Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

No właśnie, po co oglądać wiadomości jak można teleexspres obejrzeć.

To nie to gazety lub portale informacyjne są lepsze. Jedno można spalić po przeczytaniu  a drugie za darmo. 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Wprost tak przy ludziach się wstydzę 

To znaczy, że za mało chcesz :P 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...jest różnica?🤔

Pewna nie jestem, bo nigdy innej nie dostałam xD 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...jest różnica?🤔

Jedna i druga zostawia czerwone ślady. .

Jednak złota jeszcze może ślady posypać  brokatem jeśli wcześniej go posiadała 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Jednak złota jeszcze może ślady posypać  brokatem jeśli wcześniej go posiadała 

Ale co teraz sugerujesz, że Kallina może mieć brokatową broszkę po tej kuracji? jak świat światem, nie widziałem broszki z brokatem. O.o

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Taka gospodarka to wstyd. Dla gospodarza i całego regionu. 

Tobie jedyne co może stanąć to pikawka od targania tego bębna.

A pomyśl z czego się to bierze? Poorali wszystko co się da, sieją kukurydzę co rok a potem płaczą, że ceny nie ma...

ty jests wzzorm gospodarza.. moze 50 lat temu..

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dużo tego miałeś?

Warto tak zwlekać i tracić plon?

Dobrze mówisz👍

ty myslisz ze na przedmiesiesciach  krakowa skupy zboz  sa jedne na drugich ??

de heus spytkowice . matejka na wagony laduje i w opolskie wywozi i tyle znam  w promieniu 30 km pewnie .

czesci suszy u siebie.

jeden swoim tirem wywozi na slask. 3 tygodnie go schodzi.

Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Nie spadłem na głowę, tylko na nogi. 

Kto jak kto ale ty mi mówisz o robocie? Ty z tym kołdonem to dopiero zapierdalasz w robocie i na co dzień 😁

a glowa uszkodzona.. wspolczesna medycyna w kryzysie tego nie ogarnie..

dziecko ja srednio pod 180 godzin pracuje ,do tego swoje hektary i troche uslug..

38 minut temu, malaczarna napisał(a):

Ja liczę na rózgę. Będę szukać z rana

rozga dla kobiety ?? taka ??

S-Hande Naughty wibrator podgrzewany z 9 trybami wibracji Purple -  Perfumeria Pachnij.pl

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, radekz200 napisał(a):

jak bedziesz kijem to poganiać żeby jechało to ujdzie 

ma jedna w robicie sportage IV w benzynie to jak słoń w składzie porcelany na parkingu w robocie 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
30 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nie wiem poco to oglądać jak jutro już w gazetach będzie wiadomo kto z kim. 

Jak dla mnie to strata czasu tylko. 

Przecież nie musisz oglądać. Lepiej przyklep parę płytek 🤭

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

Nie wiem...

Ale jak czytam, to bardzo późno wszystko robisz.

Aż ciekaw żem ile tak naprawdę tego obrabiasz...

Czy taki wolnioba żeś, czy tak duży areał...żem ciekaw...tylko...

Opublikowano
14 minut temu, Desperado napisał(a):

Ale co teraz sugerujesz, że Kallina może mieć brokatową broszkę po tej kuracji? jak świat światem, nie widziałem broszki z brokatem. O.o

Ja jej też nie widziałam.

Jednak może być ona pierwsza którą będzie taka posiadać.

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Przecież nie musisz oglądać. Lepiej przyklep parę płytek 🤭

Dopiero co kupiłam klej ktory się skończył. 

Zbyt zmęczona jestem po zakupach aby jeszcze płytki układać. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

de heus spytkowice . matejka na wagony laduje i w opolskie wywozi i tyle znam  w promieniu 30 km pewnie .

czesci suszy u siebie.

jeden swoim tirem wywozi na slask. 3 tygodnie go schodzi.

a glowa uszkodzona.. wspolczesna medycyna w kryzysie tego nie ogarnie..

dziecko ja srednio pod 180 godzin pracuje ,do tego swoje hektary i troche uslug..

rozga dla kobiety ?? taka ??

S-Hande Naughty wibrator podgrzewany z 9 trybami wibracji Purple -  Perfumeria Pachnij.pl

Choćbyś robił po 300 godzin miesięcznie i tak będziesz gołodupiec i tak. 

wk***ia mnie bardzo to twoje wywyższanie się. Ja jestem jak ta szara myszka tam na tym zdjęciu wyżej⬆️, A pewnie w robocie w precyzji w dokładności nie miałbyś polotu...

• Like 1
Opublikowano
22 godziny temu, marulekk napisał(a):

No właśnie tą czarną wkrętarkę muszę dorwać pojadę 12 przed zamknięciem może już będzie wystawione ale znając życie to wszystkie będą już wybrane przez pracowników 

Raczej nie ale w sumie to zależy jaka dostawa i na jaki sklep . Na 10 sklepów w B-stoku objechałem połowe to w dwóch było takie coś ale mi nie potrzebne w sumie .

Cennik i promocje mają w systemie więc wątpię by dzień wcześniej kupiłbyś taniej a i dużo towaru wykładają z rana przed otwarciem i może takie rzeczy też .

P_20251203_064333.jpg

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Choćbyś robił po 300 godzin miesięcznie i tak będziesz gołodupiec i tak. 

wk***ia mnie bardzo to twoje wywyższanie się. Ja jestem jak ta szara myszka tam na tym zdjęciu wyżej⬆️, A pewnie w robocie w precyzji w dokładności nie miałbyś polotu...

Mi się jawi jako strasznie powolny człowiek...

...wszystko na jutro zrobione...i to...no tak se...

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał(a):

Chłopie, co to za gospodarka, jak żniwujesz w grudniu? To ma być wzór? Tak samo twoja bezłorka. Nakładli lobbyści wam do głowy, że to taki cud, o ile jeśli ktoś to z głową zrobi to paliwa coś zaoszczędzi i obędzie się bez uszczerbku, a tak jak ty - popaprze talerzówką i wielkie uproszczenie... Pochwal się ile pszenica w tym roku ci sypała... 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi się jawi jako strasznie powolny człowiek...

...wszystko na jutro zrobione...i to...no tak se...

Mi podobnie, do tego jeszcze, taki co to nie on, gdzie to nie był, co on nie robił, czego on nie wie.

Opublikowano
16 minut temu, konteno napisał(a):

jak bedziesz kijem to poganiać żeby jechało to ujdzie 

ma jedna w robicie sportage IV w benzynie to jak słoń w składzie porcelany na parkingu w robocie 

kupra lepsza?

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja jej też nie widziałam.

Jednak może być ona pierwsza którą będzie taka posiadać.

Dopiero co kupiłam klej ktory się skończył. 

Zbyt zmęczona jestem po zakupach aby jeszcze płytki układać. 

Przy tak małych płytkach to jest relaks a nie praca 🤭

Kładłem teraz takie 120 cm to przejebane plecy bolą ani to ustawić ani nic... Do tego twarde jak skurczyk byk ciężko otwór zrobić. Ale ładne😉

Edytowane przez Wpaw