Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

Święta wam nie służą.

Nie macie innego życia niż internetowe?

Ja robiłem coś innego, zresztą teraz to tradycyjnie piekarnie padająbu nas GS jeszcze na węgiel piece na.

Ty za to jesteś chlubą Filipowa a nawet af.po paru głębszych 😭

to ze chlacie to widac po was i po waszym podworku ...wiec nie musisz sie  przyznawac do choroby ...nikt normalny nie ma takiego syfu i dziadostwa ...🤪

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Herbu Nałęcz 

Aż dziw że tu na tym forum przebywasz...i rozmawiasz...z pospólstwem...

...powinienem jakoś cię tytułować jak się do ciebie zwracam?

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za najlepszym...

No to jest miejsce.

4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Poza Tobą poparcia nie mam 🤣 i na kocia łapę żyje 🤣🤣🤣

Masz masz, tylko dopiero w ostatnim sondażu się ujawnią xD 

Niby na kocią łapę, a wierny jak pies ;) 

• Haha 5
Opublikowano
12 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Nie pewnie, tylko na pewno. I nie kto inny, tylko Karol. 

Ja bym sama przygotowała aby chłopaki wiedzieli że nie jestem uzależniona od kogoś. 

36 minut temu, Elon napisał(a):

Patrycja ile jeszcze mam Ci powtarzać, że Miastkow już dawno stracił prawa miejskie.

Tyle ile potrzeba ja tam nie mam nic przeciwko abyś wałkowany jedno i to samo. 

Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

W Ursusie mam tuza i obciążnik 500 kg , tamte walizki pojechały dawno do nowego właściciela , ja mam tura na Zetorze 🙋

A długo to zdjąć 🤔

Opublikowano
21 minut temu, Wełpa napisał(a):

Ble ble ble, ja nic nie powiedziałem że mam niechęć do miastowych.

Z tobą jest różnie raz mówisz tak raz mówisz tak nie nadążam już za tobą. 

Najważniejsze jest to że dla siebie masz zdrowa żywność i tylko od czasu do czasu jesz fast-foody. 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Z tobą jest różnie raz mówisz tak raz mówisz tak nie nadążam już za tobą. 

Najważniejsze jest to że dla siebie masz zdrowa żywność i tylko od czasu do czasu jesz fast-foody. 

Dobrze Katarzyno, ale daj mi już spokój please 🙏

Opublikowano
19 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Herbu Nałęcz 

Rozumiem teraz czemu masz problemy z kobietami. Po prostu szukasz nie w swoim środowisku, tylko bratasz się z plebsem. Musisz Marcin poszukać w wyższych swerach.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Ja bym sama przygotowała aby chłopaki wiedzieli że nie jestem uzależniona od kogoś. 

Jeżeli patrzeć na to pod tym kątem, to tu jedyny niezależny jest @Chłoporobotnik

Ale jak Ty chcesz robić, to spoko. Nie mam nic przeciwko. 

Edytowane przez Kallina86
Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Rozumiem teraz czemu masz problemy z kobietami. Po prostu szukasz nie w swoim środowisku, tylko bratasz się z plebsem. Musisz Marcin poszukać w wyższych swerach.

Takie z pazurem długim to arystokratki

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

Takie z pazurem długim to arystokratki

Faktycznie. Nie wyglądało to jak dłoń kobiety z ludu.😉

To może Marcin z drugiej strony i za wysoko mierzy. 🤷‍♂️ Grunt to nadawać na wspólnych falach.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Ale jak Ty chcesz robić, to spoko. Nie mam nic przeciwko. 

Ja nie jestem w komisji tylko ty i to ty powinnaś zadbać o żołądki i dobre samopoczucie mężczyzn. 

Mnie to tam rybka co im podasz przez kogo będzie przygotowane tylko świadczy to o tobie a nie o mnie że się wysługujesz chłopem w tak prostej sprawie jak przygotowanie posiłku. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nie jestem w komisji tylko ty i to ty powinnaś zadbać o żołądki i dobre samopoczucie mężczyzn. 

Mnie to tam rybka co im podasz przez kogo będzie przygotowane tylko świadczy to o tobie a nie o mnie że się wysługujesz chłopem w tak prostej sprawie jak przygotowanie posiłku. 

Ty tak serio? Bo już nie wiem. Treść jak żart, forma jak powaga. 

Wirtualna komisja, wybory kopertowe to i catering będzie wirtualny ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał(a):

Ty tak serio? Bo już nie wiem. Treść jak żart, forma jak powaga. 

Wirtualna komisja, wybory kopertowe to i catering będzie wirtualny ;) 

Ja nie rozumiem nigdy o co tej istocie chodzi.

• Like 6
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v