Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, boogie7 napisał(a):

taki wypaczony zwyrodniały katol jak czarnek mógł również kandydować na ten urząd, to lepszy najgorszy czaskoski niż wykolejony pisiur.

Opublikowano
17 minut temu, Gimmeshelter napisał(a):

Ruskiego spirytusu z czasów małego ruchu granicznego chyba nie próbowaliście

próbowałem z kawałkiem dębu, cytryną i jałowcem sie "sezonował" miesiąc,  ...bo  wiadomo że już niewolno tego po 30zł/1l w plastiku, a zresztą go nie ma, zresztą nic nie wiem. A łącka, poprawka, ma 70% na butelce mi pisze

Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

A bo to powinna być niemiecka firma, podobnie jak Śląsk. A na tych Po 80tce to by trzeba takiego z wąsem i grzywką  na lewą stronę czesaną.🤣

Ło wypraszam sobie Ślonsk je Ślonski A tego ani adolf +józef+władimir razem wzięci nie wyplenią to musi wymrzeć jak dinozaury tyle że ich następcy będą gorsi to jeszcze wspomnicie 

Opublikowano
Godzinę temu, tommy66692 napisał(a):

ale ameby umysłowe dalej będą myśleć że za Tuska jest wolnosc i rozwój, u mnie na wsi to głównie tacy głosują na koalicję co jeszcze do wychodka za stodole chodzą, przepraszam za zawaliska bo stodoły się już posypały albo tacy co im ktoś z rodziny pozałatwial robotę w wojsku i już nie chodzą do wychodka za stodole bo odżyli i teraz miastowi są 

może coś w tym być ,bo mam kolegę emeryta wojskowego (a młodszy ode mnie) , który już dzień po wyborach opowiadał jak jego koledzy po ogłoszonych wynikach mówili -cytuję -Co myśmy zrobili? 

hehe.

Opublikowano
Godzinę temu, Gimmeshelter napisał(a):

Idealny przykład jestes tego uśmiechniętego, a tfu na takich 🫠🫠

Nigdy nie jęczałem, a było dużo ciężej niż teraz. Ale 90 % obywateli tego kraju obecnie, to roszczeniowe "lewusy", więc zawsze bedzie żle 

Opublikowano
1 godzinę temu, tommy66692 napisał(a):

Też tak myślałem dopóki nie popatrzyłem na Żukowskie, Trzaskowskich, Donaldow, Kotłownie i inne dzikie wybryki natury, aktualnie stwierdzam że pisiorki były o niebo lepsze a Obajtek przy tych geniuszach aktualnych z Orlenu był jak Elon Musk 

A mówiłem, że jeszcze wszyscy zatęsknimy za pisiorami. I  nigdy nie pałałem do nich bezwarunkową miłością , bo daleko im do ideałów, ale obecna banda przekracza wszelkie granice głupoty i niekompetencji.

Ostatnio jeden z organizatorów protestu w Elblągu ,( a nie jest to głupek z łapanki i on lub jego współpracownicy zawsze uczestniczą w komisjach ds rolnictwa w sejmie) mówił, że w ministerstwie rolnictwa pracuje 1100 osób i ani jednego fachowca. A siekierski po roku protestów kolejny raz poprosił przedstawicieli rolników o postulaty i cele protestujących. No śmiech na sali, kto tu z kogo robi głupka? A na koniec rozmowy minister  zaproponował  by rolnicy sami napisali odpowiednią ustawę, a oni się zajmą jej procedowaniem. Już widzę jak oni się tym zajmą, jak zwykle wyląduje w śmietniku.

Sami to oceńcie.

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, rocknrollnik1 napisał(a):

A mówiłem, że jeszcze wszyscy zatęsknimy za pisiorami. I  nigdy nie pałałem do nich bezwarunkową miłością , bo daleko im do ideałów, ale obecna banda przekracza wszelkie granice głupoty i niekompetencji.

A gdzie się podziali ci co się odgrażali że podziękują pisowi przy urnach?

Podziękowaliście, i co się zmieniło na lepsze?

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

A za Łobajtka był rozwój, ale tylko w papierach, podpięto pod Orlen PGNiG, część Lotosu za grosze i stąd były zyski, tzw. kreatywna księgowość ...

9 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Prywatne tak. Tutaj był inny manewr, Obajtkowi podpinano taki PGNiG, wart dziesiątki miliardów PLN i z tego robiły się miliardowe zyski Orlenu ... To nie Orlen miał nagle większe zyski ...

10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo za Łobsrajtka to się rozwijała .. Podpięli pod Orlen Enea, Anwil itp itd i pojawiały się z tego zyski, a nie dzięki menadżerowi po niedzielnej szkółce z Radomia któremu jedyne co w życiu wyszło to okradanie własnej rodziny ...

Może i mieli wszystko razem podpiete pod orlen. Ale przynosiło to ogromne zyski i rozwój. A i pisiorom na rozdawnictwo starczało.

Przyszła usmichnieta koalicja. Wszystko znowu podzieliła. Swoimi ,,specjalistami "w radach i na kierowniczych stołkach obsadziła jak szarańcza. I nagle po roku każda że spółek ledwo ,,zipie" i niedługo pójdzie pod młotek. Ceny wszystkiego wzrosły. Minister i jego specjaliści mówią za pieniędzy nie ma. Deficyt coraz większy. Ale uśmiechajmy się bo pisiory nie rządzą. Ślepy chyba tylko nie widzi tego że to celowe zagrywki do doprowadzenia jak największej zapaści w Polsce 

Co jest według ciebie lepsze ? Odpowiedz chyba każdy zna bo w każdym komentarzu klepiesz to samo 

• Like 1
Opublikowano

Ja pitole, dalej się kłócićie kto was lepiej wyr.......l, bo na koniec dał lizaka 🤣

Polak to jednak stan umysłu i potrzebuję porządnego bata nad głową 😁

• Like 4
  • Haha 1
Opublikowano
32 minuty temu, witejus napisał(a):

Postarałeś się, w jaki sposób, co zrobiłeś w tym temacie?

Nigdy awsu i ich przystawek. 

Można się śmiać że głos stracony, ale przynajmniej im

Opublikowano
24 minuty temu, galan99 napisał(a):

Postawiliście na Michała ,po co narzekać teraz .

Teraz postawcie na konf to samo będzie .

Saletra 1700 zł .

Polityka nie moja bajka , ale kazdy lepszy niż obecna władza, ślepy jesteś 

No nie trzeba trzaska bo masło stanieje na 5 zł , 🤑

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v