Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te ze zdjęcia z pączkiem w dłoni, ładnie wyglądają. Kształtne i równe. Mają jasny krążek w koło. Ten ugryziony z posypką, również, Te z pierwszego go nie mają i wyglądają jak kamienie polne polane lukrem.  Zastanawiam się, które to Twoje @Migotka

Opublikowano
2 minuty temu, bezbarwny napisał:

Te ze zdjęcia z pączkiem w dłoni, ładnie wyglądają. Kształtne i równe. Mają jasny krążek w koło. Ten ugryziony z posypką, również, Te z pierwszego go nie mają i wyglądają jak kamienie polne polane lukrem.  Zastanawiam się, które to Twoje @Migotka

Jak smazylam bez nadzienia to wychodzila taka otoczka  bo na zimno część była z budyniem i róża a jak smazylam z powidłami  to już otoczka taka nie wychodziła i na koniec zwiększyłam moc bo miałam jeszcze do zrobienia chrusty (faworki) 

Wpadaj  na kawę i pączki sprawdzisz które moje , przy okazji inspekcję przeprowadzisz 😆

Opublikowano

Ale miałem proroczy sen. Śniło mi się, że się żeniłem... Sam Yacenty fyndem wiózł mnie do ślubu, moderatorzy rzucali we mnie ryżem, a Sean podprowadził pannę młodą do ołtarza. Twarzy  młodej nie widziałem. Wiem tylko, że była- jak to we śnie. Ciekawe która to... Mam lekkie obawy, bo  poza Kalliną nie spotkałem tu jeszcze żadnej- w pełni zrównoważonej😂

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Sam Yacenty fyndem wiózł mnie do ślubu,

durniu , on ma kubote ale przy tej ilości reklam nie wiadomo czy jakaś 7setka po niej nie wskoczy 

22 godziny temu, Migotka napisał:

Smacznego 🍩 

IMG_20240208_133620.jpg

IMG_20240208_113733.jpg

ja POdupadam na zdrowiu fizycznym i psychicznym bo na 6 sie skończyło przy ponad 20 w POprzednich latach

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ale miałem proroczy sen. Śniło mi się, że się żeniłem... Sam Yacenty fyndem wiózł mnie do ślubu, moderatorzy rzucali we mnie ryżem, a Sean podprowadził pannę młodą do ołtarza. Twarzy  młodej nie widziałem. Wiem tylko, że była- jak to we śnie. Ciekawe która to... Mam lekkie obawy, bo  poza Kalliną nie spotkałem tu jeszcze żadnej- w pełni zrównoważonej😂

Raczej coś  przedawkowałeś że takie wizje masz  albo nadepnąłeś na grabie i cię siekło w główkę xD

Edytowane przez Pigmei
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Kowalsky30 napisał:

a Sean podprowadził pannę młodą do ołtarza. Twarzy  młodej nie widziałem. Wiem tylko, że była- jak to we śnie.

Miała twarz zakrytą welonem to mogłeś nie widzieć, ale już przedstawiam, :P to była ta pani, wiem chyba kogo ci podprowadzałem.   :P Zresztą jest zasada jak wprowadzeniu pojazdu, piłeś nie żeń się.    xD

roznica-wieku-w-zwiazku-19599352.jpg

Edytowane przez Desperado
  • Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał:

Cóś cisza tu taka, aż w uszach szumi.   :P

Hej ja właśnie weszłam bo mam trochę do tyłu ;)

Temat do likwidacji to co się dziwić 🤷

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

znów gosci😆😆😆😆

yerbamate pijesz?

Nie to taka z suszonymi owocami jablka,wiśnie, żurawina 

Dziś odpoczywam po urodzinach 🙃

Opublikowano
33 minuty temu, Desperado napisał:

To jest też luźny temat.

ale konkurencyjny i ponadczasowy bo troche dłużej czynny niż do końca roku z braku 2024 w nazwie

16 minut temu, Migotka napisał:

Zdrowia 🍹

a dziękuję , kiedyś było 

• Thanks 1
Opublikowano
16 minut temu, konteno napisał:

ale konkurencyjny i ponadczasowy bo troche dłużej czynny niż do końca roku z braku 2024 w nazwie

a dziękuję , kiedyś było 

😅