Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Tylko żebyś się nie posrał od tego ryśkowania

Prędzej ty się zesrasz jak się skończą socjale, przyjdzie susza i g*wno na piachu zbierzesz a pił do naprawy nie będzie...

1 minutę temu, Michał18 napisał(a):

Pioter mówi ,że inni nic nie robią a sam co drugi dzień na wolne w robocie to tylko obrządzi króliki i kury i leży.

Kowalski - sam sobie odpowiedziałeś. Wolne na etacie, ja nie mam jak Rysiek, że ktoś może kupi worek zboża albo piłę. 

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Następny 😱...dobrze, że ten choć z płcią przeciwną 😁🤭...

O co ci chodzi? Najlepiej wyciąć kawałek 😔 chyba zazdrosny jesteś 😁

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko on nie narzeka, że mu Tusk nie daje socjalu. Sam sobie zarabia i nie narzeka że mu źle ...

Kurła, żeby dalej tak było to będzie pięknie. Rok bardzo dobrze się kończy. Pod względem plonów to celująco w zasadzie, pomijam kwestie warzywne. Hodowla całkiem nieźle, stan oszczędności celująco, zdrowie ujdzie, aby tak dalej.

Opublikowano
5 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Dlatego napisałam, że ładnie jeżeli ktoś tak lubi. 

Lepiej sama się poobserwuje ;) 

To jaki kolor byś wolała? 

Dobra nie było tematu, bo się jazgot zaczyna, zaraz będą sms-y z pogróżkami 😜😁

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

O co ci chodzi? Najlepiej wyciąć kawałek 😔 chyba zazdrosny jesteś 😁

Pewnie tak jest ,że zazdrosny. Według mnie nie ma co komu zazdrościć. Każdy ma prawo korzystać z życia w taki sposób jaki chce i z kim chce 🙋

• Like 1
Opublikowano
W dniu 5.12.2025 o 10:46, Bezduszna napisał(a):

Proste jeśli będzie temat to porozmawiamy jeśli nie będzie tematu nie porozmawiamy. 

No tak. To wynika samo przez się. A na temat Mercosuru i sytuacją w jakiej znalajdą się  nasze polskie krowy, to co powiesz?

Opublikowano
37 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Córce też bym nie pokazał 

Sam nie pij tyle 

Daj młodemu żyć a nie go ciągle ograniczasz 

By się chłopak rozwijał, bo ma łeb na karku, to nie, bo stery przeszkadza

Jak ktoś chce się dorobić na gruncie co rodzi jak żwir bo każdy tylko ciągnął to droga wolna 

Ale przyszłości nie wróżę 

Pole bez socjali z dużym czynszem i krętaczem właścicielem  jest nic nie warte 

Ogranicz 🤦😁

29 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ten co Turków spod Wiednia przegnał 

Dokładnie w tym miejscu....

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

No to już wiesz kto to stworzył 🤷...

A między karate a taekwondo jest taka różnica, że japończycy, nawet w najbardziej brutalnej odmianie nie biją w głowę...koreańczycy owszem i przede wszystkim kopią🤷

Ach ci źli koreańczycy

Opublikowano
Godzinę temu, Kallina86 napisał(a):

Nie wiem czy to jakaś nerwica natręctw czy po prostu tak nie lubię.

Nie jest to nerwica natręctw. Aktualniie są to zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne. ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ach ci źli koreańczycy

Czy ja wiem...zarówno w Korei jak i w Japonii techniki walki wręcz służą głównie do kształtowania charakteru. Ich sposoby walki ofensywnej opierają się na narzędziach. Tam już nie ma przebacz 

Opublikowano
11 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Jasny jednolity. I glazura czysto biała a nie taka ciapata jakaś. 

Jednolity ok😉 A mogłabyś mi wytłumaczyć jak wygląda według ciebie glazura ciapata? 😁 No chyba marmur albo jakaś kamieniopodobna... 

Matko jedyna 😜

12 minut temu, slawek74 napisał(a):

Ogranicz 🤦😁

Dokładnie w tym miejscu....

A no, jest na czym czapkę nosić 🫣🤭

11 minut temu, Qwazi napisał(a):

Chirurg🤔...samozwańczy 🤔😱🤭

Czy czasami Sławek nie poczęstował cię jakimś zajzajerem?

• Haha 2
Opublikowano
47 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Ale Sławek to taki gospodarz że brać wszystko i krzyczeć żeby jeszcze więcej dali 

A później się okazuje że Ratek pieniędzmi może nakryć wielkiego biznesmyna za łukowa

Piłeś? Czy dopiero mądrzejesz?

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Kallina86 napisał(a):

Ty taka usportowiona? Mega. Gratuluję!

Dziecię mnie zapisało. 

2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Łojjjjjj...teraz się będę Ciebie...łobawiał poważnie 😱

Dlaczego? 

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Turniej czego? 

Mgła, ciemno, wiatr zimny. U zwierzaków zrobione, można ryśkować.

Jest napisane na medalu.

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał(a):

Czy ja wiem...zarówno w Korei jak i w Japonii techniki walki wręcz służą głównie do kształtowania charakteru. Ich sposoby walki ofensywnej opierają się na narzędziach. Tam już nie ma przebacz 

To fakt to taki styl życia. Koreańczycy są agresywniejsi, nie lubią się z Japończykami i odwrotnie, a generalnie wszyscy nie lubia Chińczyków.

Tak jak pisałeś krav maga czy inne te wojskowe to czyste wyeliminowanie przeciwnika.

Ja trenowałem kiedyś kilka lat karate ale problematyczne to było, jak to na wiosce. 

U tego gościa

https://www.miastosuwalki.pl/artykul/879,shihan-marek-krejpcio-z-6-danem-wyjatkowe-wyroznienie-prosto-z-japonii

Ponoć jeden z najlepszych w kraju.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

To fakt to taki styl życia. Koreańczycy są agresywniejsi, nie lubią się z Japończykami i odwrotnie, a generalnie wszyscy nie lubia Chińczyków.

Tak jak pisałeś krav maga czy inne te wojskowe to czyste wyeliminowanie przeciwnika.

Ja trenowałem kiedyś kilka lat karate ale problematyczne to było, jak to na wiosce. 

U tego gościa

https://www.miastosuwalki.pl/artykul/879,shihan-marek-krejpcio-z-6-danem-wyjatkowe-wyroznienie-prosto-z-japonii

Ponoć jeden z najlepszych w kraju.

Dwa razy byłem gościnnie na zajęciach. Japońskie nie dla mnie🤷...

https://www.poddebicki.pl/asp/maciej-grubski---,70,artykul,1,461

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
18 minut temu, slawekes napisał(a):

Nie jest to nerwica natręctw. Aktualniie są to zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne. ;) 

@Wpaw @Qwazi Diagnoza już jest. Obserwacja odwołana xD 

16 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jednolity ok😉 A mogłabyś mi wytłumaczyć jak wygląda według ciebie glazura ciapata? 😁 No chyba marmur albo jakaś kamieniopodobna... 

Matko jedyna 😜

Taka, jak na Twoich zdjęciach. Jakby komuś pędzlem się niechcący machnęło. Taka "sztuka nowoczesna" mi się nie podoba. 

• Haha 1