Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Pis znowu na przegranej pozycji i broni przegranej sprawy.

Policzek dla Dudy i PiS. Polacy ocenili, czy Wąsik i Kamiński powinni wyjść z więzienia (msn.com)

Przeszło połowa ankietowanych – 51 proc. – uważa, że byli posłowie nie powinni opuścić zakładu karnego, przy czym odpowiedź "zdecydowanie nie" wskazało 34,2 proc., a "raczej nie" 16,8 proc. Odmiennego zdania jest w sumie 34,9 proc. badanych ("zdecydowanie tak" – 23,8 proc. i "raczej tak" – 11,1 proc.).

Już dawno powinni siedzieć tylko idioci dla idiotow  cyrk robią bo im d*py od stołków oderwali

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał:

Przeszło połowa ankietowanych – 51 proc. – uważa, że byli posłowie nie powinni opuścić zakładu karnego, przy czym odpowiedź "zdecydowanie nie" wskazało 34,2 proc., a "raczej nie" 16,8 proc. Odmiennego zdania jest w sumie 34,9 proc. badanych ("zdecydowanie tak" – 23,8 proc. i "raczej tak" – 11,1 proc.).

zapomniałeś  Zdaniem przeważającej większości zwolenników nowego rządu (KO, Polska 2050, PSL, Lewica) Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik nie powinni zostać ułaskawieni przez Andrzeja Dudę – taką odpowiedź wskazało "3/4 respondentów"

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Wiem że w TVP nigdy nie mówili prawdy, tu zgoda, ale nigdy nie było takiego plucia na drugą stronę jak przez 8 ostatnich lat. Między nie mówieniem prawdy i pomijaniem niektórych faktów, a szczuciem w opłacanych wywiadach jest jednak różnica ...

No pisałem że skrajny fanatyzm i nie jednemu mówiłem że się wzięli i zagubili w tym co robią. Sami łyknęli swoją propagandę sukcesu a ten stary dziad z Żoliborza pomimo że bałaganu narobić potrafi łykał jak pelikan co mu otoczenie i tv mówiło. Do czego to się nadaje? 

5 minut temu, Roman176 napisał:

wszyscy zaczynają o tym pisać a ty zaparte jak baran , jakaś prawda do ciebie trafia czy moja jest mojsza od twojej ?

https://www.agrofoto.pl/produkcja-zwierzeca/inne-hodowle/malgorzata-tracz-w-i-polowie-roku-zloze-projekt-ustawy-o-likwidacji-ferm-futrzarskich,140412.html

https://www.money.pl/gospodarka/likwidacja-ferm-futrzarskich-bedzie-projekt-wiadomo-kiedy-6984969974012448a.html

lalalalala

powtórka 2012 roku a stado baranów swoje 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „"Czysta woda" w TVN-INFO”

Toć piątka nie była procedowana w 2012 roku 🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

ten stary dziad z Żoliborza pomimo że bałaganu narobić potrafi łykał jak pelikan co mu otoczenie i tv mówiło. Do czego to się nadaje? 

Ten stary dziad się nadaje do Domu Spokojnej Starości a nie do Sejmu czy Rządu ... Powinno być że do 65 roku życia można startować do Sejmu czy Senatu, a potem emerytura ...

@Roman176 jest ten projekt w sprawie futerkowych w Sejmie czy nie, bo jak nie to nie wiem o czym dyskutujemy ... O tym co powiedziała jakaś babeczka w jakimś wywiadzie ?

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Roman176 jest ten projekt w sprawie futerkowych w Sejmie czy nie, bo jak nie to nie wiem o czym dyskutujemy ... O tym co powiedziała jakaś babeczka w jakimś wywiadzie ?

projekt jest gotowy bd przyjęty w lutym bd obradowanie  

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

@Roman176 będzie ta ustawa w Sejmie to będziemy protestować, a na razie to jakieś gadanie jakiejś tam posłanki Zielonych ...

jak by tego nie było by nie załatwiała dopłat z EU 

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ten stary dziad się nadaje do Domu Spokojnej Starości a nie do Sejmu czy Rządu ... Powinno być że do 65 roku życia można startować do Sejmu czy Senatu, a potem emerytura ...

No jemu czy bidenowi to co zależy jak oni nad grobem stoją? Pchną co im powiedzą że słuszne. Na gospodrstwach ludzie ze starszymi o te 30 lat rodzicami nie potrafią się dogadać bo starzy niby zacofani a starym dziadom pozwalają w sejmie zasiadać 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

projekt jest gotowy bd przyjęty w lutym bd obradowanie  

jak by tego nie było by nie załatwiała dopłat z EU 

Kto Ci tak powiedział ?? 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Na gospodrstwach ludzie ze starszymi o te 30 lat rodzicami nie potrafią się dogadać bo starzy niby zacofani a starym dziadom pozwalają w sejmie zasiadać 

Ja u siebie się dogaduję bez problemu ;) Nieraz nie wszystko człowiek widzi, a jak ktoś spojrzy z boku i podpowie to można zrobić coś lepiej ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

no nie była ale te same kłamstwa my bd walczyć o kogo ? sam głosowałem na tuska wyborach 

Błędną datę podałeś i pytasz o kogo będziemy walczyć? Byles chociaż na protestach przeciwko piątce? Na Tuska głosowałeś a za pisowca Cię tu mają? Przestaje ogarniać 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Kto Ci tak powiedział ?? 

