Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Placek to poka cokolwiek to se porównamy i zobaczymy kto dziad z zadupia

dawaj te swoje uprawy ,maszyny ,budynki ...cokolwiek masz  😉

Potrafisz cos wstawic czy tylko szczekac ..poka te nedze niech ludzie zobacza ta polske A 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

taka fabryke powinni postawic we wlodawie a nie we wroclawiu-znowu tysiace rodzicow  w polsce wschodniej, bedzie plakac ze ich dzieci wyjechaly na ten zgnily zachod polski..

dobrze gadasz ...

Wiceprezes Orlenu Janusz Szewczak miażdży metody kontrolerów NIK, którzy stworzyli sobie raport bez przeprowadzenia jakiejkolwiek kontroli w Orlenie.
Rozumiecie to? Raport bez kontroli🙈🤦‍♀️
Opublikowano

racyl ty wklejasz bajeczki a teraz rzeczywistość

Karolina Wasilewska otrzymała nominację od Adama Bodnara

Karolina Wasilewska została rzeczniczką ministra sprawiedliwości Adama Bodnara. To była wieloletnia dziennikarka TVN24. W sieci nowo powołana urzędniczka opisała, za co dokładnie będzie odpowiadać w resorcie.

Opublikowano
12 minut temu, Roman176 napisał:

Wiceprezes Orlenu Janusz Szewczak miażdży metody kontrolerów NIK, którzy stworzyli sobie raport bez przeprowadzenia jakiejkolwiek kontroli w Orlenie.
Rozumiecie to? Raport bez kontroli🙈🤦‍♀️

A o czym konkretnie jest ten raport i czego dotyczy?

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

racyl ty wklejasz bajeczki a teraz rzeczywistość

Karolina Wasilewska otrzymała nominację od Adama Bodnara

Karolina Wasilewska została rzeczniczką ministra sprawiedliwości Adama Bodnara. To była wieloletnia dziennikarka TVN24. W sieci nowo powołana urzędniczka opisała, za co dokładnie będzie odpowiadać w resorcie.

wklejam to co mnie śmieszy. takie rzeczy powinny ci się podobać rachoń, lichocka, olechowski, selin 😄

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

A o czym konkretnie jest ten raport i czego dotyczy?

takich fajny zeby pociotki sobie dać do Orlenu bez wykształcenia i doświadczenia jak reporterka z tvn  

Przed chwilą, racyl napisał:

wklejam to co mnie śmieszy. takie rzeczy powinny ci się podobać rachoń, lichocka, olechowski, selin 😄

wiesz ze autorzy to ruskie trolle 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

wiesz ze autorzy to ruskie trolle 

To już nie można się pośmiać bo zaraz trolle 😄. wyluzuj

Zawiesiłem ogladanie faktów wiadomości itp. Niech się pojeby gryzą za miesiąc, dwa i więcej będzie to samo co teraz

425899191_2017818495254560_2418181887985119398_n.jpg.deeaa788fa28331e32e81e598ef5ae5a.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

takich fajny zeby pociotki sobie dać do Orlenu bez wykształcenia i doświadczenia jak reporterka z tvn  

Czyli tradycyjnie nie masz pojęcia o czym  piszesz. Ty to robisz specjalnie czy po prostu z głupoty?

Opublikowano

o zaczyna się teraz jest dobrze , to by tłumaczyło co osiągnąłeś ze swoim wykształceniem 

Przed chwilą, racyl napisał:

Ja potrzebuje co jakiś czas zmiany bo mnie to nudzi

przejdź na takie  

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby, samochód i tekst „Weekend jest !!! Wskakuj maleńka, lecim w miasto coś wyrwać... Jasne k#rwa! Chyba ostatniego zÄba... SHLTAVAERE”

Opublikowano

Jak ty nie umiesz niczego uzasadnić i pierwsze lepsze pytanie sprawia ci ból a proste cyfry są nie do przebrnięcia , to komu ty chcesz swoje teorie sprzedawać? Nieukom którzy nie rozumieja najprostszych rzeczy , czy sekcie PIS która we wszystko uwierzy bez jakiegokolwiek wytłumaczenia?  Rzeczywistość to nie są proste komunikaty rodem z paska TVPis. To dużo bardziej skomplikowana materia , ale żeby to wiedzieć trzeba mieć minimalne zasoby intelektualne. 

