Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

na szczescie debile nie dali rady przez 8 lat nie dadza i teraz.

adrian cos wstawil czy prezes mu zabronil ?? a holecka jak za dawnych lat ??

najlepsza byla jaworowicz w czwartek -juz nie grala z zenkiem a z jurkiem 🤣

juz lepszy taki szczery przyglup pis-owski niz obludnicy  

za 15 tys to moze romanowi zrobia stawa-zamiast tytanu wongliel wsadza..

Edytowane przez jacus
Opublikowano
16 minut temu, nie napisał:

hubertuss i argumenty to inkongruencja

Odezwał się pan SKOPIUJ WKLEJ. 😂🤣

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Odezwał się pan SKOPIUJ WKLEJ. 😂🤣

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Mark Twain

Opublikowano

romus- ta cena to za cementowanie, wymiana stawu to tak jak pisalem to 25 tys,to i tak tanio.

5 minut temu, nie napisał:

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Mark Twain

masz przed soba lustro ??

• Like 1
Opublikowano
50 minut temu, jacus napisał:

25 tysiecy w 2019 r kosztowala operacja w szpitalu w krakowie..sam koszt endoprotezy amerykanskiej to bylo 15 czy 16 tysiecy

Ale on nie podaje ceny w prywatnej klinice tylko wpłatę na kaczki 

Opublikowano
42 minuty temu, nie napisał:

śpiewak dobrze podsumował wośp

WOŚP z wielkiej mobilizacji zwykłych ludzi przeistoczył się w gigantyczną kampanią prania wizerunku przez korpo, celebrytów i polityków. 

W ramach WOŚP:
- reklamowany jest alkohol i jego spożywanie (stoi to w sprzeczności ze statutem samej fundacji Owsiaka)
- promowany jest hazard
- sprzedawane są usługi publiczne (śluby, bony na usługi w szpitalu) przez polityków co jest ewidentnym złamaniem prawa i nadużyciem stanowiska
- liczni politycy sprzedają swój czas pracy, który jest opłacany z publicznych środków 
- sprzedawane jest mienie publiczne (barierka sejmowa, głośnik z PKiN)

-wykorzystywane są wojsko, policja, straż pożarna, służby miejskie, i inne

Mamy do czynienia z gigantyczną prywatyzacją państwa na użytek fundacji, której lider jest za prywatyzacją służby zdrowia i przeciwnikiem wzrostu publicznych nakładów na nią. 

Ktoś to szaleństwo powinien zatrzymać. Należy wprowadzić absolutny zakaz brania udziału w WOŚP przez polityków i jednostki publiczne. Nie może być tak, że państwo wydaje dziesiątki jeśli nie setki milionów złotych na prywatną inicjatywę, 

Politykami nadużywającymi swoich stanowisk w prywatnych celach powinna zająć się prokuratura.

tak jak pisałem, za co zostałem wyzwany od debili przez miłośników "dobroczynności" owsiaka, to jest żerowanie na państwie

wośp to patron polityków :D 

No popatrz jakie to złodziejstwo sie dzieje...... PIS 8 lat to ścigał, pegasusami infiltrował, badał, sprawdzał, śledził i biedni nie dali rady nic zrobić aż się na końcu Zbyszek od tego ciężko rozchorował. Nie wiem jak to możliwe że wobec takiej niegodziwości i prawy i sprawiedliwy pis nic nie umiał zrobić. Ciekawe co im stanęło na przeszkodzie.

Tak swoją drogą to ciekawi mnie co tak na prawdę jest z Ziobrą. Jak chłop cięzko chory to niedobrze bo całkiem młody jeszcze, żonka młoda , dzieciaki małe..... Z drugiej strony to wygląda mi to trochę tak jakby został świadkiem koronnym. Obecni go nie tykają, od początku kadencji się nie pokazuje, jego osobę pomija się w jakichkolwiek awanturach dotyczących rozliczeń. Pewnie ma sporo za uszami ale ma też do wyrównania rachunki z Morawetzkym, prezesem,  Sasinem i dużą częścią PISowskiej wierchuszki. Jak się dogadał z rządzącymi to da im sporo materiałów na swoich niedawnych koleżków. 

A przy okazji - wiedzieliście że według wikipedii ojcic Zioby należał do PZPR do samego końca? 

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

A na staw biodrowy ile się czeka ynteligencie?

Mazowieckie . 

Żadne 3 miechy. 

Ojciec miał robiony staw biodrowy i nie czekał tylko z automatu poszedł na zabieg. 

Więc nie pitol mi tu głupot.🤨

Gdzie napisałem że to dotyczy twego ojca?

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Wybitne dzieło. Wysoce wysublimowane i o olbrzymim ładunku intelektualnym🤣

piszesz o siebie o dzisiejszych tematach ? 

Przed chwilą, Kasza04 napisał:

Tak samo wybitne jak 8 gwiazdek

to jest fajne bo można tak 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Kasza04 napisał:

Posiadasz umiejętnosć wysławiania na komputerze?Geniusz!!.To efekty zmian nowej MEN?

Pomyśl czasem.

Nie ma 500+😆 

Pozamiatane...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v