Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Buszmen11 napisał(a):

Grzech to przejść obojętnie wobec kobiety w potrzebie 🤭

A potem wciska się wnusiowi Jacusiowi że dziadek był marynarzem a tatuś wcześniakiem lub z mocno przechodzonej ciąży. A dziennik pokładowy z łajby zaginął

Opublikowano

Pierdus przykonfidencił, a prosiłem i tłumaczyłem, żeby tego nie robił bo tylko się zeszmaci i znowu będzie jak z tymi osiłkami od wędek co ich jednym zamaszystym dziesięciu powalił😂

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, szymon09875 napisał(a):

Nic, tylko nie wiem po co 🤔 

Chyba że to celowe było 🤔

Niestety, ale przez tego klauna wszyscy którzy się tu z nikąd pojawiają uważani są za jego kolejne wcielenie 🤷

To było przez przypadek nic celowego. 

Wcale się nie dziwię że w momencie takiego a nie innego traktowania nowych użytkowników ludzie wola omijać szerokim łukiem. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
4 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Jak to jest, że Bartek nie znalazł multi pomimo, że Łorawiok sam się do tego przyznał 🤔...

vpn....co za problem zmienic adres ip.

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

A potem wciska się wnusiowi Jacusiowi że dziadek był marynarzem a tatuś wcześniakiem lub z mocno przechodzonej ciąży. A dziennik pokładowy z łajby zaginął

a poza tym w domu wszyscy  zdrowi ??

kurna ,kiedys normalnemu chlopakowi sie w glowe zrobilo ..ciekawe po jakis sor-ach czy czyms ??

Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał(a):

Pierdus przykonfidencił, a prosiłem i tłumaczyłem, żeby tego nie robił bo tylko się zeszmaci i znowu będzie jak z tymi osiłkami od wędek co ich jednym zamaszystym dziesięciu powalił😂

Niestety Pedro, Tomasz i kilku innych pomylili się .

No i PO robocie. Czas na relaks 😗

Mnie też Bartek sprawdzał jestem czysty jak łza 💪

Niestety niektórzy wyszli na konfidenta

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pierwszym konfidentem jesteś ty Michał i nikt tego nie zmieni. Tylko różnicą jest taka że ty robisz to z zemsty lub jakiegoś chorego powodu tobie tylko znanego. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

Kurła nie wiem co robić z tym rozsiewaczem

Nie ma wyboru żeby było 1 mieszadło i wolnoobrotowe

Popatrzałem na te nowe i tam wszystkie co były to 2 komórkowe i szybkoobrotowe w komorze z tarczy. 

No ta Abra spełnia wszystko tylko czy naprawdę taka zła jakość

Opublikowano

Współczuję moderatorom, że musieli czytać te obszerne wypierdy pierdusa pisane ślinotokiem🤣

12 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Pierwszym konfidentem jesteś ty Michał i nikt tego nie zmieni. Tylko różnicą jest taka że ty robisz to z zemsty lub jakiegoś chorego powodu tobie tylko znanego. 

Oj tam zakochał się chłopak w Patrycji i trochę się w tym pogubił

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Kurła nie wiem co robić z tym rozsiewaczem

Nie ma wyboru żeby było 1 mieszadło i wolnoobrotowe

Popatrzałem na te nowe i tam wszystkie co były to 2 komórkowe i szybkoobrotowe w komorze z tarczy. 

No ta Abra spełnia wszystko tylko czy naprawdę taka zła jakość

ja kupiłem promar DRN w kwasówce , to jest podróba raucha niby przekładnia rauch dzis bym kupił raucha mds , można kupić dobrego ale trzeba szukać albo poczekać 

Opublikowano
13 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Oj tam zakochał się chłopak w Patrycji i trochę się w tym pogubił

Tomasz miał rację lepiej się puknij głową o ścianę za czym cokolwiek napiszesz. Żadna z tych rzeczy które wypisujesz ani nie jest mądra ani śmieszna. Tym bardziej ta która nabazgrałeś na górze. Jeśli zaczniesz myśleć jak człowiek to może kiedyś zmądrzejesz. 

Opublikowano
radekz200 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał(a):

co to za ukraińska laweta?

sam jesteś ukraiński 😛🤠

Chłoporobotnik napisał:

Teraz, 6465 napisał(a):

Zapraszam na dożynki. 

Radny zaproszenia roznosił. Piwo ponoć drogie ma być, jakieś tam zespoły mają być, gospodarza raczej nie namówią żadnego tylko wójt odbierze... Szkoda chodzić. 

a do czego namawiać 😛🤪

Opublikowano
25 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

ta Abra spełnia wszystko tylko czy naprawdę taka zła jakość

...i tak cię przeżyje...

Zwykły lejek też ma szybkie mieszadło...

Miałeś kiedyś przez to problem z nawozem?

Masz ochotę kupić, to jedziesz i kupujesz....te co mają najgorsze opinie odrzucić, wybrać przyzwoity....i tyle....

...bo tak dalej, to się wykonczysz przez ten stres...

Nie ma za co...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v