Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, jahooo napisał:

Przeciez żadnych faszystów nie ma i nie było, 

To nie tak...

Byli faszyści, obozy koncentracyjne, getta i takie tam.... tylko Niemcy o nich nie słyszeli...

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No mi mówili że była...

Inaczej myślisz?

O co chodzi nie jestem w temacie o czym mowa ?.

Nic nie napisałem , o czym rozmawiacie ?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Jakbyś myślał to byś wiedział

40 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Po tym tylko głowa by go bolała...🤭

W tym przypadku głowa służy do dwóch rzeczy - noszenia czapki i jedzenia

36 minut temu, galan99 napisał:

O co chodzi nie jestem w temacie o czym mowa ?.

Nic nie napisałem , o czym rozmawiacie ?.

I tak trzymaj!

• Like 1
Opublikowano

Nie przesadzaj, z kim byś koty darł?🤣

1 minutę temu, Ulman napisał:

Jakbyś myślał to byś wiedział

W tym przypadku głowa służy do dwóch rzeczy - noszenia czapki i jedzenia

I tak trzymaj!

Opublikowano

Drzeć to można z kimś kto ma swoje zdanie i umie napisać kilka składnych zdań. Ja próbuję zgłębić płytki umysł przeciętnego przedstawiciela większości

Opublikowano

Strasznie Cię zajmuje próba zdobycia tej wiedzy. Nie wiem czemu to tak ważne🤭

Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał:

Ot takie hobby.😄 Próbuje zrozumieć jak funkcjonuje jednostka bez świadomości i własnego zdania. 

To se złotą rybkę zafunduj. :lol:

Opublikowano
27 minut temu, galan99 napisał:

Tu się mylisz , świadomy człowiecze , każdy grabi do siebie - nie od siebie .

O i właśnie o to chodzi😆 

Jaki mechanizm kojarzenia u ciebie zafunkcjonował - ja pisałem o twojej bezmyślności a tobie się nie wiadomo skąd urodziło jakieś grabienie. Skąd ci to przyszło do głowy i jaki według ciebie ma to związek? A może masz pod beretem chaos i nie wiadomo czemu tak ci się napisało

Opublikowano

sie bawia za moje pieniadze..

https://www.onet.pl/informacje/onetkrakow/piate-podejscie-do-wyboru-marszalka-malopolscy-radni-zdecydowali/tqg6v8y,79cfc278

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Hmmmm.

Z naszych okolic ruszyła...

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kontruderzenie_znad_Wieprza

No fakt...

Po tym tylko głowa by go bolała...🤭

wiesz czemu u nas ludzi mnoga,wsie sie ciagna kilometrami-mysmy nigdy nie lubili sie bic . a ostatnie powazne straty byly podczas potopu.

Opublikowano

Tusk:

Nie wyobrażam sobie, żeby Niemcy nie stały się wiodącym państwem w kwestii, wspólnego europejskiego, w tym polskiego bezpieczeństwa.

kundel na kolanach przed swoim niemieckim panem 🤮 przynosi mu polskę w zębach, oddaje wszystko za darmo, bez walki, sra ze strachu w gacie przed najsłabszym niemieckim rządem od wielu lat

Image

szczyt ambicji to bycie niemieckim podnóżkiem

Scholz:

Niemcy będą starały się realizować wsparcie na rzecz osób ocalałych z okupacji.

Jakub Wiech
Kanclerz Niemiec, największej gospodarki Europy i jednej z największych gospodarek świata, który mówi, że jego kraj będzie się STARAĆ realizować wsparcie na rzecz osób ocalałych z niemieckiej okupacji Polski to kanclerz, który w sposób bezczelny daje do zrozumienia, że Niemcy nic sobie z tej odpowiedzialności nie robią.

Krzysztof Stanowski
Będziemy się starać pomóc osobom, których nie zdołaliśmy zabić i które jeszcze nie zmarły z przyczyn naturalnych. Wrócimy do tematu na poważnie za 10 lat. Do zobaczenia!

Patryk Słowik
Nie chcę zabrzmieć zbyt radykalnie, ale czy to pojednanie polega na tym, że do Warszawy przyjeżdża kanclerz Niemiec, w praktyce nas obraża, a my czekamy na to, co przyszłość przyniesie?

Anna-Maria Żukowska 💁🏻‍♀️
Przecież to jest jakiś korpospik. Nawet nie, że „Niemcy ZREALIZUJĄ wsparcie (jakie? Kwiaty im będą wysyłać na pogrzeb?), tylko „będą się starały”. I to tylko tym, którym udało się przeżyć ich okupację.

S. Żerko
Niemiecka obłuda, hipokryzja, zakłamanie i cynizm to mistrzostwo świata. Zwłaszcza, gdy dysponują w Polsce siecią wpływowych osobistości, które wychodzą ze skóry, by pomagać Niemcom w narzucaniu narracji o "pojednaniu".

Robert Gwiazdowski
I czego to się czepiać? Chyba lepiej że Niemcy będą się starały niż żeby miały się nie starać. Radość i duma Premiera z tej deklaracji jest całkowicie uzasadniona.

niemiecka świnia pluje polakom w twarz a polski premier cieszy się z tego i mówi, że powinniśmy być wdzięczni niemcom za to

Tusk

Nie jestem rozczarowany tym dobrym gestem ze strony rządu niemieckiego.

zdrajca, oby skończył w więzieniu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v