Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Co tak się rozpisałaś dzisiaj? Wolne od pracy?

Nie wolne... Ale są sprawy ważne i ważniejsze 😆 Nie no żartuję, pracuje przecież.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Wełpa napisał(a):

Sławek jałówkę Hf potrzebuję zacielić, Zara ma przyjechać, czym angusem? 

Idę w mleko, widzę że tu strasznie dziewczyny latają za krowiarzami to i ja 🤭🙋

Jersey w takim razie. Ja nie znoszę dojenia krów.

Opublikowano
9 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Michał miało być, ale zdenerwował mnie nasz Strażnik Teksasu i już nawet uwagi nie zwróciłam. 

Raz jeszcze przepraszam, posta uzupełniłem 👇

26 minut temu, Qwazi napisał(a):

Skoro @malaczarna nie chce, to ja głosuje na @radekz200 na założyciela tematu o pogodzie w 2026 roku...

Jeśli ktoś ma ochotę zagłosować to niech wspomni kandydata. A jest ich dwóch, czyli Radek i Michał. Tym sposobem oni sami będą widzieć ile osób ich oznaczyło...

Edit. Po opierdzielu od Kaliny uzupełniam, listę kandydatów o Szymona, bo mi umknęło, że wyraził zgodę pomimo wcześniejszej odmowy...podejrzewam, że molestowan był o to przez właśnie Kalinę, bo to ona jego kandydaturę zgłosiła...przepraszam za utrudnienia...dziękuję Kalinie za czujność i lobbing🤭...tylko co na to...Karol🤔😱🙆🤭

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Michał miało być, ale zdenerwował mnie nasz Strażnik Teksasu i już nawet uwagi nie zwróciłam. 

Nie wpadłam na to. Oooo to i ja chcę oglądać strażnika Teksasu. Gdzie leci.Nawet mój kot nazywa się Chuck Norris 

Opublikowano
Qwazi napisał:

Skoro @malaczarna nie chce, to ja głosuje na @radekz200 na założyciela tematu o pogodzie w 2026 roku...

Jeśli ktoś ma ochotę zagłosować to niech wspomni kandydata. A jest ich dwóch, czyli Radek i Michał. Tym sposobem oni sami będą widzieć ile osób ich oznaczyło...

ja mam dylemat między Radkiem a Szymkiem oba młode rolniki postepowe, rozwijające gospodarstwa w takich jest przyszłość polskiego rolnictwa 👍👍👍 inwestują 👍👍👍 to są moi dwaj kandydaci 💪💪💪 może jeden niech założy temat o pogodzie a drugi o znalezione na .... Michal mój imiennik ale zmienia konta jeździ na te dziewuch do miasta a może w której się zakocha i rzuci wies i zamieszka w mieście i jak będzie pisał wtedy o pogodzie na wsi🤷

• Haha 2
Opublikowano
19 minut temu, gringo1984 napisał(a):

A to siakieś prawybory?:P Myślałem, że administrator sam zdecyduje na chybił trafił i też spróbuję szczęścia.xD

Było można się zgłosić...był czas🤷...

12 minut temu, gringo1984 napisał(a):

Ja domagam się relekcji, czy jak tam zwał kolegi @Qwazi :P

10 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Popieram

Ja dziękuję, nawet gdyby mnie Kalina molestowała razem z @malaczarna, to nie wyrażam zgody🤷...

• Haha 1
Opublikowano
Michał18 napisał:

5 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Dokładnie to niemyty siurek napisałem, ale szefowa chce być dyplomatyczna 🤭

Chłopie ja się myje jest czas . Ja nie taki zapracowany 24h/7😆😂

ale myjesz się przed czy po 🤭🤭🍹

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

ja mam dylemat między Radkiem a Szymkiem oba młode rolniki postepowe, rozwijające gospodarstwa w takich jest przyszłość polskiego rolnictwa 👍👍👍 inwestują 👍👍👍 to są moi dwaj kandydaci 💪💪💪 może jeden niech założy temat o pogodzie a drugi o znalezione na .... Michal mój imiennik ale zmienia konta jeździ na te dziewuch do miasta a może w której się zakocha i rzuci wies i zamieszka w mieście i jak będzie pisał wtedy o pogodzie na wsi🤷

Zakładasz bardzooooo optymistyczny wariant, że dotrwa z tym nickiem do końca roku🤷😱...

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Przyczepka do auta gość ogłasza. Ale temat odpuszczam. 

Do 2015 byłem w tych okolicach często to też bym podjechał. Co za przyczepka rzuć linka? 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Zakładasz bardzooooo optymistyczny wariant, że dotrwa z tym nickiem do końca roku🤷😱...

To nie może być temat bez założyciela?

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Przecież to tylko zabawa. 

Toteż trzymam pozory zabawy🤷...żeby Kalina protestów wyborczych nie zaczęła składać 😱🫣🤭...

Bo kto je rozpatrzy🤔...sąd w osobie Ryszarda🤔🤭...

3 minuty temu, PAN88 napisał(a):

To nie może być temat bez założyciela?

No raczej sam się temat nie założy🤷...

Opublikowano
Qwazi napisał:

19 minut temu, gringo1984 napisał(a):

A to siakieś prawybory?:P Myślałem, że administrator sam zdecyduje na chybił trafił i też spróbuję szczęścia.xD

Było można się zgłosić...był czas🤷...

12 minut temu, gringo1984 napisał(a):

Ja domagam się relekcji, czy jak tam zwał kolegi @Qwazi :P

10 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Popieram

Ja dziękuję, nawet gdyby mnie Kalina molestowała razem z @malaczarna, to nie wyrażam zgody🤷...

Mariusz ale oprócz Moniki i Kaliny ta trzecia z forum dopadła Kasia to byś i tej elekcji reelekcji i erekcji mógł doznać 😉🤭😀😀😀💸

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

Może też syfa jakiegoś złapać od tych panienek co je tam odwiedza po kościele ...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

Mariusz ale oprócz Moniki i Kaliny ta trzecia z forum dopadła Kasia to byś i tej elekcji reelekcji i erekcji mógł doznać 😉🤭😀😀😀💸

Chciałbym nieśmiało wtrącić, że jest jeszcze... czwarta 🤷😁...

Mógłbym...nie poradzić 🤦🤭...

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wy naprawde nie macie co robić.

Przecież jest...zima🤷...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v