Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Brat brata nie zabił🤣

Tylko zranił jak dla mnie usiłowanie morderstwa szyja przy tętnicy widać białym okien gdzie mierzył tylko my nie wyszło. 

Dla mnie pikusiem małym jest to że w tym co murrarek napisał jest przestępstwo  i jest winny. 

U mnie jest winny ale na wolności. 

Na każdych wiadomościach radiowych w nocy mówili że 13 sto latek zabił 17sto letniego brata. Zadając mu ciosy nożem. I nie mam powody temu nie wierzyć. 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Na każdych wiadomościach radiowych w nocy mówili że 13 sto latek zabił 17sto letniego brata. Zadając mu ciosy nożem. I nie mam powody temu nie wierzyć. 

Wystarczy radia nie słuchać... Telewizor już wyrzuciłem dawno... A w aucie radio to tylko to czego sam chcę słuchać.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Pomieszała swoją opowieść z tragedią która zacytowała....

A to ja tam nie znam jej opowieści. Odniosłem się do tego co się wydarzyło wczoraj. 

Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Wystarczy radia nie słuchać... Telewizor już wyrzuciłem dawno... A w aucie radio to tylko to czego sam chcę słuchać.

Mnie też nikt nie zmusza co mam słuchać, słucham co chce jak nie to zmieniam kanał. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy że Kowalski Bezdusznej nie atakuje...

No bo tak, to chyba każdą tu..

Pafnuś przyjacielu. Jeszcze żadnej tutaj nie obrzuciłem epitetami. Najbardziej lubię podokuczać starym pannom albo wytykam gdy widzę, że jakiś romans się klei. Nie wiedziałem kto to jest to nie dokuczałem ani nie bawiłem się w zgadywanie i przypominam, że terminu bezmózga użyłeś jako pierwszy.

PS. Ciebie jakby  tak porządnie wymacał  to też nie wiadomo jaka niespodzianka by wyszła😤

Dobranoc😁

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pomieszała swoją opowieść z tragedią która zacytowała....

Następnym razem będę pisać u mnie przed tym co napisze aby każdy wiedział 

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie pisalem o epitetach..

To była groźba u Ajeto do mnie skierowana czy ja coś źle zrozumiałam 🤔

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Następnym razem będę pisać u mnie

Nie o tym gadam...

Zacytowałas artykuł 

Podpisałas ... mały pikuś...

Dalej zaczęłaś pisać o czym innym....

No to jak zrozumieć podpis pod tym artykułem....?

No ja to odebrałem że uważasz że to drobnostka....później opisałas jakieś tam burdy ...

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

A pełna chociaż ? Czy dwa worki na tej przyczepie ? xD 

Wózkiem Linde widziałem jak przyczepę 12t marchewki po betonie ciągnął pod myjnię.

Burza trochę szkód narobiła. Nie pamiętam tak mokrego października. Ostatni chyba taki mokry to 2010rok 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ja to odebrałem że uważasz że to drobnostka....później opisałas jakieś tam burdy ...

Widzisz dla mnie jest to poniekąd mała sprawa zamknął i po sprawie 

Tutaj jest on jest na wolności każdy się boi. Nie wiadomo co takiemu strzeli do głowy. I kiedy przyjdzie następna ochota kogoś zaatakować. 

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Tutaj jest on jest na wolności każdy się boi. Nie wiadomo co takiemu strzeli do głowy. I kiedy przyjdzie następna ochota kogoś zaatakować. 

Ale tu młody człowiek stracił życie 🙋‍♂️🤦 to  piszesz jak by się nic nie stało 🤔🤦 

Opublikowano
9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

to ze zabił jest mala sprawa ..ty jestes normalna 🤔

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v