Ja u siebie się dogaduję bez problemu ;) Nieraz nie wszystko człowiek widzi, a jak ktoś spojrzy z boku i podpowie to można zrobić coś lepiej ;) 

Wejdź w ostatnie strony luźnych rozmów producentów mleka. Piszą tam jakie sytuacje z rodzicami mają. Wszyscy nie mają jednakowej sytuacji

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Piszą tam jakie sytuacje z rodzicami mają. Wszyscy nie mają jednakowej sytuacji

Nie będę tam zaglądał, bo tam podobno się nawet chwalą kto większą armatę w spodniach nosi, a potem można dostać urlop na pisanie xD 

Ja wiem jak mam u siebie, nie mam z starszyzną konfliktów... 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Nie kopiesz starych w deeee ..to ty nie modny i nie nowoczesny taki ...🤔😁😁😁😁😁

Może i nie nowoczesny ... Nic na to nie poradzę xD

Gdyby nie Oni kiedyś, to ja bym nie miał teraz tego co mam...

Nie trzymali też gospodarstwa przy sobie aż do śmierci jak co niektórzy ... Jak przepisywali na mnie gospodarstwo to nie zapisywali sobie mieszkania czy kawałka ogródka, bo wiedzieli że nie muszą ...

Opublikowano

Dziennik donosi, że projekt zakazu hodowli zwierząt futerkowych jest niemal gotowy. Pracuje nad nim Małgorzata Tracz, posłanka KO z partii Zieloni, szefowa Parlamentarnego Zespołu na rzecz zakazu hodowli zwierząt na futro.

Podczas posiedzenia zespołu na początku lutego pokażemy projekt .

Od posłów zajmujących się projektem można usłyszeć, że szanse na jego uchwalenie są duże, na co wskazywałyby m.in. przedwyborcze zapowiedzi liderów koalicji rządzącej" — czytamy w gazecie, która przypomina, że w marcu ubiegłego roku szef PO Donald Tusk nazwał hodowlę zwierząt na futro "nieludzkim przemysłem" i zapowiedział szybkie wprowadzenie zakazu.

Protesty przeciw futrom maszerują ulicami Warszawy już od kilku lat

Opublikowano
42 minuty temu, nie napisał:

niech sobie przeczytają :D

We wtorek CPK opublikował wybrane fragmenty nowej, tegorocznej prognozy opracowanej przez IATA w tym roku. Wynika z nich, że w 2030 r. Centralny Port Komunikacyjny obsłuży o 2 mln pasażerów mniej, dekadę i dwie dekady później o 5 mln pasażerów mniej, czyli odpowiednio 28, 40 i 60 mln podróżnych rocznie.

28 a nie 24 kłamcoooooooooooo

tak samo kłamie z przeszczepami

Spójrz na wykres i przestań się ośmieszać. Jaki sens dla ciebie coś szukać jak i tak pożytku nie ma. Chciałeś znalazłem i dalej się kompromitujesz. 

Opublikowano
48 minut temu, hubertuss napisał:

Pis znowu na przegranej pozycji i broni przegranej sprawy.

Policzek dla Dudy i PiS. Polacy ocenili, czy Wąsik i Kamiński powinni wyjść z więzienia (msn.com)

no Panie Holecki skoro tak lubisz sondaże to co twój guru też będzie bronił przegranej sprawy czy pójdzie po rozum do głowy bo policzek juz dostał

61 proc. ankietowanych oczekuje pozostawienia Centralnego Biura Antykorupcyjnego, a Instytut Pamięci Narodowej chce utrzymać prawie 65 proc. badanych - czytamy w "Dzienniku Gazecie Prawnej".

Opublikowano

Włączcie sobie sejm na yt Tusk miażdży pis. 

Przed chwilą, Takeda napisał:

no Panie Holecki skoro tak lubisz sondaże to co twój guru też będzie bronił przegranej sprawy czy pójdzie po rozum do głowy bo policzek juz dostał

61 proc. ankietowanych oczekuje pozostawienia Centralnego Biura Antykorupcyjnego, a Instytut Pamięci Narodowej chce utrzymać prawie 65 proc. badanych - czytamy w "Dzienniku Gazecie Prawnej".

Zobaczymy co będzie z CBA. Fakt faktem ich kompetencje można przenieść do CBŚ czy KAS lub zwykłej Policji.

Opublikowano
4 minuty temu, Takeda napisał:

CBA po ośmiu ostatnich latach rządu PiS będzie miało co robić, IPN może wyjaśni sprawę TW Balbina, Piotrowicza może zbadają xD można te instytucje zostawić, niech działają dalej...

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, Roman176 napisał:

zapomniałeś  Zdaniem przeważającej większości zwolenników nowego rządu (KO, Polska 2050, PSL, Lewica) Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik nie powinni zostać ułaskawieni przez Andrzeja Dudę – taką odpowiedź wskazało "3/4 respondentów"

Roman takich informacji i sondaży jest cała masa. Ten tylko potwierdza tamten.

Kaczyński chce medalu dla Kamińskiego. A co sądzą o tym Polacy? [SONDAŻ] (msn.com)

Opublikowano

To co teraz jest to pikuś. Niedługo skowyt będzie jeszcze większy. Tusk zapowiedział porządki w NBP i wywalenie stamtąd tych milionerów co uciekli z tvp jak Gajewski 3 miliony zarobił świeżo po maturze i Olechowski kolejny milioner długo się bankiem nie nacieszy.

44 minuty temu, Takeda napisał:

Przedsiębiorca oszukany przez krewnego Przemysława Czarnka poprosił polityka PiS o pomoc. Dwa dni później dostał telefon z CBA (msn.com)

Przedsiębiorca oszukany przez krewnego Przemysława Czarnka poprosił polityka PiS o pomoc. Dwa dni później dostał telefon z CBA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v