Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

Napewno w Rykach w sklepie firmowym 

Śwagier w Lidlu kupuje

Do sklepu firmowego Ryki mam skromne 420 km🙆 a do Lidla nie chadzam, bo Pan Ryszard nie poleca, że to niemce som 🤷

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Wełpa napisał:

Teraz, Qwazi napisał(a):

A ja se pobronię...obu Pań...obie są kobietami i dlatego🤔...się nie dogadają 😀...a każda fajna...na swój sposób (bo wita, kobiety muszą się różnić, kiedy są podobnie, chociażby ubrane, zaczynają się zwalczać 🫣)...

Nie wiem czy napisałem coś jako tako akceptowalnego, ale chciałem...dobrze🤷

Lowelasów bardzo się nie bierze pod uwagę, ty wszystkim będziesz słodził 😁 płci pięknej oczywiście 

nie lowelas tylko dżentelmen

Karol6130 napisał:

Godzinę temu, donweter1989 napisał(a):

A żeby to jeszcze było gdzie kupić. Pierwszy raz na oczy widzę to masło. W okolicy w sklepach widzę tylko wasze sery. Chciałem kupić ten ser do smarowania co tu go kiedyś pokazywałeś to też nie znalazłem. 

Napewno w Rykach w sklepie firmowym 

Śwagier w Lidlu kupuje

był 3 dni na promocji w Biedronce

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, konteno napisał(a):

kup parę high bay i spokój

Które konkretnie masz na myśli? Tylko mniej na uwadze że mleko tanieje a ja nie oddaje do tej samej mleczarni co Ratek. I nie chciał bym kupować lamp po 500 czy 400 zł.

Opublikowano
7 godzin temu, farmtrac8244 napisał(a):

Kto by pomyślał, że żarówki do auta kosztują po 80 zł te tańsze a trzeba wymienić kompletem.

A chyba 180 za dwie parę dni temu płaciłem...

7 godzin temu, donweter1989 napisał(a):

Do sklepu firmowego Ryki mam skromne 420 km🙆 a do Lidla nie chadzam, bo Pan Ryszard nie poleca, że to niemce som 🤷

Pojedź samochodem 🤭 i tylko ser kup 😁

Opublikowano

Ciemno zimno ponuro. Wszędzie mokro a nie pada za to mgły brak . W piątek to co chwilę samoloty kolowaly i czekały na lądowanie.

8 godzin temu, Buszmen11 napisał(a):

To nie zamęt tylko męska solidarność 😉 wiadomo że kobiety wszystko robią z miłości 

Z miłości do czego?

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy co?

Stara chora i tabletką się zadławiła. Akurat w domu byłem i świeżo po kursie pierwszej pomocy.

Wy tu fachowcy to w razie W to jakich kobiet szukać? młodsze,starsze, że wsi czy miasta?

9 godzin temu, Kallina86 napisał(a):

A no to chyba, że tak. To niech weźmie dwie butelki. Będę prychała z Tobą xD 

A powinieneś. Bo tam jedne zalecenie, a raczej zlecenie, jest bardzo ważne :D 

Właściwie na ten rok to już wszystkie prezenty, które chciałam to dostanę. Jeszcze tylko jeden, ale to już zamówiony xD 

Jak zazdrosna, to znaczy że kocha. 

Teraz to już nie wiem, czy Ty tak serio czy już wiesz, że żartuję. 

Sery to właśnie chyba widziałam. Masła raczej nie. Ale zwrócę na to uwagę, jak będę w sklepie. 

Jeśli sama sobie kupujesz to nie prezent.

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

Wy tu fachowcy to w razie W to jakich kobiet szukać? młodsze,starsze, że wsi czy miasta?

Najpierw weź się za siebie, schudnij, bo takiego wieprza to raczej mało która będzie chciała, może jakaś stara zdesperowana wdowa ...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v