Opublikowano

jeszcze głupsi tacy jak ty co się oszukują i wierzyli w rudego .. a dzisiaj w zaparte , najgorsze jest to ze można sprawdzić wszystko w sieci a ty zadajesz głupie pytania ...  ale głupka to najlepiej można strugać 

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

nie kazdy ma taka szkole jak ty.. w uraz to chyba jestes mistrzem ??

po tylu nieszczesciach o ktorych pisales nic dziwnego ze cos ci sie miesza..

w tym roku miales juz jakas katastrofe ??

tylko jedną -cytujesz moje posty nic tragiczniejszego mnie nie spotkało jeszcze 

Opublikowano
13 godzin temu, hubertuss napisał:

MI tam pistoletu do głowy nikt nie przystawiał. Czy ja wiem czy na siłę. Ludzie sami wybierają bo wielu przygodach z mechanikami i awariami coraz bardziej skomplikowanych aut spalinowych. Tesla model y najlepiej sprzedające się auto w Europie w 2023 ze wszystkich. W stanach na riviana czeka się w kolejce po kilka lat. Miejsce możesz sprzedać z zyskiem. Chiński BYD przeskoczył poziomem sprzedaży teslę. Ja wiem czy na siłę.

Patrz i się ucz to się nazywa niezależne dziennikarstwo. Rzecz wam w pisie nie znana.

main_16szara_eminencja_polskiej_polityki.jpg

main_02daniel_szuka_schronienia_ny_bluefrog.jpg

main_01powt_rka_z_rozrywki.jpg

W duzych miastach elektryk jest zwolniony z oplat parkingowych , moze jeżdzić buspasem i ma zniżki w OC takze to spore ulgi . Na miasto wg mnie to nie głupia opcja ,a co do nowych aut mam w firmie nowe ciężarówki i poziom najebania w nich ekologi i elektroniki zakrawa juz o paranoje. Póki nowe to działa ale za 8-10 lat to bedzie jeden wielki problem afryka ich nie kupi...

Opublikowano
11 godzin temu, Desperado napisał:

Chyba nie myślisz że będę się porównywał z takim papraczem co młóci 3 tony żyta na 3 klasie. xD

to chociaz piwnice pokaz jaka masz ..solidna ,poniemiecka ??

nawet wstydzisz sie podac skad jestes ?? ciekawe czemu ??

11 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Placek to poka cokolwiek to se porównamy i zobaczymy kto dziad z zadupia

dawaj te swoje uprawy ,maszyny ,budynki ...cokolwiek masz  😉

Potrafisz cos wstawic czy tylko szczekac ..poka te nedze niech ludzie zobacza ta polske A 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪

pokaz laurki..

u wieska byl brat - z wodzislawia slaskiego-tam romus mieszka.. tak wyglada przyszlosc nie-po-suwalsczyzny . kazdy rozgarniety ucieka w swiat.

8 godzin temu, v11 napisał:

tylko jedną -cytujesz moje posty nic tragiczniejszego mnie nie spotkało jeszcze 

nawet  pamiec szwankuje. bo chyba to co opisywales bylo prawda ??

Opublikowano

Większości obwiniają ludzi nie tych co trzeba za daną sytuację w rolnictwie .

Głównym złem  jest  ten typ , Frans Timmermans - to jego wymysł by rolnictwo włączyć do zielonego ładu , wolnego handlu z Ameryką Łacińską .

Kraje zachodnie sami sobie są winni danej sytuacji , sami zgotowali sobie ten los .

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v