Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasyła od kilku lat a ty sie teraz obudziłeś? 

Nie ja .

Tylko jak już , to Rudy się obudził , bo zmienił zdanie co do granicy . Myślę że pamiętasz co rudy powiadał co do stawianej zapory przez PiS .

Czemu ma ci się zapalić i z jakiej racji , A to pomyśl troszkę czemu .

Opublikowano

Tylko ci nakreślę .

Cofające się wojska Ukry , będą wkurwieni i zapewne nie zechcą by ich onuca przygarnęła .

Za porażkę oskarżą jak myślisz kogo ?. takich jak ty , że to upadły kraj cały czas powiadają  . Ziemia zostanie ale ludzie będą uciekać w stronę Polskiej granicy .

Cześć przejdzie na stronę onucy , będą sieli sabotaże jak myślisz gdzie ?. 

Nie chciałbym mieszkać tam gdzie ty mieszkasz .

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Tylko ci nakreślę .

Cofające się wojska Ukry , będą wkurwieni i zapewne nie zechcą by ich onuca przygarnęła .

Za porażkę oskarżą jak myślisz kogo ?. takich jak ty , że to upadły kraj cały czas powiadają  . Ziemia zostanie ale ludzie będą uciekać w stronę Polskiej granicy .

Cześć przejdzie na stronę onucy , będą sieli sabotaże jak myślisz gdzie ?. 

Nie chciałbym mieszkać tam gdzie ty mieszkasz .

A dlaczego mają oskarżyć mnie za porażkę? Moje słowo nie ma takiej mocy że jak powiem że przegrają to tak się stanie. A że to złodziejski i upadły kraj to każdy myślący widzi od dawna. 

Jak się ukry będą cofać, ludzie pouciekają to ukraina w końcu będzie istnieć czy nie? Gdzie te sabotaże będą sieli?

Opublikowano

Powstaje bardzo ważna droga w centrum kraju

Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad poinformowała o podpisaniu umowy na projekt i budowę kolejnego odcinka drogi ekspresowej S12. Trasa ma docelowo połączyć autostradę A1 w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego ze wschodnią granicą państwa w Dorohusku. To właśnie nią będzie odbywał się międzynarodowy ruch w kierunku Kijowa.

dla kogo ważna dla Ukraińca i Niemca za nasze brawo donek 

1 minutę temu, Ulman napisał:

Zaiste , dzieło wybitne i wielce wysublimowane intelektualnie.

co d*pa cię szczypie ?  kradzenie podnoszenie podatków pośrednich i bezpośrednich ci pasuje ? 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

A o jakie konkretnie sprawy ci chodzi? 

Po co pytasz ? dajesz im kredyt zaufania to widać . Jak myślisz członków PIS nie stać na dobrą papugę po tym jak PO składa setki wniosków do prokuratury którą to przejęła , Kaczyński ośmiesza ich na komisjach , grzeją temat funduszy i ich podziału jak dobrze wiadomo że daje się swoim . Twoje milczenie oznacza to że przyzwalasz na to co robi obecna władza .

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Ulman napisał:

Zaiste , dzieło wybitne i wielce wysublimowane intelektualnie.

Nie chodzi o to jak wysublimowane to dzieło jest chodzi o hipokryzję Niemiec bo dzisiaj ekologiczne jest to co Niemcy uważają za ekologiczne, dopóki przyjaźń rusko-niemiecka kwitła nordstream -przypominam że po zajęciu Krymu i po wojnie w Gruzji dalej ten biznes kwitł...gaz był ok ale po 2022 roku już jest nie ok...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

Powstaje bardzo ważna droga w centrum kraju

Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad poinformowała o podpisaniu umowy na projekt i budowę kolejnego odcinka drogi ekspresowej S12. Trasa ma docelowo połączyć autostradę A1 w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego ze wschodnią granicą państwa w Dorohusku. To właśnie nią będzie odbywał się międzynarodowy ruch w kierunku Kijowa.

dla kogo ważna dla Ukraińca i Niemca za nasze brawo donek 

co d*pa cię szczypie ?  kradzenie podnoszenie podatków pośrednich i bezpośrednich ci pasuje ? 

Nie staraj się być głupszy niż jesteś . S12 jest już w sporej części wybudowana a plany tej ekspresówki maja już pewnie z kilkanaście lat. No ale jako że do ciebie to pewnie nie dociera - s17 z upadliny  połączona z A2 biegnącą do Niemiec za pisu zaplanowali i rozstrzygnęli część przetargów Też działali na rzecz niemiec? 

Podatki podnoszą i podnosić będą bo to takie samo lewicowe draństwo jak PIS. Niestety tacy jak ty zawsze zagłosują na socjalistów więc szansa na silny głos konfederacji jest niewielka. 

1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Po co pytasz ? dajesz im kredyt zaufania to widać . Jak myślisz członków PIS nie stać na dobrą papugę po tym jak PO składa setki wniosków do prokuratury którą to przejęła , Kaczyński ośmiesza ich na komisjach , grzeją temat funduszy i ich podziału jak dobrze wiadomo że daje się swoim . Twoje milczenie oznacza to że przyzwalasz na to co robi obecna władza .

Pytam bo nie pytasz o konkrety tylko jakoś tak ogólnie jak galan. 

"Twoje milczenie oznacza to że przyzwalasz na to co robi obecna władza" No to żeś pojechał 😆 PISowska tresura przynosi owoce. Kto nie z nami ten przeciwko nam.  Obecna władza robi dokładnie to samo co poprzednia więc czemu miałbym popierać cos przeciw czemu głosowałem? 

Przed chwilą, MariuszDe napisał:

Nie chodzi o to jak wysublimowane to dzieło jest chodzi o hipokryzję Niemiec bo dzisiaj ekologiczne jest to co Niemcy uważają za ekologiczne dopóki przyjaźń rusko-niemiecka kwitła nordstream -przypominam że po zajęciu Krymu i po wojnie w Gruzji dalej ten biznes kwitł...gaz był ok ale po 2022 roku już jest nie ok...

I to jest właśnie nasze zidiociałe emocjonalne podejście. Państwa nie mają przyjaźni - maja tylko wspólne interesy. My żebyśmy mogli zrobić z ruskimi albo niemcami interes który przyniesie nam korzyści to tego nie zrobimy bo ich nie lubimy. Zupełnie jak wioskowe głupki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v