Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

U mnie nie ma klimy w kombajnie a silnik dmucha na kabinę.

W Dewulfie marchewkowym ciule przy szybie z prawej strony postawili tłumik. Silnik Scania 360 koni. Tydzień temu kopałem marchewkę. Klima nie wyrabiała .

• Sad 1
Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

No ale popatrz panie Pafnucy, ciągle o opozycji prawicie. Uj gospodarka, uj konstytucja, uj deficyt, uj bezrobocie.

Pis wciąż na topie.  Jakby rządził.

W jednym Tuska pochwalę. Złamał pozakulisowe ustalenia i spuścił psy gończe. Dotychczas goniono królika by nie złapać go. 

Aż nie mogę doczekać się kolejnych wyborów. Jeśli nie dojdzie w międzyczasie do drugiej Magdalenki to będzie ciekawie.

A i chłop na uprawie kukurydzy na popcorn zarobi🤭

https://www.facebook.com/reel/1696590267799234

Aby takich było więcej więcej zadłużonych szybciej padną .

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Co myślisz o przekrętach Pana Czarneckiego?

Dobrze że Mongolia do Unii nie należy. Bo jakby Czarnecki tym motorem z Ułan-Bator dojeżdżał. to dopiero byłaby kasa do oddania.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Bardzo ciekaw jestem Twojego zdania...

Co by nie pisać...to da się z Tobą jeszcze porozmawiać...

Nie znam na tyle typa by go oceniać nie jestem sędzią .

Wiem że zwrócił kasę za kilometrówki wiec jest ok .

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał:

Wiem że zwrócił kasę za kilometrówki wiec jest ok .

Nie liczy się. Nie zrobił tego z powodu opamiętania albo autorefleksji, ale po tym jak został złapany.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Co by nie pisać...to da się z Tobą jeszcze porozmawiać...

Co myślisz o wczorajszych działaniach Tuska, których nawet protuskowi politolodzy nie akceptują?

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Bo jakby Czarnecki tym motorem z Ułan-Bator dojeżdżał. to dopiero byłaby kasa do oddania.:lol:

Motorem to jeszcze jeszcze, ale on skuterem podobno do Brukseli jeździł, to trzeba mieć dopiero samozaparcie xD 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Co myślisz o wczorajszych działaniach Tuska, których nawet protuskowi politolodzy nie akceptują?

Idiotyzm...

Zagonił się sam w kozi róg...

Powinien zmienić tych co doradzają.

Opublikowano
dysydent napisał:

cofnięcie darowizny jest już de facto kradzieżą i tak - ta jest możliwa ale to już będzie kolejny krok w sekwencji a nie cofnięcie do poprzedniego.
W realnej rzeczywistości nie ma czegoś takiego jak pomyłka a tym bardziej możliwość cofnięcia do punktu wyjścia.
To że naprawisz coś subiektywnie zwane błędem co najwyżej daje zasługę za naprawę ale nie zmywa odium błędu
a tłumacząc na "nasze" mamy kolejnego durnia na stanowisku premiera co pierwsze robi a później.. słucha myślących a to czy mamy szansę na kogoś mądrzejszego na podobnych stanowiskach to już jest odrębna sprawa i już tylko nasz problem

Tyś chyba wymyślił, że ja go usprawiedliwiam... Dej spokój majster...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał:

Kasę zwrócona po co o tym rozmawiać nie ma tematu .

Taa, 200tys zwrócił, 600tys sobie zostawił, fałszywe adresy które nie istnieją, pojazdy które nie były jego własnością, tacy ludzie powinni oglądać świat w kratkę ...

Jego teść w kosmosie tyle kilometrów nie przeleciał co on na kilometrówki wypisał xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

Kasę zwrócona po co o tym rozmawiać nie ma tematu .

Naprawienie szkody i pokuta. Tak po chrześcijańsku, czyli wpierdziel i do lochu.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

...znaczy jak ukradniesz, ale zwrócisz, to nie jesteś złodziej...?

Oczywiście w przenośni...

Nie złodziej tylko się pomylił .

Takich ludzi się nie kara tylko awansuje bo mają ambicie .

Edytowane przez galan99
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v