Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mężczyzna to gatunek...?

..ty coś bierzesz?

A co nie może być jeśli jest bezmóz to za mało na określenie mężczyzny takiego pokroju. Innego słowa już nie mogłam znaleźć. 

Żadnych leków nie brałam i nie biorę. Jeszcze dobrze się czuje przeciwieństwie co do poniektórych tutaj mężczyzn tylko z nazwy. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Mnie jest ciebie żal że wierzysz w to co wierzysz aż szkoda na ciebie patrzec jak brniesz swoje przekonanie o mnie.

Myśl tak dalej jeszcze lepiej dla mnie. Widać że to co piszą często o mężczyznach jest prawda.

Jak tu nie wierzyć im i  samej wyrobić sobie opinię o danym człowieku. Jak wszystko co piszą w dużej mierze się sprawdza. 

Zamiast posiadać mózg tam gdzie jego miejsce posiada się go między nogami. 

Aż szkoda że psujesz opinie reszcie swojego gatunku. 

Weź ty pogadaj z takim jednym z forum o polityce @hubertuss on tam przebywa i zgłoś się pod adres co bobek ci podał.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Żal mi tylko tych uczestników forum co zaczeli się do ciebie ślinić. 🤦‍♂️ Jeden nawet na wizyte się umawiał w Warszawie🤣.( Nie dziwie się że był tylko pałkowym w policji, jak nie rozróżnia kobiety od chłopa)

Jeżeli czerpiesz z tego jakoś przyjemność to weź skasuj te konto i załóż nowe, zapisuj tylko to co piszesz bo gubisz się w tych kłamstwach.

Mariusz po zdjęciu dłoni nawet nie rozpoznał że to chłop więc kiepski z niego detektyw.  I jeszcze się ślini🙆

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Adres: plac Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz

Telefon: 85 719 10 91

Weź ty się Kowalsky zgłoś pod ten adres ...

6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Weź ty pogadaj z takim jednym z forum o polityce @hubertuss i zgłoś się pod adres co bobek ci podał.

Na twoim miejscu ja bym tam zaczeła dzwonić dla siebie i dla twojego kolegi 

Z tobą jest coś nie tak nie ze mną.

Może ja zadzwonię jednak w waszym imieniu z powodu tego że sami się boicie przyznać że wasze mózgi źle funkcjonują i potrzebują wsparcia od razu wyślą karetkę z kaftanem bezpieczeństwa dla ciebie i Tomasza.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Michał18 napisał(a):

Mariusz po zdjęciu dłoni nawet nie rozpoznał że to chłop więc kiepski z niego detektyw.  I jeszcze się ślini🙆

Brudne łapsko z poobgryzanymi paznokciami 🤢🤮

Dobra. Temat zamknięty.

Bezmózgi wyłącz się, bierz widły/szpadel/siekiere w dłoń i do roboty.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Co już sam nie dajesz rady

Sam został na polu więc musi znaleźć sprzymierzeńca. 

Widać że dysleksja daje mu w kość. Brak słów równoważy się z małą inteligencja. 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

Dzień dobry...bez przymrozku, bez opadów, pochmurno...trza siać 

56 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Czy kiedykolwiek jakiemus facetowi z forum zdarzyło się zeby słownik przekręcał końcówki na żenskie?

Żal mi tylko tych uczestników forum co zaczeli się do ciebie ślinić. 🤦‍♂️ Jeden nawet na wizyte się umawiał w Warszawie🤣.( Nie dziwie się że był tylko pałkowym w policji, jak nie rozróżnia kobiety od chłopa)

Jeżeli czerpiesz z tego jakoś przyjemność to weź skasuj te konto i załóż nowe, zapisuj tylko to co piszesz bo gubisz się w tych kłamstwach.

Nie umawiał, tylko umawia...

Rozróżniać płeć na podstawie zdjęcia dłoni to eat wyższa szkoła jazdy....ja się nie podejmuję 🤷

Opublikowano
36 minut temu, Michał18 napisał(a):

Po zdjęciu dłoni to se możesz rozpoznawać 🤷...nigdy nie byłem detektywem🤷

Opublikowano
42 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Sam został na polu więc musi znaleźć sprzymierzeńca. 

Widać że dysleksja daje mu w kość. Brak słów równoważy się z małą inteligencja. 🤣

Jaką inteligencją? Bydłak nie ma inteligencji. On jeszcze kilka dni temu pisał, że śmierć Strzębosza jest dobrą wiadomością na koniec dnia. 

Opublikowano
2 godziny temu, Mateusz1q napisał(a):

i taka patologia ci imponuje ?

Jaka patologia?

Pracują uczciwie 

Jak by się zajął mechaniką i elektryką ciągników to by pieniędzy miał pewnie nie mniej, tylko wtedy trzeba pomocników, a z tym problem 

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja teraz piję z takiego browaru regionalnego, może drogo, bo 5-7zł za butelkę ale na tyle ile piję tego piwa to wolę jedno takie niż 2 koncernowe sikacze albo 3 takie jak pije nasz szlachcic ;) 

A się dziwisz ?? To jest jakiś koreański obóz pracy a nie gospodarstwo ... Że jeszcze są tacy, że im coś takiego imponuje ...

Najlepiej nic nie robić 

Opublikowano (edytowane)

Sam przy mechanice też dużo zrobisz tylko wolniej ale zarobić można dobrze. Przy elektronice to już w ogóle aby tylko mieć umiejętności i wiedzę pomocnika nie trzeba.

Dwa stanowiska ciepły czysty garaż jednego dłubiesz drugi rozebrany na części czeka i kaska leci. Bez stresu czy się urodzi czy przymrozek czy susza a jaka cena skupu.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał(a):

Żyć nie umierać... 

Wakacje przynajmniej dwa razy w roku

2 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

Wypraszam sobie jakie 40lat dziadki 🤨

Tam to już dziadki 

Młodo pożenione

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Jaka patologia?

Pracują uczciwie 

Jak by się zajął mechaniką i elektryką ciągników to by pieniędzy miał pewnie nie mniej, tylko wtedy trzeba pomocników, a z tym problem 

Najlepiej nic nie robić 

Dokładnie. Nie pić, nie palić, nie bzykać, nie czytać, nie oglądać, nie podróżować, nie odpoczywać, tylko yebać od rana do nocy. Jest moc.💪 Oporowo-całodobowo.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 3
Opublikowano
56 minut temu, Michał18 napisał(a):

Też tak uważam🤝 Mariusz ślini się do każdego nicka z końcówką na A i jeszcze tym chłopom żeńskie imiona wybiera 

Karol zresztą też i Zygmunt trochę

Opublikowano
13 minut temu, Karol6130 napisał(a):

No ma majątku trochę 

Budynki, hektary, maszyny, parę mieszkań 

Do grobu tego nie zabierzesz, tym bardziej że nie masz komu zostawić, a nawet jeśli masz to dzieci widząc jak zapierdalasz nie chcą takiego życia...

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dokładnie. Nie pić, nie palić, nie bzykać, nie czytać, nie oglądać, nie podróżować, nie odpoczywać, tylko yebać od rana do nocy. Jest moc.💪 Oporowo-całodobowo.

Tylko on to wszystko robił, i to po całości

Dzieci z trzema kobitami, pić to pił więcej niż ursus z baku

Potem przyszło opamiętanie, znaczy wybór, albo robisz I jakoś żyjesz, albo tracisz majątek za alimenty

Opublikowano
17 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Pewnie znowu ten głupek Jakubiak. To on ma ostatnio takie genialne anonimowe pomysły.

• Haha 1