Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8 lat głosowali na PiS a teraz protesty może my wam czasie żniw zablokujemy dojaz do pola ? W części z wami się zgadzamy ale nie możecie niszczyć innych branż.

Opublikowano

Jeszcze im mało..dopłaty do wszystkiego co się da ,tanie kredyty, nie płacą podatku dochodowego pomimo dochodów dużych( można sprawdzić kto kupuje mieszkania za gotówkę własnie rolnicy.) Nie znam żadnego rolnika który cienko przędzie, ładne domy, podwórka samochody sprzęt....kto ma taki majątek z pracujących na etacie

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

Jeszcze im mało..dopłaty do wszystkiego co się da ,tanie kredyty, nie płacą podatku dochodowego

Dopóki nie będzie podatku dochodowego w rolnictwie, nikt w Polsce nie będzie w stanie ogarnąć rolnictwa jako branży. 

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

@racyla skąd takie fajne cytaty wyrywasz?

On stanowi element V kolumny.

Wrogie siły podsyłają mu gotowce, najczęściej w formie pisma obrazkowego, gdyż to jest łatwiej chwytane przez szerszą grupę społeczeństwa😁

Opublikowano

A czy tobie już dość?😆

1 minutę temu, racyl napisał:

to są ludzie specjalnej troski  którym ciągle mało i mało

2 minuty temu, Agrest napisał:

w formie pisma obrazkowego, gdyż to jest łatwiej chwytane przez szerszą grupę społeczeństwa😁

Wstawia to co sam potrafi zrozumieć.

Stąd taka forma przekazu....

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał:

On stanowi element V kolumny.

Wrogie siły podsyłają mu gotowce, najczęściej w formie pisma obrazkowego, gdyż to jest łatwiej chwytane przez szerszą grupę społeczeństwa😁

A co się nie zgadza ? sama prawda w oczy kole

Wczoraj ludzie z pracy wracają jak codzień a bydło ze wsi luksusowymi traktorami blokuje miasta i trasy wylotowe

Edytowane przez racyl
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A czy tobie już dość?😆

Wstawia to co sam potrafi zrozumieć.

Stąd taka forma przekazu....

A to już trochę bardziej po piętach mu pojechałeś niż ja🤭

Opublikowano

Protest tak ale nie przeciwko zwyklym ludziom. Sa biura poselskie ministerstwa rolnictwa, kto sie na to godzil i podpisywal rozne papierki w Brukselj tych blkkowac a tak zwyklym obywatelom utrudnianie zycia.

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

A co się nie zgadza ? sama prawda w oczy kole

Wczoraj ludzie z pracy wracają jak codzień a bydło ze wsi luksusowymi traktorami blokuje miasta i trasy wylotowe

Gdzie jest policja że pałami nie rozgoni to bydło wiejski. Ludzie do pracy nie mogą dojechać bo im się za darmo kolejnej kasy chce.

Pan jest cham. Cham i świnia jadąc klasykiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v