Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co z tego pokazywania, z sieci zdjęcie wkleić można. 

Z resztą tutaj na forum udzielających się kobiet czy dziewczyn które są nimi naprawdę to nie wiem czy by na jednym ręku było co liczyć 😁 
Teraz jak jakaś jest w rolnictwie to robi wiral na YT Facebooku albo toktoku, tam jeszcze za to kasę dobra można zarobić, bo wystarczy że nagra film jak coś tam na traktorze robi czy innej maszynie i już setki wyświetleń i kasa idzie  z reklam. 

• Like 2
Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

zobaczy wreszcie te trzy ciągniki albo i cztery

Ciekawe czy sąsiad by pozwolił...🤷

1 minutę temu, Uziu92 napisał(a):

Teraz jak jakaś jest w rolnictwie to robi wiral na YT Facebooku albo toktoku, tam jeszcze za to kasę dobra można zarobić, bo wystarczy że nagra film jak coś tam na traktorze robi czy innej maszynie i już setki wyświetleń i kasa idzie  z reklam. 

Nie każdy aż tak odważny.

Niektórzy wolą być anonimowi.

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Czyli teraz żeby udowodnić kto jest kim to będziecie tu zdjęcia cipek i jajek wklejać ? A to i tak żaden dowód. 

Jasiu kupił sobie nowe lakierki świeciły się jak lusterko. Spotkal Małgosię i się chwali nowymi butami wsunął buta między jej nogi i mówi wiem jakie masz majtki, czarne w białe kropeczki. Małgosia poleciała przebrała i wróciła, ten buta podsunął i mówi teraz różowe w kwiatki. Małgosia poleciała majtki zdjęła Jasio buta podsuwa i mówi. k**wa nowe buty i już dziura. 

• Haha 3
Opublikowano

@Michał18 w czwartek wyśle sąsiada do SPA 😁.

39 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Widać że w szkole nie uczyli zbyt dobrze ale co to wymagać od wiejskiej szkoły🤣

Od wiejskich szkół to Ty się. W Polsce A lepiej uczą :ph34r:.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, dsbh napisał(a):

Nikt nikogo nie zmuszał. Sam się zadeklarował, tylko coś adresu nie może dostać.

I tak adresu nie poda więc Qwazi nie ma na co liczyć. 

To były tylko czcze gadanie. Jeśli naprawdę chciałby się spotkać to by podał adres czy nawet sam by do niego przyjechał taka jest prawda.

27 minut temu, dsbh napisał(a):

To akurat nie problem 😁 :ph34r:.

To zależy jak na to spojrzeć od strony kobiety która wie co to związek to jest problem od strony mężczyzny który ciągle czegoś nowego szuka z powodu tego że chce przeżyć przygodę to tak jak ty mówisz nie ma problemu. 

23 minuty temu, dsbh napisał(a):

@Michał18 w czwartek wyśle sąsiada do SPA 😁.

Od wiejskich szkół to Ty się. W Polsce A lepiej uczą :ph34r:.

Zaraz zaraz czy ja do ciebie pisałam🤔

Wiadomo że w każdej szkole inaczej uczą 

Nie wiedziałam że tak muszę uważać na słowa 😔

Następnym razem będę personalnie pisać. 

19 minut temu, slawek74 napisał(a):

Albo go ugości %%%🤣🤣🤣

A traktory to po całej wsi będzie oprowadzał 😁

Nie ma śmiacia 😁 ja bym tsk zrobił 🤷‍♂️

Szybciej sam będzie pod wpływem niż zaproponuje🤣

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Ajeto napisał(a):

Jakie?

Czcze gadanie

Dobrze że ja jeszcze jestem dobrze wychowana. I staram się odpowiadać na pytania 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, slawek74 napisał(a):

Taki chytrus 🤔

Juz wielokrotnie pokazał że potrafi dac sobie zrana więc dlatego zaproponowałam aby spotkanie nie odbyło się u niego dla bezpieczeństwa Qwaziego 

Opublikowano
9 minut temu, Michał18 napisał(a):

Adres wysłany 👍

23 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

I tak adresu nie poda więc Qwazi nie ma na co liczyć. 

To były tylko czcze gadanie. Jeśli naprawdę chciałby się spotkać to by podał adres czy nawet sam by do niego przyjechał taka jest prawda.

I co łyso teraz ?

Opublikowano (edytowane)

Mnie ma być łyso to wam powinno być głupio. Gadacie od dłuższego czasu i tym aby wysłał adres a tu nic jak nie wysył tak nie wysłał. 

Jak zawsze wszystko muszę robić ja za was wystarczyło tylko podpuścić trochę wjechać na ambicje i już adres się pojawił na skrzynce. 

Tak ciężko nie było go przekonać 

@Qwazi masz adres Michała na skrzynce? 

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie chceta parasolki?

17613133323724319295461602623488.jpg

POleć komuś zamiast żyrandola 

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Owczy ruchaczu mylisz kwestie uwarunkowań genetycznych z bycia fleją i brudasem.

ze mnie też sie śmieją z tego POwodu 

Opublikowano
23 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Mnie ma być łyso to wam powinno być głupio. Gadacie od dłuższego czasu i tym aby wysłał adres a tu nic jak nie wysył tak nie wysłał. 

Jak zawsze wszystko muszę robić ja za was wystarczyło tylko podpuścić trochę wjechać na ambicje i już adres się pojawił na skrzynce. 

To mówisz, że to Twoja zasługa i masz taki dar przekonywania 🤔 ?

@Michał18 czego rżysz :ph34r: ?

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, konteno napisał(a):

POleć komuś zamiast żyrandola 

ze mnie też sie śmieją z tego POwodu 

To niedawaj powodów do śmiania -kup paste do mycia rąk, krem i zadbaj o siebie. To niewiele kosztuje.

Nieestetyczne takie łapska i niehigieniczne.

Opublikowano
29 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nie mam adresu. Mam deklaracje że może dojechać do Warszawy...

Sławek odbieraj telefon...to ja dzwonię...nie będę Cię na wódkę ciągnął 🤷😁

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Nie mam adresu. Mam deklaracje że może dojechać do Warszawy...

Nie dojedzie ale taka konfrontacja @Bezduszna - @Michał18 była by ciekawa :P.

Pogoda prawie bez zmian i poprawy nie widać. Prawie bo wiatr się wzmógł. Ojciec DJ @jacus nie posieje tych nie swoich gruntów. Kara boska go spotkała za te oszustwa 😁.

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v