John Deere 6800 problem z temperaturą silnika
Przez
SebastianBłażejewicz, w John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez Rzexxnik
Dzień dobry. Mam problem z mrygającą kontrolką blokady tylnego mostu. Po uruchomieniu ciągnika kontrolka cały czas mruga. Włącznik załączenia blokady, który znajduje się w podłodze sprawdziłem i działa. Przypuszczam, że uszkodzony jest czujnik blokady tylnego mostu lub jego instalacja. Problem polega na tym, że nie mogę go znaleźć. Nie wiem, w którym miejscu znajduje się czujnik. Czy może mi ktoś podpowiedzieć, gdzie znaleźć ten czujnik? A może ktoś wie co jest problemem i podzieli się poradą?
-
Przez Maciek0903
Witam. Podczas jazdy (ruszania) do przodu i do tyłu słychać „strzelanie” w mocowania przedniego mostu (takie dwa zawiasy). Czy te mocowanie ma być sztywne tzn, bez ruchu do przodu i do tyłu ? Pytam ponieważ obecnie to mocowanie pracuje u mnie 4 cm do przodu o do tyłu. Luzu poprzecznego na tulejach praktycznie nie ma. Pozdrawiam
-
Przez Łukasz_4
Witam mam kombajn John Deere 975 hydro 4 i rozwalił mi się pasek napędu czym to może być spowodowane bo nie mogę ściągnąć go z pola ktoś ma jakieś porady?
-
Przez Marcin9908
Witam, mamy problem z wariatorem od kombajnu, pasy dobrze napięte, łożyska zdrowe, a mimo wszystko piszczy, dodam że kombajn po naprawie generalnej silnika jeśli to może mieć jakiś wpływ na działanie wariatora, ( przed naprawą nie było pisku) ponieważ mogły się dokonać jakieś minimalne przesunięcia. Na jednej z tarcz lekkie wytarcie materiału niewiadomego pochodzenia, które łączy te otwory wokół tej tarczy. Zdjęcie w załączeniu. Jeśli ktoś miał podobny problem to z góry dzięki za jakieś wskazówki. Pozdrawiam.