Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał:

Wszystkim powinna "wisieć" aborcja, bo prawo do niej niesie skutki dla korzystającego z niego. Ktoś chce, niech z niego korzysta. Tylko potem nie nie epatuje traumą, albo szuka litości. Jedni drą japy że są za aborcją a drudzy drą japy że przeciw. Poza nimi jest kupa ludzi których ten problem nie dotyczy i nigdy w życiu nie myśleliby nawet o nim, ale muszą opowiedzieć się po jednej albo drugiej stronie, bo sprawa została nakręcona. Kto to nakręcił? Ano PiS. Po co? Ano żeby zmusić do opowiedzenia się po jednej albo drugiej stronie. A najlepiej po ich stronie.

Ot to to!!!

Aborcja z powodów zdrowotnych czy gwałtu powinna mieć zrozumienie społeczne.

Osoby poddające się z innych powodów prawdopodobnie będą miały takiego kaca moralnego że nie będą się z tym obnosić, a korzystający nagminnie z tego zabiegu? A pies ich jebał, z tego chleba nie będzie i wartość społeczna jednostki żadna. 

Tylko później żadnego finansowania invitro dla skrobanych

Opublikowano

Wszystko co jest niezastrzeżone w necie, jest publiczne.

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

ludki takie pytanko mom ....linki z tiktoka to można chyba wstawiać to nie jest karalne 😜 jak ktoś się lansuje na tiktoku  to chyba chce aby linkować 🤔

Opublikowano

ludki takie pytanko mom ....linki z tiktoka to można chyba wstawiać to nie jest karalne 😜 jak ktoś się lansuje na tiktoku  to chyba chce aby linkować 🤔

Kurna....

No to legalne w sumie...

Poka 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

No nie wstydź się, dawaj tą Monikę 😁

obawiam się trochę o was ...🤣🤣🤣🤣

1 minutę temu, Desperado napisał:

Wszystko co jest niezastrzeżone w necie, jest publiczne.

napisz do mnie na PW ...to dam ...🤣

Opublikowano

napisz do mnie na PW ...to dam ...🤣

No nie bój się, tik tok jest publiczny, tak samo jak fb i jak ktoś coś pokazuje to musi się liczyć że to jest linkowane. Nie ma zastrzeżenia to nos w d*pę.

Opublikowano

Dobra. Zmieniamy nutę.

Nie chcemy widzieć, zresztą i tak nie pokażesz bo wymiękniesz🤣

Opublikowano

Ech, ten Boguś zaczyna a nie kończy. 🤭

Kurna i pomyśleć że i ja za 6 lat będę miał 54,jeśli dożyję

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

No nie bój się, tik tok jest publiczny, tak samo jak fb i jak ktoś coś pokazuje to musi się liczyć że to jest linkowane. Nie ma zastrzeżenia to nos w d*pę.

nie jestem chyba  aż tak złośliwy żeby to upublicznić ....bo to w mojej ocenie raczej chorzy ludzie są ...

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

nie jestem chyba  aż tak złośliwy żeby to upublicznić

Ale chcesz upublicznić już upublicznione, czy tylko nakręcasz zainteresowanie?:lol:

Opublikowano (edytowane)

Nadal wielka Korona Polski ze swymi ordami przedstawia czy straszy tak jak po niżej .

Nowa Nadzieja

Wymyślić mechanizm, którym spowoduje się, że inne gospodarki, szczególnie te konkurujące z Twoją, staną się mniej konkurencyjne. Na przykład podnosząc im opłaty za emisję CO2 o 500 % wiedząc, że one są oparte na węglu, a Twoja mniej, lub wcale.

Mając na uwadze, że cała UE produkuje zaledwie 7 % globalnego CO2, w tym Polska 0,9 % (źródło: wikipedia) a przemysł przenosi się do krajów gdzie nie ma tych opłat, można mieć spore wątpliwości czy chodzi tutaj o dobro planety, czy dobro czyichś interesów.

Ceny energii elektrycznej oraz gazu ziemnego, stały się, obok skomplikowanych podatków, głównymi powodami wzrostu cen, masowego upadania firm lub przenoszenia się ich do innych krajów.

Najgorsze dopiero jednak przed nami. Sytuacja którą obserwujemy poniżej jest głównie spowodowana programem ETS, a niebawem wchodzi ETS 2.

Quo vadis Europo...

Może być zdjęciem przedstawiającym mapa i tekst

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v