Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Oczywiście się rozpadało.

Pada od rana. Teraz nawet mocniej.

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...zapraszam ponownie..🤷

Ile takie u Ciebie ? Jakoś w sklepie jaśniej świeciły.

@Bezduszna a jak Teodor teraz wygląda 🤔?

Opublikowano
33 minuty temu, s_z_k napisał(a):

Naprawdę kwestia przyzwyczajenia, poza tym te są na tyle fajne że mają włosy zamiast sierści i to wszędzie nie leży 😊

Pewnie tak. Znajomi mają shih tzu alle znają moje zdanie i nigdy go nie przywożą. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ajeto napisał(a):

Kutwa dają się podejść jak dzieci. Jeszcze im będzie miło poznać łysego blondyna z niebieskimi oczami erosomana podrywacza😂

Najpierw odpowiedz na to o co byłeś pytany, a potem się wypowiadaj w innych kwestiach😡...już wiesz, że epitety i przytyki wrażenia na mnie nie robią 🤷...szkoda, że nie mogę Cię pochwalić za odwagę i cohones, tak jak Łorawioka w oryginale 😞...smutne to u faceta i upokarzające 😞

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
25 minut temu, wojtal24 napisał(a):

spokojnie Kowalski nie bądź zazdrosny. Mariusz będzie że swoją żona w Warszawie

Spoko😗 Jak ma taką uporczywą potrzebę macania a inni się na to godzą mi nic do tego. Mi wystarczy, że sam nie jestem na liście których płeć podważa

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tej firmy nie ma...inne...som...

No to inne po ile ledowe ?

Ta ma mieć 20 000h żywotności i 15 000 razy można włączyć i wyłączyć. Ale ile to watów zastępuje tego nie pisze.

2 minuty temu, Ajeto napisał(a):

Spoko😗 Jak ma taką uporczywą potrzebę macania a inni się na to godzą mi nic do tego. Mi wystarczy, że sam nie jestem na liście których płeć podważa

Zazdrosny jesteś czy jak ? Jedź i Ty do Warszawy w czwartek to się spotkacie wszyscy na kawie.

Opublikowano
2 minuty temu, Ajeto napisał(a):

Próbujesz mnie wciągnąć do głupawej dyskusji🤔... nie uda się 🤷...pokaż post, gdzie podważałem płeć kogoś z userów🤷...chcesz wymagać od innych, wpierw wymagają od siebie🤷...

13 minut temu, 6465 napisał(a):

Pewnie tak. Znajomi mają shih tzu alle znają moje zdanie i nigdy go nie przywożą. 

https://www.facebook.com/share/r/1FvYfrDFBb/

Opublikowano

Toć się osobiście wybierasz do Warszawy weryfikować (macać)🤣

7 minut temu, dsbh napisał(a):

Zazdrosny jesteś czy jak ? Jedź i Ty do Warszawy w czwartek to się spotkacie wszyscy na kawie

Nie interesują mnie jacyś ludzikowie z af  którzy nic w moim życiu nie zmienią

Opublikowano
19 minut temu, Ajeto napisał(a):

Toć się osobiście wybierasz do Warszawy weryfikować (macać)🤣

Serio myślisz, że jedzie tylko po to aby się spotkać z Bezduszną ?????

12 minut temu, marulekk napisał(a):

Pada tam u was? 

Bo u mnie ciemno na radarze rzekomo ml cały czas pada a ani kropla nie spadła, puste chmury 🤔

Od rana.

4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

kto to kupuje jak na alegro polowa ceny 😲...

Nie przesadzaj bo ceny różne. Dolicz przesyłkę do jednej żarówki i ile Ci wyjdzie ? No i żarówka żarówce nie równa.

4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

O kurna,  raszple jak u Marcinowej pańci🤭

Znowu test dłoni 🤔:ph34r:😁 ?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Serio myślisz, że jedzie tylko po to aby się spotkać z Bezduszną ?????

Od rana.

Nie przesadzaj bo ceny różne. Dolicz przesyłkę do jednej żarówki i ile Ci wyjdzie ? No i żarówka żarówce nie równa.

Znowu test dłoni 🤔:ph34r:😁 ?

wiesz co to darmowa dostawa ..a kto to jedena żarówkę kupuje 🤪...35 zloty kosztuje 6 szt a tu 14 zl jedna ....potem sie dziwia ze klienta nie ma 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

wiesz co to darmowa dostawa ..a kto to jedena żarówkę kupuje 🤪

Masz rację. Dwie kupiłem 🤫. Trochę tańsze od tych najdroższych u Pafnucego ale nie jestem z nich zadowolony a w sklepie wydawało się że ładnie świecą. Na Allegro wypróbujesz od razu ? Pytanie retoryczne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v