Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

konfederacja .

Kto glosuje na konfe?

Siłą napędową Konfederacji są młodzi wyborcy, a przede wszystkim — młodzi użytkownicy social mediów, którzy swoją wiedzę o świecie czerpią m.in. z TikToka .Też tak robisz ?.

Cholera. Nie mam ani Tik Toka ani Facebooka i jak tu żyć. Od dawna nie oglądam Faktów, Wydarzeń i Wiadomości i głosuje na Konfederację. No nie wpisuje się w ten schemat.

12 minut temu, Ulman napisał:

No i co że 20 tysięcy? To nie wolno?

Nie wolno bo partie dostają subwencje z kasy państwowej na swoje wydatki. Inaczej zahacza to o korupcje.

10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Mariusz2903 tak wiemy, to wielka afera, Pegasus to gra komputerowa a nielegalne sprowadzenie imigrantów poprzez sprzedawanie wiz to nie jest nawet aferka xD 

Taśmy Obajtka w Republice pokazywali ?? 

Czyli obecny rząd Pegasusa schowa głęboko do sejfu lub odda producentowi. Nie będzie z niego korzystał ?

Opublikowano
20 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Na konkretne firmy to szło a firmy lobbowały za Hołownią . Wolno tak ? to nie kiełbasa wyborcza tylko przekręt .

ale czemu przekręt bo nie rozumiem?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, dsbh napisał:

Czyli obecny rząd Pegasusa schowa głęboko do sejfu lub odda producentowi. Nie będzie z niego korzystał ?

Nie musi, niech tylko używają go do prawdziwych potrzeb a nie walki politycznej ... Gdyby PiS używał tego do np walki z przestępczością zorganizowaną to by nikt nie miał z tym problemów ... Ale wykorzystywanie do podsłuchiwania szefa kampanii opozycyjnej partii niestety niesie się dużym smrodem ...

Kupiony był z Funduszu Sprawiedliwości, może np walka z pedofilią była by idealnym wykorzystaniem takiego narzędzia ?? 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I wierzysz w to, że nie będzie żadnych pokus aby go użyć w innych celach ? Bo ja nie bardzo.

Edytowane przez dsbh
Opublikowano
Przed chwilą, dsbh napisał:

I wierzysz w to, że nie będzie żadnych pokus aby go użyć w innych celach ? Bo ja nie bardzo.

Raczej nie wierzę, ale to nie ja będę ponosił tego konsekwencje ...

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Kupiony był z Funduszu Sprawiedliwości, może np walka z pedofilią była by idealnym wykorzystaniem takiego narzędzia ?

Pod warunkiem że przy pomocy tego narzędzia nie załadujesz komuś pedofilskich materiałów na jego urządzenie.

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, mirro napisał:

Pod warunkiem że przy pomocy tego narzędzia nie załadujesz komuś pedofilskich materiałów na jego urządzenie.

Oczywiście że tak ... I dlatego takie narzędzie jest niebezpieczne w rękach polityków ...

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Podziękuj PISowi - upadlina nie zasypała nas w 2 miesiące.

Masz rację, ale PiS nie rządzi już od 13 grudnia a w temacie upadlińskiego zboża żadnych zmian na lepsze dla nas nie widać i zapewne tak zostanie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

O ile mi wiadomo, to nasi dostępu już nie mają.

Opublikowano
16 minut temu, Lolek74 napisał:

Masz rację, ale PiS nie rządzi już od 13 grudnia a w temacie upadlińskiego zboża żadnych zmian na lepsze dla nas nie widać i zapewne tak zostanie. 

Ja nie mam nadziei że coś istotnego sie zmieni. I jedni i drudzy robią upaińcom łaskę na wszelkie mozliwe sposoby. Nie maja o rolnictwie pojęcia więc nie wiedzą co robić i jakie ich działania niosą konsekwencje. To są pijane dzieci we mgle.  Nikt z POPISowskich baranów nie zagra ostro z banderlandem. To są durnie i miekiszony. Potrafią tylko dać się doić (nas doić) w imie urojonej przyjaźni, chorej empatii i lewicowej srawiedliwości społecznej. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

A ja myślę że ukry dostaną wp***dol i ruski się zatrzyma gdzieś pod Lwowem i skończą się tysiące ton przyjaznego zboża i innego rozwiązania nie widzę dla rolnictwa 

Opublikowano (edytowane)

@v11 to nic nie zmieni, ta ziemia nadal będzie produkować zboże, tylko pod inną flagą ... Delikatnie może to wpłynie na ceny krajowe, ale ceny światowe będą dyktowane przez Rosję ... A murzynków w Afryce nie będzie interesować jakaś wojna w Europie, będzie ich interesować towar do włożenia do miski ...

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Ja nie mam nadziei że coś istotnego sie zmieni. I jedni i drudzy robią upaińcom łaskę na wszelkie mozliwe sposoby. Nie maja o rolnictwie pojęcia więc nie wiedzą co robić i jakie ich działania niosą konsekwencje. To są pijane dzieci we mgle.  Nikt z POPISowskich baranów nie zagra ostro z banderlandem. To są durnie i miekiszony. Potrafią tylko dać się doić (nas doić) w imie urojonej przyjaźni, chorej empatii i lewicowej srawiedliwości społecznej. 

Tylko szkoda, że tak mało ludzi to rozumie i przez to mamy co mamy. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Sterowniki Siemensa pewnie są używane u Ciebie na kopalni Roman, co ty na to xD państwowa Polska kopalnia a kupuje od złych Niemców xD zresztą, Polak Roman kupił niemiecki traktor, taki patriota xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Sterowniki Siemensa pewnie są używane u Ciebie na kopalni Roman, co ty na to xD państwowa Polska kopalnia a kupuje od złych Niemców

a kolego tu cie zdziwię wszystko z PL rybnik itp 

22 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Roman kupił niemiecki traktor, taki patriota xD

ale mam nie tylko niemiecki  jak i usa i szukałem innych marek wiec wiesz 

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v