Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
49 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Toć to trup i z turem w dodatku.

ale loszki na niego lecą 

36 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Ale czym zawinił że go powiesiłeś

bo to nie cupra ani warrior 

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie.

No może i prościej, ale mniej zabawnie...

No jak uważasz.

Rób tak, by dobrze było...

No wiesz nie zawsze można wszystko jasno i klarownie powiedzieć. 

Trochę tajemniczości musi być ...

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Mam pewne podejrzenia że ostatnio za dużo bawiłeś się prądem. Coś u ciebie szwankuje pamięć 

Nie. Męża nie szukasz, to nie mam motywcji ;P

Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał(a):

Największą pomyłką są patrole mieszane

1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

kilka dni temu w Polsce nie wiem gdzie dokładnie była akcja że gość napad z maczeta czy nożem nie wiem czy nie miał broni na firmę (nie znam szczegółów) i policja go zastrzeliła dziś była sekcji i cztery dziury postrzałowe 2 gdzie w nogach i 1 w klatkę piersiową i 1 w głowę i moja żona oburzona że jak policjanci tak mogli tylko nikt nie rozumie jaka to est adrenalina i stres

Nie chce się odnosić do sytuacji o której nic nie wiem. Cztery to sporo. Mogły być równie uzasadnione co niezasadne. Pewnych rzeczy z mediów się nie dowiemy 🤷

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, slawekes napisał(a):

Nie. Męża nie szukasz, to nie mam motywcji 😜

Ty wszystko wierzysz w to co kto pisze. 

Kilka wersji mam na ten temat wybierz która chcesz a może poznasz która jest prawdziwa. 

Opublikowano
28 minut temu, Qwazi napisał(a):

Największą pomyłką są patrole mieszane

Nie chce się odnosić do sytuacji o której nic nie wiem. Cztery to sporo. Mogły być równie uzasadnione co niezasadne. Pewnych rzeczy z mediów się nie dowiemy 🤷

Zawsze to powtarzam i powtarzałem, taka kobita w patrolu robi więcej szkody niż pożytku. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Ty wszystko wierzysz w to co kto pisze. 

Kilka wersji mam na ten temat wybierz która chcesz a może poznasz która jest prawdziwa. 

Co tam Kasiu? musisz się w końcu określić, czy chcesz spać z chłopem czy nie?

1 minutę temu, konteno napisał(a):

to dobre na cieczke i nic poza tym 

Nie no jakieś rewizje osobiste kobiet, kobity gdzieś za włosy się ciągną, ale nie do bandziorów gotowych na wszystko

Opublikowano
34 minuty temu, slawekes napisał(a):

@Bezduszna A ja mam pewne podejrzenie, że skoro Ty jesteś kobieta nie z tej ziemi, to  pracujesz w tym LM z Marsa, tak?

Wiesz można tak powiedzieć połowa mnie uwielbia tworzyć wojny ale jednak druga część jest grzeczna jak aniołek 

9 minut temu, Desperado napisał(a):

Zawsze to powtarzam i powtarzałem, taka kobita w patrolu robi więcej szkody niż pożytku. 

To co jeśli jest zatrzymanie kobiety podczas patrolowania to za każdym razem patrol który byłby tylko oparty na samych samcach  miałby ściągać kobietę do przeszukania, jeśli jest wezwanie do mieszkania gdzie mąż bije kobietę to osoba która ma uraz do " brzydszej płci" ma spowiadać się policjantowi. 

Kobiety są w policji nie dlatego aby pięknie wyglądały są po to aby nie dochodziło do pewnego rodzaju różnych sytuacji w których mężczyźni nie obrażając was oczywiście nie poradzili byście sobie lub zostałoby by to źle odebrane w społeczeństwie. 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

To co jeśli jest zatrzymanie kobiety podczas patrolowania to za każdym razem patrol który byłby tylko oparty na samych samcach  miałby ściągać kobietę do przeszukania, jeśli jest wezwanie do mieszkania gdzie mąż bije kobietę to osoba która ma uraz do " brzydszej płci" ma spowiadać się policjantowi. 

Kobiety są w policji nie dlatego aby pięknie wyglądały są po to aby nie dochodziło do pewnego rodzaju różnych sytuacji w których mężczyźni nie obrażając was oczywiście nie poradzili byście sobie lub zostałoby by to źle odebrane w społeczeństwie. 

Zadam jedno pytanie, jesteś w stanie obezwładnić bandziora jak facet, czy tylko będziesz się kręcić w koło niego jak bąk?

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Desperado napisał(a):

Co tam Kasiu? musisz się w końcu określić, czy chcesz spać z chłopem czy nie?

Nie lubię mówić że szukam jak się trafi to będzie jak się nie trafi też będzie dobrze 

Jednak którą wersję wybierzesz taka będzie. 

19 minut temu, Desperado napisał(a):

Zadam jedno pytanie, jesteś w stanie obezwładnić bandziora jak facet, czy tylko będziesz się kręcić w koło niego jak bąk?

Powiem ci tak jeśli miałabym bym wstąpić do policji wszystko bym zrobiła tak aby mój partner wiedział że może na mnie polegać.

Kobieta to nie tylko ładny wygląd i kruchość są kobiety które choć wyglądają pięknie i krucho  ale są też niebezpieczne. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Kobieta to nie tylko ładny wygląd i kruchość są kobiety które choć wyglądają pięknie i krucho  ale są też niebezpieczne. 

Z pewnością, 160 cm i 60 kg wagi, jest niebezpieczna dla bandziora, jakby jej dmuchnął między oczy to zapomni przez miesiąc jak się nazywa, wielce ważna jak ma partnera który bierze wszystko na siebie, wielkie nieporozumienie patrole mieszane i tyle.

@Qwazi pytanie mam, widziałeś Kasię, na kim bardziej byś polegał, partner, czy policjantka Kasia? ale tak szczerze, bez kurtuazji.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Powiem ci tak jeśli miałabym bym wstąpić do policji wszystko bym zrobiła tak aby mój partner wiedział że może na mnie polegać.

A ja miałbym do Ciebie tylko trzy prośby

pierwsza- nie daj se odebrać broni

druga- nie wlaź mi na linię ognia

trzecie- tylko mnie kuźwa nie zastrzel

• Haha 7
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

A ja miałbym do Ciebie tylko trzy prośby

Wszystko ładnie wygląda w serialach typu - policjanci i policjantki, gorzej już w filmikach na YT jak ludzie nagrają ich interwencje.

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Wiesz można tak powiedzieć połowa mnie uwielbia tworzyć wojny ale jednak druga część jest grzeczna jak aniołek 

No tylko gwoli konwenansów.... A o czym do mnie rozmawiasz?