Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No i w ten sposób ujawniłeś że nie jesteś @Wpaw ... Bo ja z nim nigdy na priv nie pisałem ... Zresztą, z mało kim na priv piszę, oprócz kilku osób z uprawy truskawek ...

Po tym dla mnie nigdy nie będziesz @Wpaw ...

Prawdziwy @Wpaw by wiedział jak się ujawnić ...

No jak? 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Edek Ty na błotnik w ciągniku uważaj 

Kurde ten sakramencki błysk na 🤣

10 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Ile widzi, tyle widzi i tyle mu do szczęścia wystarczy :D Wujek dobra rada się znalazł :P 

Co do Ciebie to nie mam żadnych wątpliwości co do Twojej puci 🤣

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Myślisz że Ci powiem owieczka ?? xD 

No powiedz.

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Myślisz że Ci powiem owieczka ?? xD 

To tak ci powiem, zawsze stawałem po twojej stronie jak wjeżdżali, że ci uciekła... Kobita. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Wełpa napisał(a):

To tak ci powiem, zawsze stawałem po twojej stronie jak wjeżdżali, że ci uciekła... Kobita. 

I ze wszystkiego akurat wybrałeś to ?? Idź na drzewo owieczka ... Grzeb dalej w archiwum, może znajdziesz te wiadomości o wapnie xD 

A tak wgl to chyba skończę z tematem pogody na tym forum, bo tutaj obecnie jak w ostatniej zwrotce piosenki Rosiewicza "Chłopcy Radarowcy" ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

I ze wszystkiego akurat wybrałeś to ?? Idź na drzewo owieczka ... Grzeb dalej w archiwum, może znajdziesz te wiadomości o wapnie xD 

A tak wgl to chyba skończę z tematem pogody na tym forum, bo tutaj obecnie jak w ostatniej zwrotce piosenki Rosiewicza "Chłopcy Radarowcy" ...

To nie ja na mój dusiu

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Ja już nie mogę, u mnie 8 miesiąc na brzuchu 

Chociaż moje te dziecko czy @Qwazi wnuczek xD ? Co za nowoczesna rodzina... Nie dość że związek partnerski otwarty, to jeszcze i Mężczyzna rodził będzie xD 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Dobrze że ja w waszych oczach nie mam szacunku. Przynajmniej nie muszę wchodzić wam w cztery litery abyście ze mną rozmawiali. 

Wolność jest najlepsza zero stresu, i pisze co chce i wpierdalam się we wszystko na co mam ochotę. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ooo widzisz, tylko prawdziwy @Wpaw to by od razu to napisał, a nie musiał się przekopać przez archiwum ...

Jesteś walnięty 😁 toć od razu napisałem ci o S8 i Jagielloni żebyś załapał...🤦

3 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Chociaż moje te dziecko czy @Qwazi wnuczek xD ? Co za nowoczesna rodzina... Nie dość że związek partnerski otwarty, to jeszcze i Mężczyzna rodził będzie xD 

Ono, jego 😁 ta nowa płeć chyba

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Ale tu cyrk 🤭

Cyrk by był wtedy kiedy was by wszystkich zamknęli na jednym oddziale psychiatrycznym bez kaftanów bezpieczeństwa. 

Rzucili byście się sobie do gardeł. 

Tu jeszcze fason trzymacie na tyle ile jest to możliwe.

Może w ostateczności co poniektórzy byście brali udział w orgii seksualnej  

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Łolek napisał(a):

Jak maszyna służy Tomeczku 

A elegancko. To była szybka akcja ale jestem bardzo zadowolony a małżonka jeszcze bardziej. Jak gdzieś razem jedziemy to ona po lewej stronie. 

5 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czy to coś złego jak se z Piotrem popiszemy o swoich sposobach na gnój?🤷

Czy to coś złego jak se z Piotrem popiszemy o swoich sposobach na gnój?🤷

A piszta sobie. Mi to nie przeszkadza.  Chciałem tylko wtrącić swoje 5 groszy. 

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Kallina86 napisał(a):

Moje, trzeba się pozbyć 

• Confused 1
Opublikowano
9 godzin temu, Karol6130 napisał(a):

Cieszę się, ale jednak bardziej był bym zainteresowany czy pieroga pokosztowałeś

Dzisiaj jest jeszcze więcej na srane 🤭 siem szulerzy 🙋‍♂️🤠🐄

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Dzisiaj jest jeszcze więcej na srane 🤭 siem szulerzy 🙋‍♂️🤠🐄

Widzę że miałeś problem z krową ,czytam wybiórczo to i nie w temacie . Pytałeś ile bydła  .Mniej niż u ciebie i nie tak mlekopędne ,a zresztą i gospodarstwo nierozwojowe ,nieprzyszłościowe zaczynam mieć wyj..... ,może jeszcze kilka lat się pociągnie jak zdrowie da . Dziadek mówił  ,,ziemi i d*py nie oszukasz'' ,ale chyba i zdrowia też  . Bez deszczu i trochę na plusie z rana 

• Like 3
Opublikowano
9 godzin temu, slawek74 napisał(a):

Pobierałeś już dzisiaj 🤔% alkoholiku 🤦🙆‍♂️ a swoją drogą jak ty się wypróżniasz 🤭🤪

S*ając na takich jak ty.

9 godzin temu, simsones napisał(a):

To u mnie już z 2 ha się takich łąk uzbierało , skosii się, dopłacą zbiore i jakoś to wyjdzie . odpuściłem kawałek ha , to teraz koszę 2 razy do roku za 700 zł za usługę 😅 to lepiej niż się męczyć tam , a siano i tak wezmę pewnie

U nas łąki to w większości poorane... Gdzie się dało. Teraz trochę ornego niektórzy odpuszczają. Już bym w ciągu ostatnich dwóch lat pewnie ze 2ha z tego zebrał ale na co mi to?

• Haha 2
Opublikowano
7 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Cyrk by był wtedy kiedy was by wszystkich zamknęli na jednym oddziale psychiatrycznym bez kaftanów bezpieczeństwa. 

Rzucili byście się sobie do gardeł. 

Tu jeszcze fason trzymacie na tyle ile jest to możliwe.

Może w ostateczności co poniektórzy byście brali udział w orgii seksualnej  

A Ciebie gdzie wtedy zamknąć ? Z kim byś tu sama jedna pisała ?

• Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v