Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

Panowie szkoda wam 30 zł na fryzjera? Obcięcie końcówek córce kosztuje 30 zł. Ja wydaje tak 300 średnio bez malowania.

Stare kawalery sknery 😁

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Panowie szkoda wam 30 zł na fryzjera? Obcięcie końcówek córce kosztuje 30 zł. Ja wydaje tak 300 średnio bez malowania.

Żona potrafi wydać więcej, o córci nie wspominam. 

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał(a):

Ty nie kumasz o co chodzi to nie jest tak że ktoś ci wypełnia i ty wysyłasz jako ty to zrobiłeś tylko on wysyła I on się pod tym podpisuje nawet agencja to nie dzwoni do mnie tylko dzwoni do jego a oni tak to umią wszystko wypełnić zrobić że ty nie masz pojęcia jakie można dopłaty wziąć jeszcze kilka kwestii jest ale już o nich nie będę pisał

To, że Ty jesteś ciemny jak tabaka w rogu i do tego analfabeta, to nie znaczy że inni są podobni do Ciebie. Faktycznie, dopłaty są tak skomplikowane, że  średnio rozgarnięty człowiek nie jest w stanie samemu tego ogarnąć.

Najpierw piszesz, że Ty sam wypełniasz a on tylko wysyła, a później piszesz, że dopisuje Ci dopłaty, o których nikt nie ma pojęcia i tak zapewne rok w rok🫣🤭 

Jakbyś nie wiedział, to Ty odpowiadasz za to co jest we wniosku a nie doradca.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, malaczarna napisał(a):

Ja mam długie wlosy

Za długie włosy Tyle biorą mają sprzęt do tego profesjonalny tylko jak robią w domach do podatków od tego nie odprowadzają i taniej Zresztą fryzjerzy w mieście też jak widzę że same znajome to na kasę nie Nabijają A jak kto cudzy jest to wtedy tak

Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał(a):

300 zł to jest wraz z farbowaniem🫢

Obcięcie max około 120 zł 

Chyba trochę za szalała pani z tymi cenami u siebie za fryzjera za samo obcięcie. 

Nawet na Mazowszu nie ma 300 zł za obciecie. 

Opublikowano
7 minut temu, jacor73 napisał(a):

To, że Ty jesteś ciemny jak tabaka w rogu i do tego analfabeta, to nie znaczy że inni są podobni do Ciebie. Faktycznie, dopłaty są tak skomplikowane, że  średnio rozgarnięty człowiek nie jest w stanie samemu tego ogarnąć.

Najpierw piszesz, że Ty sam wypełniasz a on tylko wysyła, a później piszesz, że dopisuje Ci dopłaty, o których nikt nie ma pojęcia i tak zapewne rok w rok🫣🤭 

Jakbyś nie wiedział, to Ty odpowiadasz za to co jest we wniosku a nie doradca.

Urzędnik może się pomylić nikt nie robi wtedy żadnych problemów a jak ty się pomylisz to tak

Opublikowano (edytowane)

nie ważne kto strzyże liczy się żęby czuć się komfortowo z nową fryzurą , faktycznie niektórzy fryzjerzy albo powinni sobie zrobić trochę przerwy albo sie pomylili z powołaniem 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Chyba trochę za szalała pani z tymi cenami u siebie za fryzjera za samo obcięcie. 

Chyba żartujesz. 

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

odzywka modelowanie i cięcie. upięcie 120 z moich włosów długich i gęstych

12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mój korzeń nie obrzezany...🤭

padłam, taki żyd jak owczy baron Elon vel Kowalski

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kup se maszynkę a nie łażenie po fryzjerach... Somsiad się ostatnio wk*rwił, 5 minut strzyżenia maszynką z zegarkiem w ręku i 40zł... Kupił maszynkę i sam się strzyże.

No mam swój świat i swoje kredki tylko, że ja o tym wiem, on sobie nie zdaje z tego sprawy.

A co ja jakiś dziad 🤔🤭 stać mnie i 100 zapłacić jak i strzyzenie z brodą 😁🤠

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Elon napisał(a):

5 john deere,  razem z tatowym. 

Mieszam tmr dla byków, jeszcze miesiąc i kasiorka.

20251007_190039.jpg

6 minut temu, Elon napisał(a):

Mi to pasuje, za miesiąc będę potrzebował odsadki. 

Byki to pewnie icki z rodziny zjedzą?

Opublikowano
11 minut temu, Strongman napisał(a):

Urzędnik może się pomylić nikt nie robi wtedy żadnych problemów a jak ty się pomylisz to tak

Jak wyjdzie przy kontroli, to nie ma znaczenia kto wypełniał wniosek, i tak odpowiedzialność ponosi właściciel.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v