Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, Michał18 napisał(a):

Nie gadajcie z bezduszną . Tylko szuka zaczepek do każdego się przypiertala

Cwaniaczki forumowe znaleźli sobie dziewczynkę do ciągnięcia za warkoczyki, a jak zaczyna kopać to wielki lament.   

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Desperado napisał(a):

Cwaniaczki forumowe znaleźli sobie dziewczynkę do ciągnięcia za warkoczyki, a jak zaczyna kopać to wielki lament.   

On  nie chce aby inni z nią gadali, chce ją mieć na wyłączność

Zwłaszcza mojemu koledze Pafnucowi odradza widząc jak ten smali cholewki jaki to oczytany🤣

I z maturą😂

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 3
Opublikowano
15 minut temu, Desperado napisał(a):

Noo, dobrze że kopie, mogła by odgryźć bez ostrzeżenia 

I by była celebracja środy z chirurgiem, i nici z owocowego czwartku

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

On  nie chce aby inni z nią gadali, chce ją mieć na wyłączność

Zwłaszcza mojemu koledze Pafnucowi odradza widząc jak ten smali cholewki jaki to oczytany🤣

I z maturą😂

Oczytany? chyba etykiet z worków z paszą.

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

..taki to kolega...echch...

25 minut temu, Desperado napisał(a):

Oczytany? chyba etykiet z worków z paszą.

Nie mierz wszystkich własną miarą...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

przyjedź zobacz nie wszystko się publicznie piszę i pokazuje...

Też chcesz sprawdzać organoleptycznie jak mój kolega stary erosoman Pafnucy? 

mam to w d....

Popier96 napisał:

42 minuty temu, slawek74 napisał(a):

bo pier... trzy po trzy a nie ma o tym zielonego pojęcia procentowiec jeden...🤦 a żebyś wiedział jak moje gospo powstało ...

Z ciekawości, kiedy przejąłeś gospodarstwo? 

późni ... do tego inne obowiązki o których niektórzy nie mają pojęcia...

Bezduszna napisał:

6 minut temu, slawek74 napisał(a):

co takiego lubisz pokazywać 🤔🤦

To nie mowa o mnie tylko o tobie. Tych chcesz się chwalić nie ja. Wara ode mnie ja nie chwali pięta.Ty wychodzisz na osła bo de facto ty nic nie masz czym się chwalić. Tylko gadasz aby gadać. 

wara bo co 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

To dlaczego nie poczekasz aż skończy, tylko tak aby siebie zadowolić 

Nie ładnie z twojej strony 

Pomyśl trochę o nim, jak on się musi z tym czuć 

Ja mam pozwolić aby dokończył. Twoje pobożne życzenie. Nikt nie wziął pod uwagę jak ja się poczułam jak mi wielokrotnie przy... ja nie muszę go tolerować. Jako kobieta i tak delikatnie go potraktował bo powinnam się zachować jak chłop i mu przy .  słownie. 

I żeby była jasność mówię to o @Michał18

• Haha 1
Opublikowano
Mateusz1q napisał:

6 minut temu, slawek74 napisał(a):

ogarnij się 🙋‍♂️🤦

ty zacząłeś temat że się niczym nie chwale. temat głupkowaty 

sukces by był u ciebie jsk byś biegł na jednej nodze... ale nie wiem czy to zrozumiesz ...

Bezduszna napisał:

1 minutę temu, Karol6130 napisał(a):

Może nie usatysfakcjonowana

On jest nie doje... i dlatego nic nie rozumie z tego co kto pisze i jak pisze o do czego zmierza w takiej rozmowie 

5 minut temu, slawek74 napisał(a):

ogarnij się 🙋‍♂️🤦

Ja mam to zrobić to ty to zrób bo czym prędzej czy później to i tak wyjdzie że jesteś chłop z miasta w nie mężczyzna na roli 🤣

a ty jaka 🤔 poje... 🤔🤦 mówię ogarnij się ....

kizak napisał:

Popadało ,to i poczytam . 😁O.o 

ja też 🙋‍♂️ deszczyk robotę popsuł...

Desperado napisał:

41 minut temu, Michał18 napisał(a):

Nie gadajcie z bezduszną . Tylko szuka zaczepek do każdego się przypiertala

to taka ,,dziewczynka,, jak ty chłopzczek...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, slawek74 napisał(a):

a ty jaka 🤔 poje... 🤔🤦 mówię ogarnij się ....

Nie ma sensu z nią lub nim dyskutować . 

Edytowane przez Michał18
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Jak tak patrzę to ta bezduszna by pasowała do ciebie, by poskładała twoje życie

Ja niczyjego życia nie będę porawiać niech się zajmie sobą albo tobą tak dla kurażu. Życie musi mieć smaczek.🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Desperado napisał(a):

Zapomniałam że kobieta tylko do jednego jest stworzona tak proszę pana, ma pan rację oczywiście proszę pana, proszę pana jak to się to się robi.  Nie proszę pana to już w ich słowniku nie występuje 🤣

12 minut temu, slawek74 napisał(a):

sukces by był u ciebie jsk byś biegł na jednej nodze... ale nie wiem czy to zrozumiesz ...

Jeszcze protezy występują. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał(a):

Wy tu drzyjta koty a ja pojechałem do sklepu i kupiłem żonie Boscha żeby nie narzekała że ja plecy bolą.🤭

IMG_20250716_114538.jpg

Kurła a ja odkurzacza chyba 5 tydzień nie uruchamiał. Może by okna po prawie 2 latach umył...

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v