Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

To jest sukces bardzo wielki , Nie będzie żadnych limitów importu do Polski z Ukrainy .

Wiceminister rolnictwa Ukrainy Taras Wysocki poinformował, że rozpoczęły się rozmowy z Polską w sprawie licencji eksportowych, ale wydawanie licencji nie wiąże się z wprowadzeniem kwot wolumenowych .

Chleb potanieje. Już nie będzie trzeba za nim jeździć zagramanice

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

No i jak iść w politykę, jak zacząłbym od likwidacji 800+, trzynastek, czternastek i innych zbędnych socjali ?? 10% poparcia, to jest max na co było by stać taką partię, pod warunkiem, że nie miała by konkurencji ...

Socjal dla niepełnosprawnych, jak najbardziej, ale jak ktoś ma dwie ręce to niech wyciąga je do pracy a nie po państwowe ...

Hola hola. Najpierw zabłyśnij na dole żeby było później komu na Ciebie zagłosować 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No ...nie musi mówić....bo i po co?

No tak w ramach rozmowy. To co tu piszą to chyba ich szczere opinie? Po co by mieli w tej kwestii mijać się z prawdą?

Opublikowano (edytowane)

A czy ja narzekam ? Gdyby w powiecie teraz pogonić to PiSiorskie dziadostwo to było by wszystko ok ... Ale to albo teraz, albo za 4 lata jak ludzie zobaczą, że nic nie robią, bo nie ma dotacji z centrum ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze ani jednego słowa dobrego o pisie nie przeczytałem w Twoim poście. 

Bo mi się PiS nie podoba, ale poczekałem na wybory, i PiSu nie ma, nie wyłem jak Rysiek po wyborach ... Coś z PiSu by dobrego wybrał, ale nawet nie chce mi się szukać ...

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

To co tu piszą to chyba ich szczere opinie

A skąd to wiedzieć?

9 minut temu, gregor1284 napisał:

mijać się z prawdą?

Polityczny termin.

Poprawnie to po mojemu -kłamstwo.

Taka tylko uwaga...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
15 minut temu, galan99 napisał:

To jest sukces bardzo wielki , Nie będzie żadnych limitów importu do Polski z Ukrainy .

Wiceminister rolnictwa Ukrainy Taras Wysocki poinformował, że rozpoczęły się rozmowy z Polską w sprawie licencji eksportowych, ale wydawanie licencji nie wiąże się z wprowadzeniem kwot wolumenowych .

A z czym się będzie wiązać?

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Bo mi się PiS nie podoba, ale poczekałem na wybory, i PiSu nie ma, nie wyłem jak Rysiek po wyborach ... Coś z PiSu by dobrego wybrał, ale nawet nie chce mi się szukać ...

Ale tym obecnym też nie wierzysz to co to za wybór?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale tym obecnym też nie wierzysz to co to za wybór?

A jaki mamy wybór ? Nie mamy, jedno i drugie to ta sama mafia, a jak zaczniesz się wybijać to musisz albo do nich dołączyć albo Cię zniszczą ...

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A skąd to wiedzieć?

Polityczny termin.

Poprawnie to po mojemu -kłamstwo.

Taka tylko uwaga...

Gdyby przy czymś nie obstwali to by się nie kłócili? Prościzna. 

Nie wiedziałem jak napisać żebyś to dobrze odebrał. Kolejnym razem napisze kłamstwo, ok?

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A jaki mamy wybór ? Nie mamy, jedno to ta sama mafia, a jak zaczniesz się wybijać to musisz albo do nich dołączyć albo Cię zniszczą ...

A dlaczego nie mamy tego wyboru?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A dlaczego nie mamy tego wyboru?

A to się spytaj tych na górze dlaczego niszczą tych co się wybijają, źle adresujesz pytanie ... Masz przykład działalności dwóch panów co ostatnio wyszli po podpisie prezydenta, niszczyli właśnie takich co się wybijali a byli niewygodni, nawet fałszowanie dowodów im nie przeszkadzało, a w nagrodę burdel we Wiedniu ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A to się spytaj tych na górze dlaczego niszczą tych co się wybijają, źle adresujesz pytanie ... Masz przykład działalności dwóch panów co ostatnio wyszli po podpisie prezydenta, niszczyli właśnie takich co się wybijali a byli niewygodni, nawet fałszowanie dowodów im nie przeszkadzało, a w nagrodę burdel we Wiedniu ...

Czemu nikt się nie postawi żeby z takim czymś walczyć co oni robili tylko fajnopolactwo poklaskuje i ma zajęcie. O wsadzili o wypuścili? Bodnar też synka z opresji wybawił i cisza w tej sprawie. Dopoki ludzie nie będą się bali działać przeciw temu to tak będzie 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

Jerzy Owsiak jeździ terenówką za pół miliona

Co to za model i skąd wiadomo że jego?

7 minut temu, Roman176 napisał:

cofnij się co napisałeś o ludziach zazdrośnikach jak być bogatym itp  

Zacytuj o co ci konkretnie chodzi i nie strugaj głupka.

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

To chcesz to z tym walcz, daj sobie przez nich zniszczyć życie, ja wolę sobie z rodziną spokojnie żyć na tej wsi, źle mi nie jest, niczego mi do szczęścia nie brakuje ...

Ja i tak mam zniszczone 

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Czemu nikt się nie postawi żeby z takim czymś walczyć co oni robili tylko fajnopolactwo poklaskuje i ma zajęcie. O wsadzili o wypuścili? Bodnar też synka z opresji wybawił i cisza w tej sprawie. Dopoki ludzie nie będą się bali działać przeciw temu to tak będzie 

Gdzie tu pewność żeby takie działania coś zmieniły ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v