Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Dalej to nie o to chodziło. Boisz się czy co @Chłoporobotnik powiedz w końcu co chciałeś zobaczyć. 

Jak dobrze pamiętam to miał pokazać siebie czyli swój wizerunek razem z traktorem a nie przednią szybę traktora 🤣

Jeżeli to jego ciągniki to nie ma problemu aby je ustawił w jednym miejscu i zrobił zdjęcia.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, dsbh napisał(a):

Żebyś był bardziej wiarygodny miały być trzy zdjęcia trzech ciągników tym samym czasie i najlepiej w tym samym miejscu. Przy czym dwa ciągniki z ładowaczem.

Miał być Farmtrac i Case, a nie cudzy Zetor i jakaś rozp...rducha z logo MF🤷...wszystko z netu na pewno 🤔

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Miał być Farmtrac i Case, a nie cudzy Zetor i jakaś rozp...rducha z logo MF🤷...wszystko z netu na pewno 🤔

Są i tamte było od razu mówić którego chcesz 🤦

Opublikowano
19 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Dalej to nie o to chodziło. Boisz się czy co @Chłoporobotnik powiedz w końcu co chciałeś zobaczyć. 

Jak dobrze pamiętam to miał pokazać siebie czyli swój wizerunek razem z traktorem a nie przednią szybę traktora 🤣

Chcesz go zobaczyć i sprawdzić czy wart twego zainteresowania? 😆

Opublikowano
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Widzisz, tylko niech to będzie normalna praca w normalnych godzinach, wiadomo, jak jest więcej pracy to się te godziny trochę przedłuża ale praca 48h non stop to jest jakiś koreański obóz pracy a nie hodowla ...

Żeby jeszcze coś z tego miał, to całe życie krowie dupska i kierownica ciągnika, a na koniec życia kolejki do lekarzy i na rehabilitację ...

emerytura we Francji - kolejka z drinkiem na plaże

emerytura w Polsce - kolejka z buteleczką moczu do laboratorium

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

On już sam nie wie co ma, tak jak Bezrozumna, motocyklem kiedyś jeździła a teraz prawa jazdy nie ma xD

jedno drugiemu nie przeszkadza

Opublikowano
17 minut temu, dsbh napisał(a):

Jeżeli to jego ciągniki to nie ma problemu aby je ustawił w jednym miejscu i zrobił zdjęcia.

Musiał by być zdrowo pierdolnięty żeby ustawiać ciągniki po to żeby udowadniać komuś w tym grajdole że owe posiada. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Michał18 napisał(a):

Są i tamte było od razu mówić którego chcesz 🤦

Misiu kolorowy, jakiś czas temu wyraźnie Ci napisałem co chcę, żebyś wstawił. Mogłeś się wtedy zweryfikować 🤷

1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Musiał by być zdrowo pierdolnięty żeby ustawiać ciągniki po to żeby udowadniać komuś w tym grajdole że owe posiada. 

Po jego dokonaniach tutaj to nawet powinien. Pier...ty to może się okazać jak tego nie zrobi. Wówczas tak właśnie będzie tutaj postrzegany. Właściwie to już jest

Opublikowano

A czy to ważne kim on jest i co tak naprawdę ma? Dla mnie to może być i zakonnicą, pier**li głupoty co drugi post co innego i tyle. Pewnie ma z tego jeszcze niezłą bekę 😆😆

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nie wiem jakie ale miały być dwa z ładowaczem i jeden bez z tego co mówił.

4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Tu nie chodzi o to czy posiada czy nie ale oto  aby udowodnił że jest tym za kogo się podaje. W tej chwili funkcjonuje tutaj jako klon Kowalskiego według niektórych.

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

On już sam nie wie co ma, tak jak Bezrozumna, motocyklem kiedyś jeździła a teraz prawa jazdy nie ma xD

A nie przyszło ci do głowy, że ma tylko kategorie A albo jej zabrali?

• Haha 1
Opublikowano

Te dochodzeniowiec😲...prawa jazdy się nie zabiera🤷

2 minuty temu, Ajeto napisał(a):

A nie przyszło ci do głowy, że ma tylko kategorie A albo jej zabrali?

Teraz, 6465 napisał(a):

Dla mnie to czy on jest klonem Kowala, bezdusznej, elona czy jeszcze kogo innego nie ma znaczenia. Jest tu dla zabawy. 

Ale głupkowata taka zabawa🤷

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ale skoro dla was to ważne to róbcie dochodzenie. 😂😂

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Te dochodzeniowiec😲...prawa jazdy się nie zabiera🤷

Ale głupkowata taka zabawa🤷

Im głupsza zabawa to więcej radości przynosi wkręcającemu 😂

Edytowane przez 6465
Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał(a):

A czy to ważne kim on jest i co tak naprawdę ma? Dla mnie to może być i zakonnicą, pier**li głupoty co drugi post co innego i tyle. Pewnie ma z tego jeszcze niezłą bekę 😆😆

Też nie rozumiem po co im ta wiedza. Żeby to jeszcze chłopak dziewczyną się interesował, ale chłop chłopem??🙆🤦

• Haha 2
Opublikowano
20 minut temu, Ajeto napisał(a):

Też nie rozumiem po co im ta wiedza. Żeby to jeszcze chłopak dziewczyną się interesował, ale chłop chłopem??🙆🤦

To weź nam powiedz po uj Ci tyle kont ?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nie mówię że nic nie robić, ale 48h jednym ciągiem to obóz pracy a nie gospodarstwo ...

To na usługach

Jak nie jedziesz to cię nie ma

Proste

Mały prezencik

20251016_132620.jpg

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Karol6130 napisał(a):

To na usługach

Jak nie jedziesz to cię nie ma

Proste

No bardzo proste, jakby mi taki powiedział, że mam siedzieć na sprzęcie dłużej niż 12h to bym podziękował i do bambra więcej nie wracał ... Jak pan bamber chce żeby sprzęt nie stygł to niech ogarnia 2 załogi które będą robić na zmianę ...

Ten co u mnie prasuje to pracownik jeździ w godzinach 10-21 po polach i tyle, nie ma żadnego oporowego jebania ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v