chwili. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

chciał bym zmieniać marki

Kurna....sorry, ale nie wiem ...co za marka.

..no w sumie nie muszę wiedzieć...

Tak się zastanawiam co inni biorą pod uwagę...

Ja mam w planie jd, ale jeszcze nie na 100

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

a to jak jechał oglądać to nie wiedział ile km ma

Autem to wiesz, jedziesz jak chcesz a gabaryt musi obwodnicami, omijać wiadukty itp i może się zrobić więcej km. Trzeba to brać pod uwagę. 

Opublikowano (edytowane)

Oj nie wiem U mnie jest sporo kierowców TIR i jak jadą gdzieś daleko a potem osobówką na wakacje to mówią że mniej więcej tyle samo czasu co ciężarówką się jedzie

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Teraz, Strongman napisał(a):

Oj nie wiem U mnie jest sporo kierowców TIR i jak ja to gdzieś daleko a potem osobówką na wakacje to mówię że mniej więcej tyle samo co ciężarówkę się jedzie

Jak ktoś chce kupić ,to ani gabaryt,ani kilometry nie straszne.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

To nie chodzi że kupić tylko czasami Jadą gdzieś ciężarówkami w trasę zobaczą jakieś fajne miejsca i potem tam osobówką z rodziną jadą na wczasy czy to Chorwacja Rumunia Słowacja i mówią że choć osobówka szybsza To mniej więcej tak tyle samo się jedzie co TIR

Edytowane przez Strongman