Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tusk szantażuje dudusia rozwiązaniem Sejmu jeśli budżetu nie podpisze

Opublikowano

Takiego niusa nie znasz? 

Grafika za przekazem nie nadąża🤣

Opublikowano (edytowane)

I PIS🤣-ior z butów wyszedł.

Taka jest logika tych wolnych mediów tv republika 🤣

To samo było po wyborach 15 paxdziernika i udowadnianie co jest większe

PIS to stan umysłu

1 minutę temu, Agrest napisał:

Takiego niusa nie znasz? 

Grafika za przekazem nie nadąża🤣

Edytowane przez racyl
  • Like 1
Opublikowano

W Platformie Obywatelskiej nie zabrakło afer obyczajowych. Czołowy senator PO Krzysztof Piesiewicz został sfotografowany w towarzystwie prostytutek. Łukasz Muszyński, radny dzielnicy Praga-Północ z ramienia Platformy Obywatelskiej został skazany na półtora roku w zawieszeniu na cztery lata za szantaż seksualny, a inny radny za gwałt, molestowanie seksualne oraz pedofilię. Według dokumentów prokuratury w sprawie afery podsłuchowej, które wyciekły, w vip roomach warszawskich restauracji miało też dochodzić do spotkań z prostytutkami.

• Like 1
Opublikowano

Aż sprawdziłem w necie i pierwsze to TVN promuje i pozycjonuje.

Racyl, taki pelikan ze zrytym beretem, wertujący kwejki od świtu do nocy nie ma nawet czasu śledzić poczynań idola🤣

A jak nie pomyśli coś mu napisać to o pisiorze i Republice zacznie🤭

Opublikowano

W rozliczeniach PO znalazło się też prawie 2,5 tys. zł dla spółki Sigma Klub, które zostało przelane kilka dni po wyborach w 2019 roku. W tamtym czasie Sigma Klub prowadziła w Warszawie dyskotekę Rich and Pretty. PO twierdziła, że zapłata „dotyczyła obsługi cateringowej wieczoru wyborczego w 2019 roku”. Nieistniejący już lokal nigdy nie specjalizował się w cateringu, ale jak sama nazwa wskazuje, słynął ze specyficznej klienteli: bogatych panów i pięknych pań. Jakie zatem atrakcje zakupiono z publicznych pieniędzy? Na filmie z otwarcia Rich and Pretty widać tancerki pląsające topless w witrynie klubu i specjalny pokaz polegający na tym, że trzy roznegliżowane hostessy na barowej ladzie i zlizywały z siebie bitą śmietanę. Atrakcją wieczoru była zaś naga kobieta, z której goście mogli jeść sushi.

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Racyl, taki pelikan ze zrytym beretem, wertujący kwejki od świtu do nocy nie ma nawet czasu śledzić poczynań idola🤣

ruski agenci 

Kwejk.pl – polska strona internetowa będąca zbiorem grafik, przeważnie o tematyce humorystycznej. Jest to serwis umożliwiający użytkownikom dodawanie własnych treści, a także ocenianie ich.  Kwejk.pl – polska strona internetowa będąca zbiorem grafik, przeważnie o tematyce humorystycznej. Jest to serwis umożliwiający użytkownikom dodawanie własnych treści, a także ocenianie ich. Strona została założona w 2010 roku przez pochodzącego z Rosji Dmitrija Głuszczenkę.                                                                                dlatego każdy wyborca rudego jest bardzo tepy 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

W rozliczeniach PO znalazło się też prawie 2,5 tys. zł dla spółki Sigma Klub, które zostało przelane kilka dni po wyborach w 2019 roku. W tamtym czasie Sigma Klub prowadziła w Warszawie dyskotekę Rich and Pretty. PO twierdziła, że zapłata „dotyczyła obsługi cateringowej wieczoru wyborczego w 2019 roku”. Nieistniejący już lokal nigdy nie specjalizował się w cateringu, ale jak sama nazwa wskazuje, słynął ze specyficznej klienteli: bogatych panów i pięknych pań. Jakie zatem atrakcje zakupiono z publicznych pieniędzy? Na filmie z otwarcia Rich and Pretty widać tancerki pląsające topless w witrynie klubu i specjalny pokaz polegający na tym, że trzy roznegliżowane hostessy na barowej ladzie i zlizywały z siebie bitą śmietanę. Atrakcją wieczoru była zaś naga kobieta, z której goście mogli jeść sushi.

Wierzysz w to? 

Jaki masz dziś temat w którym się zaorzesz? 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Aż sprawdziłem w necie i pierwsze to TVN promuje i pozycjonuje.

Ja mam co robić i nie pierdzę cały dzień a potem nie wertuje wszystkiego co naskrobią .

Widać że brakuje ci polityki straszenia 🤣 Najlepiej jakby jeszcze na pasku co godzinę podawali ? 🤣

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v