Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 15.01.2024 o 23:10, Migotka napisał:

Hej jestem ciekawa czy na przełomie  tylu lat zawiązały się tu pary i powstały jakieś  związki między użytkownikami z  agrofoto?  Sprzed  ponad 10 laty pamiętam ,że było tu wielu ciekawych ludzi ... Jak się u Was potoczyło życie ?  Nie było mnie tu wiele,wiele lat...

z kilkoma osobami do dziś utrzymuje kontakty a jak to jest z Wami ? Czy może tę grupe przejęły już małolaty ? Pozdrawiam 🙂

Pamiętam Cię. Kiedy to było 🙆 te tematy jeszcze istnieją?

Teraz już niektóre nicki nowych ludzi... 

@baziula

@bystra

@Meg

@MałaMi

Opublikowano

ja tu jestem od poczatku- zawsze kobiety byly rodzynkami.

szybko znikaly po nalocie super samcow alfa-beta i gamma - szybko sie zniechecaly. pare mialo ewidentnie nierowno pod sufitem.

Opublikowano

chyba zartujesz -znajomy sie ozenil niedawno ponad 40 lat ma, jego wujek mial prawie 60 i jeszcze dziecko splodzil.. jego zona tez mloda nie jest .

kazda potwora znajdzie swojego amatora..

• Like 2
Opublikowano
jacus napisał:

chyba zartujesz -znajomy sie ozenil niedawno ponad 40 lat ma, jego wujek mial prawie 60 i jeszcze dziecko splodzil.. jego zona tez mloda nie jest .

kazda potwora znajdzie swojego amatora..

a świstak siedzi i zawija je w te sreberka

Opublikowano

jak jest kasa...to nawet kontento by cos znalazl..

dziecko w cywilizowanym swiecie zyje sie inaczej...rozwodka z dorosla corka- rocznik mojej, co ma do roboty majac niewiele ponad 40 lat ,do smierci sama siedziec z bracmi alkoholikami ??

Opublikowano

Hej , fajnie jakieś "stare" znane osoby usłyszec 🙂 a  myślałam ,że tu już tylko nastolatki rządzą 

Dnia 22.01.2024 o 21:35, Xawier napisał:

Sam tworzę agrofotową parę, w maju będzie 8 lat małżeństwa i znam jedną jeszcze ale jak oni się nie  ujawnią to ja nie będe ich tu upubliczniał

Gratuluję ❤️ pamiętam Cię z przed 10 lat tutaj 

16 godzin temu, pedro2 napisał:

Pamiętam Cię. Kiedy to było 🙆 te tematy jeszcze istnieją?

Teraz już niektóre nicki nowych ludzi... 

@baziula

@bystra

@Meg

@MałaMi

Pozdrawiam ja Ciebie też pamiętam , żałuję że tyle lat tu nie wchodziłam bo dużo ciekawych osób tu poznałam i kilka osób pisało już dobrych parę lat temu a ja odczytałam to po wielu latach .. ale są też znajomości które mam do dziś dzięki temu forum 

15 godzin temu, jacus napisał:

ja tu jestem od poczatku- zawsze kobiety byly rodzynkami.

szybko znikaly po nalocie super samcow alfa-beta i gamma - szybko sie zniechecaly. pare mialo ewidentnie nierowno pod sufitem.

Parę dziewczyn miało nierówno czy paru facetów ?  🙂 Na  ile mój alzheimer jeszcze  pozwala sobie przypomnieć to było i jest tu nadal wielu mądrych i wartościowych ludzi ,ale nie przeczę, że było wielu pajaców i gimnazjalistów którzy pisali ...

18 godzin temu, konteno napisał:

dawno nie podsuwało na główną , widać niechętnie odkopywane 

Bo to już historia to nie ma co odkopywac sprzed 10 lat postów 😅

14 godzin temu, konteno napisał:

nie , zrezygnowałem z poszukiwań 

Nigdy nie mów nigdy  🙂

• Like 1
Opublikowano

wsrod setek normalnych mezczyzn ,parunastu swirow nie robi wrazenia. a wsrod kilkunastu kobiet -trzy to zupelnie inaczej wyglada..

najlepsi sa ci co udaja kobiety i na priwa kolegow z forum podrywaja i to z dobrym skutkiem .

13 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Są kobietki co mają kasy i nie o kasę im chodzi...ale trza chcieć i wiedzieć po co chłop portki nosi .

sa takie co wybieraja 20 niedzialajacych centymetrow i 20 marnych hektarow w zestawie.

• Haha 2
Opublikowano

Weź placek może ty jakie zdjęcia pokaż tej swojej bidy ...bo szczekasz i szczekasz jak baba i nic z tego nie wynika ...🤪

Lorowiok pokazał swoją nędzę., na innym koncie jest cały jego dobytek... wszystkie trzy są 🤣🤔🤣🤣

A i owieczki pokazał jako  Ikarus 🤣🤣🤣🤣🤣

Tera kolej na ciebie ...daj te rozliczenie za kukurydzę z 1,5 ha 🤪

Opublikowano

pokaz wnuki 🤣 co z majatku jesi pojdzie niedlugo w obce rece,cale zycie zapieprzales a pociotki i adwokaci beda sie cieszyc 🤣.

sam sie dziwie ze jeszcze nie przyslali.. jakie 1,5 ?? to ledwo 1,5 ara bylo 🤣

Opublikowano
Dnia 22.01.2024 o 21:40, Desperado napisał:

@Xawier a jak tej Twojej było na nick, bo już zapomniałem, cały czas teraz myślałem że to Migotka była, a jednak nie.  :)

Migotka chyba nie 😅 

Miło wiedzieć że po tylu latach jeszcze jest ktoś z tej starej ekipy i że wszystko u Was w porządku (bo taką mam nadzieję) 🙂 a jak u Was się żyje po latach ? Czy te pary które powstały to w obrębie swojego województwa czy dalej ? 

Opublikowano
Dnia 22.01.2024 o 21:40, Desperado napisał:

@Xawier a jak tej Twojej było na nick, bo już zapomniałem, cały czas teraz myślałem że to Migotka była, a jednak nie.  :)

Dlaczego nie mogę do nikogo napisać wiadomości prywatnej ? Jak już kogoś wpisze to pisze że ta osoba nie może otrzymać wiadomości ? Czy coś się przez te lata zmieniło czy ja może już coś zapomniałam ? 🙂 @Xawier chciałam się Ciebie coś zapytać

Opublikowano
25 minut temu, Migotka napisał:

Dlaczego nie mogę do nikogo napisać wiadomości prywatnej ? Jak już kogoś wpisze to pisze że ta osoba nie może otrzymać wiadomości ?

Nic się nie zmieniło, albo mają zapchane skrzynki, albo mają wyłączone komunikatory, albo małżonki nie pozwalają odbierać wiadomości, zwłaszcza od innych kobiet.    :D

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Desperado napisał:

Nic się nie zmieniło, albo mają zapchane skrzynki, albo mają wyłączone komunikatory, albo małżonki nie pozwalają odbierać wiadomości, zwłaszcza od innych kobiet.    :D

A to w takim razie rozumiem 😅 dzięki 🫣

Opublikowano
Dnia 24.01.2024 o 10:18, Migotka napisał:

myślałam ,że tu już tylko nastolatki rządzą 

Z peselu to raczej nie, ale mentalnie....jakiś kryzys wieku się załącza czy coś :D 

• Haha 1