Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, migacz napisał(a):

Wg kupującego znajomego tak koło 20 stycznia będzie wieprzowina poszukiwana i pójdzie za tym cena 

ok... tylko jaki pułap cenowy załapie się na okres przed 20 stycznia, jak wg moich informacji tucznik poleci do granicy 7-7.2 wbc. 

Opublikowano

Panowie jak zrobić ta aktualizacje w irz bo nic nie widzę takiego przecież w tamtym roku robiło się takie zgłoszenie działalności to jeszcze raz jak nic się nie zmieniło? 

Może ktoś napisze krok po kroku co i jak 

Opublikowano
W dniu 23.12.2024 o 21:40, bizon1 napisał(a):

Zwrot z bioasekuracji dziś ARIMR podrzuciła pod choinkę 

Potwierdzam, również dostałem zwrot w pełnej kwocie, tylko że w dniu 24.12. Zaskoczony jestem bardzo,ponieważ myślałem że terminowo będzie marzec albo w ogóle nie będzie środków, po przeczytaniu twojego posta sprawdziłem konto.

Opublikowano

U mnie pośrednik jedzie już od 10.grudnia, najpierw miał wiedzieć 17.grudnia, potem że po świętach, teraz - po Nowym Roku, no kuźwa mać, ile można. Czytałem artykuł że kiełbasa wędzona od 2010r podrożała o 130%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v