Waday, zalety, bolączki ładowarki merlo 42.7-156
-
Podobna zawartość
-
Przez maroko
Witam
Co może być przyczyną tego, że Merlo P 34,7 (2012 rok) nie rozwija pełnej prędkości na 2 biegu? Tak do ok 20-22 km/h się rozpędza.
Maszyna była taka kupiona. Zauważyłem, że ma zdjęty potencjometr gazu na silniku. Silnik Deutz. Nie jest odłączony tylko zdjęty, podpięty do przewodów a miejsce zaślepione. Widać, że już długi czas tak było użytkowane bo zaszło brudem. Podmiana zaworów na pompie nic nie dała. Niby do tyłu jest ciśnienie a do przodu nie jest takie jak powinno być. Hydromotor sprawdzony i ok. Nie pokazuje jeszcze prędkości jazdy. Czujnik na wale napędowym jest ok. Wskazówka reaguje na zapłon ale nie wskazuje. Wiem, że to trzeba zrobić. Ale czy to by od tego było? Może filtr oleju już do wymiany? Nie znam się aż tak na tym. Podpowiedźcie coś bo powoli kończą mi się pomysły
Pozdrawiam
-
Przez piotrxdxd
Szybkie pytanko odnośnie ładowacza czeskiego do zetora marki humpolec N05 017,do czego służą dwa górne siłowniki na ładowaczu zaraz przy ramie nośnej
-
Przez marcin3153
Witam, posiadam manitou 735 rok 2011 posiadam problem z kontrolka poziomu płynu hamulcowego , po przełączeniu stacyjki świeci jak odpalę również świeci,czujnik jest sprawny podmieniałem z drugiej sprawnej , dziwne jest że wystarczy włączyć światła i kontrolka gaśnie, gdy tylko wyłączę światła kontrolka się załącza.
-
Przez MaciusN95
Hejka, kupiłem nowe widły do tura wraz z zębami było kilka tygodni szukania, ale po zamontowaniu tur nie opuszcza się do końca jak poprzedni może ktoś wie jak przespawać albo jakoś zmienić żeby zęby całe leżały na ziemi a nie tylko końcówki ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
schaffer 332 oleje
JCB 525-50