Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, kupiłem nowe widły do tura wraz z zębami było kilka tygodni szukania, ale po zamontowaniu tur nie opuszcza się do końca jak poprzedni może ktoś wie jak przespawać albo jakoś zmienić żeby zęby całe leżały na ziemi a nie tylko końcówki ?

a5436d5c-105e-426d-b8b3-c2f21a0f3ddf.jpg

ab2b729b-a931-4cd2-ba9f-00c0084ac386.jpg

Opublikowano

Kolego skróć ucho od siłownika, ale wtedy nie wiem czy będzie kiper z wideł będzie chodził tak jak ma chodzić, bo nie wiem jaki długi masz ten siłownik.

może nawet nie tyle skróć, co przespawaj je niżej. tak żeby siłownik swobodnie leżał a nie wisiał w powietrzu

Opublikowano
2 minuty temu, ZenekBezSpodenek napisał(a):

Kolego skróć ucho od siłownika, ale wtedy nie wiem czy będzie kiper z wideł będzie chodził tak jak ma chodzić, bo nie wiem jaki długi masz ten siłownik.

może nawet nie tyle skróć, co przespawaj je niżej. tak żeby siłownik swobodnie leżał a nie wisiał w powietrzu

O tym też pomyślałem tylko, żeby całość odciąć i trochę skrócić i jeszcze raz przyspawać. Bo jak podniosę tur do góry opór to i tak widły nie nachylają się na traktor tak jak poprzednie  

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Paweleq18
      Dzień dobry, kupiłem cyklop t 214/3 nowy typ 2010 rok  niestety posiadał wyciek na siłownikach, więc poprzedni właściciel założył na sztukę węża pomiędzy nimi. Podczas pracy cyklop i obracania ciśnienie wypluwa tego węża pod ciśnieniem. Nie dzieje się tak cały czas ale podczas dłuższej pracy lub podczas transportu, gdy łańcuszek uderza o niego.Jak temu zaradzić jakiś pomysł może ma ktoś żeby nie działo się tak? Ciśnienie wypluło tego węża mi już z 4 razy.

• Przez klusek
      mam pytanie jakie posiadacie ładowacze obornika??i jak wam sie sapwuja
    • Przez Adi821
      Witam zastanawiam się nad zakupem ładowarki szczególnie zastanawiam się nad wymienionymi Schmidt 4350AT i eurotrac t13 czy jest na forum jakiś posiadacz najlepiej wymienionych modeli? Prosiłbym o opinie posiadaczy tych modeli lub tych marek ewentualnie proszę również o propozycje i opinie osób posiadających inne budżetowe ładowarki podobnych gabarytów.
    • Przez Jacekzetor
      Witam, poszukuje instrukcji do ładowacza elektrycznego jak z załącznika. Czy ktoś może taką posiada? Chciałbym zrobić remont i potrzebuje kilku informacji 

• Przez DemoneK4
      Witam, adaptacja od mailleux mx460 mx480 i mx600 starego typu pasuje do wszystkich wymienionych ładowaczy czy różnią się czymś? Mam adaptacje po mx460 i chciałbym załozyć na nią mx600, prosze o pomoc, 
      Pozdrawiam. 
  • Dodaj nową pozycję...
v