Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, marulekk napisał(a):

Ja pier**lę tego nieda się czytać, wypociny dzieciaczków 

Dopóki będą takie osoby co karmią ich . To niestety tak będzie wyglądało forum 😏 Dziś zapowiada się kolejny dzień głupot , ale ja nie zamierzam brać w tym udziału. To niekończące się przepychanki. 🙋🤝

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dzień dobry. 17° i wieje. Było pochmurno, teraz ☀️ wylazło

Pokaż moje insynuacje...z jakiegoś powodu jesteś obiektem takiego a nie innego zainteresowania. Pod adresem Moniki nikt tak nie pisze...dlaczego🤔...a ona też potrafi uszczypnąć 🤷

A Ty co 🤔...wazeliną teraz handlujesz🤔

Dzień dobry kolego żelechowski

Ja nic nie muszę pokazywać. Rozlało się mleko, nawazylo się piwa które samemu trzeba teraz wypić. Mnie twoje śledztwo nie interesuje i interesować nie będzie. Dla mnie liczy się to że nie potrafisz tego zostawić za sobą i przestać się tym interesować. Kręcisz dziure I wykręcić nie możesz bo ci ona nie wychodzi. 

16 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

oj ,oj ...to trzeba gdzieś zgłosić najlepiej do CBA i ABW 🤣

Mnie ty i twoje dywagacje przestały interesować. Lubisz robić dym to rób z Kowalskym 🤣

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Wszystko co napisałam było już zawarte więc pytanie głupie na które nie warto odpowiadać zacytowany tekst odpowiada na jego pytanie

Sądzisz że wszyscy czytają od deski do deski co napiszesz?😆

22 minuty temu, Michał18 napisał(a):

Dopóki będą takie osoby co karmią ich . To niestety tak będzie wyglądało forum 😏 Dziś zapowiada się kolejny dzień głupot , ale ja nie zamierzam brać w tym udziału. To niekończące się przepychanki. 🙋🤝

Znowu z za płotu tylko podpuszczał będziesz?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nic nie muszę pokazywać. Rozlało się mleko, nawazylo się piwa które samemu trzeba teraz wypić. Mnie twoje śledztwo nie interesuje i interesować nie będzie. Dla mnie liczy się to że nie potrafisz tego zostawić za sobą i przestać się tym interesować. Kręcisz dziure I wykręcić nie możesz bo ci ona nie wychodzi. 

A to ja prowadzę jakieś śledztwo? Kurde, nawet gdybym chciał to już nie mogę 🤷

A tutaj👇...słowo Boże od gospodarza tematu 🤷...kierowane ogólnie, nie indywidualnie 

Opublikowano

pani będzie uczyć co kto ma  do kogo pisać ....przeszkadza że jest dziewczyna co potrafi rozmawiać po koleżeńsku z facetami ....trzeba to zniszczyć ...stara gra na tą samą nutę upadłego człowieczka 

przemądrzałe i wredne stworzenie nie znalazło poklasku na forum i zaczyna swoją obrzydliwa grę 

• Like 2
Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Daj znać jak to chodzi, potrzebny mi taki odkurzacz do "brudnych spraw". Kobita już mnie za często gania jak biorę jej domowy ;) 

Bardzo dobre to jest jak za takie pieniądze. U mnie w pracy kierowcy sprzątają tym w samochodach już kilka lat i jeszcze działa. Do tego siła ssania jest duża jak na takie wymiary. Tylko zmieniać regularnie worki to będzie działać.

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bardzo dobre to jest jak za takie pieniądze. U mnie w pracy kierowcy sprzątają tym w samochodach już kilka lat i jeszcze działa. Do tego siła ssania jest duża jak na takie wymiary. Tylko zmieniać regularnie worki to będzie działać.

Może mam pecha ale u mnie parksajdy działają miesiąc i są brzydkie. Plastik aż odpycha. Yato chociaż się prezentuje

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Daj znać jak to chodzi, potrzebny mi taki odkurzacz do "brudnych spraw". Kobita już mnie za często gania jak biorę jej domowy ;) 

Bierz Te czarno żółte, mam kilka lat i jest git.  Ważne aby miał mozliwosc podłączenia rury pod wydech świetne do przedmuchiwania kabiny w traktorze czy kombajn . 

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Dziewczyna rozmawia po koleżeńsku a Karolek z Kwasim odbierają jakby już nogi rozkładała😂

Oj boli Cię fakt że my umiemy w temat

Tylko chcesz odwrócić kota ogonem, a tu nie wychodzi

Opublikowano
25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Z tego samego powodu i ten kupiony 😄

Już zaraz pójdzie w ruch w stodole, 130zł

Opublikowano

Nie napisałem, że nie umiecie, tylko, że nie wypada. Kwasi jest żonaty, ty stary kawaler ale za to ona mężatka. Nic nie pasuje do niczego. Szukaj sobie w kategorii stare panny wtedy przestanę komentować😗

• Haha 1
Opublikowano

ja mam sheppach, na worki albo bezworkowo z wodą, mam ze 4 lata, na razie się trzyma, kabinę w kombajnie czy w ciągniku daje radę

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Nie napisałem, że nie umiecie, tylko, że nie wypada. Kwasi jest żonaty, ty stary kawaler ale za to ona mężatka. Nic nie pasuje do niczego. Szukaj sobie w kategorii stare panny wtedy przestanę komentować😗

jak się czegoś bardzo chce, a nie wolno, to można

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

To tylko tobie nie pasuje...znaczy w twej wyobraźni...

Ludzie po prostu potrafią ze sobą rozmawiać, żartować...

Tylko tobie się wydaje, że jak jakaś do ciebie się uśmiechnie, to znaczy że chce się z tobą żenić...😆🤭

• Like 3
Opublikowano
7 minut temu, malaczarna napisał(a):

Dzień dobry. Leje. Co to za nocne wywody nad moją skromną osobą?

Podobno Ci się narzucam 

Bezduszna z Kowalskim nie mogą się dogadać i robią zamieszanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v