Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo jak nie złapią za kradzież, to uczciwy, a jak się jeszcze wyspowiada, to prawdziwy Katolik...

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Ale on nie zwrócił całości tylko 1/4 bo podobno tylko tyle sfałszował xD 

• Haha 1
Opublikowano
galan99 napisał:

Krzysztof Bosak: Adam Bodnar DO DYMISJI To człowiek niezdolny do pełnienia funkcji ministra sprawiedliwości!

I tu jest chwila na zastanowienie nad tym co opowiadał (albo jak niereagował) imć Bosak za poprzedniej swej kadencji.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Idiotyzm...

Zagonił się sam w kozi róg...

Powinien zmienić tych co doradzają.

A dziś zapowiedział kolejne kroki  które nie będą części prawników się podobały.

Właściwie to przyznał że prawo to widzimisię.  Niby od dawna to wiemy i widzimy, ale teraz po dzisiejszej konferencji jakoś tak lżej, że już nie trzeba myśleć czy coś jest prawe czy nie🤣🤣🤣

Każdy ch*j na swój strój

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Każdy ch*j na swój strój

To jest ta prawdziwa prawda .

Teraz jest prawda tylko prawda Tuska i jego Ekipy .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Teraz jest prawda tylko prawda Tuska i jego Ekipy

Oj...

Taka sama jak...słychać bylo strzały...

No ale każdy ma swoje...Baby Jagi... Tak nawiązując do dzisiejszych..skojarzeń...

Opublikowano (edytowane)

Tylko to będzie miało przełożenie na sprawy cywilne, działania komornika... I urzędu skarbowego🤣

Będą sobie zdawali sprawę że nie każdemu będzie się uzasadnienie podobało i nie musi być zgodne z obowiązującym prawem.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
dysydent napisał:

nie bardzo chwytam
że niby brukselskie darmozjady te z tych kmisyj i parlamentów?
jak się xujnia... pójdzie w xuj to nie wiem czy które z obecnych tam dzisiaj "dupognidarzy" się gdziekolwiek do zamiatania korytarzy pałaców dyktatorów załapie

Tak się wpierlę. Zawsze się pod nosem uśmiecham jak który mówi xujnia się rozpirzy. Jako że na gorąco się temat zbliżył - to UE się tak samo rozpirzy jak rozpadło się ZSRR. Najlepsze tego uśmiechu wytłumaczenie. Bo to tak nigdy nie działa. O.

Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

Nie kłamię mi się podoba , nie podoba ci się taki układ zamknięty to masz problem .

Klamiesz w tym co wcześniej napisałeś...

Nie każdy dzieli...

Są tacy co patrzą ogólnie.

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Tylko to będzie miało przełożenie na sprawy cywilne, działania komornika... I urzędu skarbowego🤣

Będą dobie zdawali sprawę że nie każdemu będzie się uzasadnienie podobało i nie musi być zgodne z obowiązującym prawem.

Zabrać @12Pafnucy mu ,traktor za jakiegoś tam typa bo typ miał dług .

Uzasadnienie jest że dług odebrany .

Opublikowano
jahooo napisał:

1 minutę temu, mirro napisał:

W sobotę padła mi klima w kombajnie.  Części przyszły dzisiaj. Co ja przeżyłem przez ostatnie dni za szał temperaturowy.

Chcesz się zamienić ? U mnie nie ma klimy w kombajnie a silnik dmucha na kabinę. Zrobiłem trochę przeróbek, bo przy 37 stopniach w cieniu nie dało się kosić.

Dej obrotne śmigło...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał:

Zabrać @12Pafnucy mu ,traktor za jakiegoś tam typa bo typ miał dług .

Uzasadnienie jest że dług odebrany .

Jakoś coś więcej, bo nie wiem za co chcesz mi Zetora zabrać...

Po za tym...

Wiesz sam jak to łatwo właściciela zmienić zanim poborca.  

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Słyszał...

Wina Tuska...wiem...

Nie długów i szybkiej zmiany właściciela....wiem...

Nie złodziejstwo....przebiegłość...

Niech tam was dalej kaczynski wali w tyłek... Sponsorujcie mu na limuzyny i ochrone.

Bez Was Nikim ten pokurcz...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Thanks 1
Opublikowano
Agrest napisał:

A dziś zapowiedział kolejne kroki  które nie będą części prawników się podobały. Właściwie to przyznał że prawo to widzimisię.  Niby od dawna to wiemy i widzimy, ale teraz po dzisiejszej konferencji jakoś tak lżej, że już nie trzeba myśleć czy coś jest prawe czy nie🤣🤣🤣   Każdy ch*j na swój strój

I widzisz. Kiedyś jak przebyłeś wszystkie instancje to tylko nowy ważny dowód - powód mógł ruszyć wydany wyrok. Teraz wprowadzili widzimisię ministra. Prezydent może ułaskawionych ułaskawiać to i prezes RM się pomylić.

Opublikowano

Jak w brydżu,  kontra, rekontra, asygnata, kontrasygnata.

Winny niewinny,

niewinny winny

Neo, paleo

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Jak w brydżu,  kontra, rekontra, asygnata, kontrasygnata.

Winny niewinny,

niewinny winny

Neo, paleo

Tylko czy pszenica od tego inaczej rosła będzie?

Mamy jakoś wpływ na tych...tam wyżej?

Jedynie potrafimy się kłócić o to który mniej kradł ..echch..

Przed chwilą, galan99 napisał:

Wina Kaczora bo odebrał traktor komornika wywalił z pracy to ta twa prawda .

Ciekawie czytasz.

Jaka to szkoła?

Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Niech tam was dalej kaczynski wali w tyłek... Sponsorujcie mu na limuzyny i ochrone.

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Znowu kłamiesz.

Sam to napisałeś, a nie ja.

Kłamca!

Sam kłamiesz co wyżej napisał .

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko czy pszenica od tego inaczej rosła będzie?

Mamy jakoś wpływ na tych...tam wyżej?

Jedynie potrafimy się kłócić o to który mniej kradł ..echch..

Ciekawie czytasz.

Jaka to szkoła?

No właśnie  ciągle o tych co kradli .

Brak rozliczeń bieżących i mamy co mamy. Ciągłe kopanie się z przeszłością. 

Czy na pszenicę wybory pływają?

Jak widać tak. Polskie rolnictwo do odstrzału, nie przez działania rolnika, a polityka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v