Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

To dla czego jak rano wychodzisz na dwór to mówisz - o słonko wstało a na koniec dnia , mówisz o słonko zaszło . Powinno być - o ziemia się przekręciła ? 

ty na serio czy głupa kleisz? 

2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Żaden śmiertelnik na własne oczy lub idąc czy jadąc nie zobaczy kolistości ziemi .

I czego to niby dowodzi?

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Pewnie masz na myśli horyzont ale podobnie działa złudzenie optyczne .

jakie złudzenie optyczne?

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Wiśniewski z Ich Troje się obnażył na festiwalu Owsiaka

A pozostałych dwoje? Jak tylko Wiśniewski to żadna afera.:lol:

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Żaden śmiertelnik na własne oczy lub idąc czy jadąc nie zobaczy kolistości ziemi .

każdy ją widzi każdego dnia w miejscu zetknięcia horyzontu 

Opublikowano

Ewa Swoboda nie czuje się bezpiecznie w Paryżu. "Dziewczyny nie powinny tu same spacerować"

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko czemu to pisowce ciągle ta fotka się jaraja ..😆

twoja też bd się jarać ubogacona 

Opublikowano
33 minuty temu, Roman176 napisał:

Ewa Swoboda nie czuje się bezpiecznie w Paryżu. "Dziewczyny nie powinny tu same spacerować"

twoja też bd się jarać ubogacona 

Może zajmij się swoją.

Bliżej tam masz

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Mam zle informacje ich też nie za bardzo interesuje ile kobiet i dzieci zgwalca zamordują itd nie interesuje ich bezpieczeństwo Twojej czy innych kobiet...taka prawda w razie czego to dla nich to będzie tylko statystyka.

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

Niestety niewiele... Ale nie trzeba udawac że PiS taki był we wszystkim ,,be,, a PO jest teraz ,,caca,,bo nie jest,Tusk polityk proniemieckie  nic dobrego dla Polski nie zrobi i żeby było jasne Kaczyńskiego też nie lubie uważam że lepiej by było jakby dawno odszedł na polityczna emeryturę...

Opublikowano
28 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Dość nie uczciwe jak chłop startuje pomiędzy kobietami.

Najczęściej ma przewagę fizyczną

Wcale nieuczciwe kobieta to kobieta a mężczyzna to mężczyzna a jeśli wg nich jest  więcej płci to niech te płcie mają swoją grupę i startują w nich...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v