Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Nie dałabym tyle za Forda już bardziej Rand Rover lub Jeep jest wart swojej ceny 🤣

To i na rolnictwie i na budowlance i na samochodach się znasz 🤔🤭 tylko pozazdrościć szczęściarzowi...🤭

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Nie dałabym tyle za Forda już bardziej Rand Rover lub Jeep jest wart swojej ceny 🤣

Widzę, że cenę sprawdziłaś 🤔😁

Opublikowano

Słodziak. 

I ty chciałeś go skrzywdzić kupując CAO lub Kangala😔

Nie będę mówił kto kogo skrzywdzi... 🤭 Kupię i będą się kolegować zobaczysz

Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

Samochód jak samochód. Nie widzę nic fajnego. Z góry uprzedzam, że się nie znam na motoryzacji i to mnie nie kręci.

Co w ogólności ? Kiedyś za połowę ceny takiego można było kupić sześćdziesiątkę. Trzymały cenę.

Ano to, że on nie sprzedaje.

Cena, silnik Perkinsa i pozycja za kierownicą przemawia przeciw.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

I na tarciu desek.

A ty tyle na kobietach co pies na płakał 🤣

5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Nie będę mówił kto kogo skrzywdzi... 🤭 Kupię i będą się kolegować zobaczysz

Jeszcze zaplaczesz. 

Za dobrze poznałam tą rasę i wiem co potrafią 

Jednak nie będę się z twojej drogi którą obrałeś wyprowadzała zrobisz jak uważasz. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ano to, że on nie sprzedaje.

Cena, silnik Perkinsa i pozycja za kierownicą przemawia przeciw.

A ja to sobie kiedy wymienię c360 na 255

Opublikowano
10 minut temu, Wpaw napisał(a):

To i na rolnictwie i na budowlance i na samochodach się znasz 🤔🤭 tylko pozazdrościć szczęściarzowi...🤭

Niw mów że jesteś jak Piotr 🤣

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał(a):

Widzę, że cenę sprawdziłaś 🤔😁

Przecież od tego zaczynamy wybierać samochód później jest testy,silnik, spalanie, koszt naprawy, wyposażenie🫢

Opublikowano
18 minut temu, Bezduszna napisał(a):

A ty tyle na kobietach co pies na płakał 🤣

Jeszcze zaplaczesz. 

Za dobrze poznałam tą rasę i wiem co potrafią 

Jednak nie będę się z twojej drogi którą obrałeś wyprowadzała zrobisz jak uważasz. 

Spokojnie jak coś to mi pomożesz.

9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Niw mów że jesteś jak Piotr 🤣

Tzn?

3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Trzecia wizyta dziś na cmentarzu

IMG_20251101_170135.jpg

Żebyś się za bardzo nie przyzwyczaił 🤭

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Przecież od tego zaczynamy wybierać samochód później jest testy,silnik, spalanie, koszt naprawy, wyposażenie🫢

Phi😁...mi się podoba, albo nie...uśmiechnie się do mnie albo nie 🤷...w salonie stały dwa obok siebie, to na tego, który mi się nie spodobał nawet nie patrzyłem...a takie same były, różnica tylko w kolorze🤷

25 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

C-360 to i tak nabędę ale MF to absolutnie.

I tu mosz lajka👍...ale będę uparty i napiszę...nie bierz siuntki🤷...szukaj se 6211🤗...dla Ciebie idealny💪

27 minut temu, 6465 napisał(a):

A Ty nie mosz lajka🤷... za to 😁...to pierdek do niczego oprócz kosiarki i zgrabiarki...

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Wpaw napisał(a):

Spokojnie jak coś to mi pomożesz.

Tzn?

Żebyś się za bardzo nie przyzwyczaił 🤭

Każdy musi sam przejść chrzest bojowy.

Ja tylko będę widzę. 

Mi się strafiła niezły ananas który jest psem w 90% samodzielnym. Mam nad nią władze ale do pewnego momentu wie że jeśli przekroczy to co zostało "ustalone" może być źle na razie nie przekroczyła. 

Trzy razy uratowała mi życie więc to o niej  świadczy jaka jest mi oddana. 

W jednym z przypadków oddała by za mnie życie. 

Ma dopiero 5 lat i 9 miesięcy 

Kobieta ma tylko prac, prasować, sprzątać jeśli ma jakieś o czymś pojęcie to już coś z nią nie tak. Jak coś potrafi innego to Ola Boga przecież to jest niemożliwe. 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
44 minuty temu, 6465 napisał(a):

sprzedaj Piotrowi 360 a kup sobie MF 

do opryskiwacza by Ci pasował 

43 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

C-360 to i tak nabędę ale MF to absolutnie.

21 minut temu, Qwazi napisał(a):

Phi😁...mi się podoba, albo nie...uśmiechnie się do mnie albo nie 🤷...w salonie stały dwa obok siebie, to na tego, który mi się nie spodobał nawet nie patrzyłem...a takie same były, różnica tylko w kolorze🤷

I tu mosz lajka👍...ale będę uparty i napiszę...nie bierz siuntki🤷...szukaj se 6211🤗...dla Ciebie idealny💪

A Ty nie mosz lajka🤷... za to 😁...to pierdek do niczego oprócz kosiarki i zgrabiarki...

6211 dobre maszyny 

a Tomkowi MF do opryskiwacz 1000l idealnie by pasował i ogródek obrobić 

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał(a):

No nie wierzę ci za grosz🤣 

Czyżbym teraz sama wyszła na idiotkę że wolę bezpieczeństwo niż wygląd. 

• Haha 1
Opublikowano

Każdy musi sam przejść chrzest bojowy.

Ja tylko będę widzę. 

Mi się strafiła niezły ananas który jest psem w 90% samodzielnym. Mam nad nią władze ale do pewnego momentu wie że jeśli przekroczy to co zostało "ustalone" może być źle na razie nie przekroczyła. 

Trzy razy uratowała mi życie więc to o niej  świadczy jaka jest mi oddana. 

W jednym z przypadków oddała by za mnie życie. 

Ma dopiero 5 lat i 9 miesięcy 

Kobieta ma tylko prac, prasować, sprzątać jeśli ma jakieś o czymś pojęcie to już coś z nią nie tak. Jak coś potrafi innego to Ola Boga przecież to jest niemożliwe. 🤣

To jak uratowała to życie?  

Ja ja nic takiego nie powiedziałem ani nawet sobie tak nie myślę o kobietach.!

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, slawek74 napisał(a):

Co to dla Ciebie pinset 🤭

Jak na Ciebie dwa miliony 🤔...ku..wa😱...trzy🤷...

9 minut temu, wojtal24 napisał(a):

6211 dobre maszyny 

a Tomkowi MF do opryskiwacz 1000l idealnie by pasował i ogródek obrobić 

Pchaj swojego do Małej Polski....Piotra przekonamy💪

Pierdek pozostanie pierdkiem...jak trza żeby poszedł to się po du...pe okopie🫣

A siedzisz w tym jak kobieta na fotelu... ginekologicznym🤦😄

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jak na Ciebie dwa miliony 🤔...ku..wa😱...trzy🤷...

Pchaj swojego do Małej Polski....Piotra przekonamy💪

Pierdek pozostanie pierdkiem...jak trza żeby poszedł to się po du...pe okopie🫣

no ja jak kupowałem 6211 to oglądałem też te MF 

ale jednak wybrałem zetora i rozumie Piotra.

a tego zetorka kupiłem w Dąbie  czy jakoś tak chyba niedaleko Ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v