Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Desperado napisał(a):

Po mnie? czyj? ja oddałem dokładnie o 20. 59 Jacora nieważny, bo oddał na dwóch kandydatów.  

A gdzie w regulaminie miałeś, że nie można oddać głosu na wielu kandydatów?

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

A gdzie w regulaminie miałeś, że nie można oddać głosu na wielu kandydatów?

Jeszcze na żadnych wyborach nie byłem żeby oddawać głos na dwóch kandydatów.

Opublikowano
43 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Jak mam pracować aby to dać kobiecie, od której nie dostanę nic w zamian prócz zachcianek to wolę siedzieć w kącie. Takiego wała aby czas na nią spożytkowywać i jej coś dawać.

Czemu najgorsze? Jak nie żyjesz to co ci za różnica?

Piotr nie wszystko musi mieć wymiar materialny,dała by ci ciepłe ciałko bliskość i pieszczoty a tego w sklepie nie kupisz ani na allegro 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Łolek napisał(a):

Piotr nie wszystko musi mieć wymiar materialny,dała by ci ciepłe ciałko bliskość i pieszczoty a tego w sklepie nie kupisz ani na allegro 

Nie interesują mnie rzeczy typu jej ciało a pieszczoty wywołują obrzydzenie.

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Co chcesz, wczoraj ledwo wrzuciłem ogrodniczki do pralki po 1,5 tygodnia chodzenia i czyste założyłem dziś. 

No i git na Sylwestra gotowy. 

Opublikowano
23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale co świętować , nowy rok to żadna okazja 

Po ile ? 

Wyjść z żoną i znajomymi trochę wypić potańczyć tego nie kupisz a to też ważne 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał(a):

Kupi...  Idealna, jeść nie chce,zachcianek brak a jak się znudzi to jebnie w kąt 😂

Screenshot_2025-12-31-14-19-56-705_pl.allegro.jpg

• Haha 6
Opublikowano
Uziu92 napisał:

9 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Pojoter

Nie wprowadzaj pesymizmu

w nowy rok

Idź się na chlej i spać

Życie kawalera, nachlac się, zjeść byle co i do przodu. Najgorzej jak jeszcze taki delikwent się nie myje i nie sprząta wokół siebie, w gaciach z drachą chodzi tydzień... 

kolega Szymek ma fajne określenie 😀😀😀😀

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie interesują mnie rzeczy typu jej ciało a pieszczoty wywołują obrzydzenie.

Jak cię szanuję za zaradność tak tutaj powiem żeś głupi i chodzi tu tylko o sprawy łóżkowe ale ogólnie o bycie razem 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał(a):

Może na sprzedajemy 🤔🤔🤔🤭🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
Łolek napisał:

4 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

Kupi...  Idealna, jeść nie chce,zachcianek brak a jak się znudzi to jebnie w kąt 😂

A podgrzewane są 🤔😂

I wersja na lato z klimatyzacja żeby się nie spocić

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v