Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

jak skomentujesz to, że bliski współpracownik Dudusia, szef BBN Jacek Siewiera, twierdzi że pod Smoleńskiem była katastrofa a nie zamach ?

jest wolnym człowiekiem, więc może wierzyć w co chce :D 

ja, w przeciwieństwie do ciebie, uważam, że przyczyna katastrofy to nie jest kwestia wiary tylko dowodów

czy katastrofa w smoleńsku była wynikiem zamachu czy innych przyczyn to nigdy się nie dowiemy na 100%, ponieważ nie przeprowadzono rzetelnego śledztwa - takie są fakty

------------------------

praworządność

Edytowane przez nie
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

jest wolnym człowiekiem, więc może wierzyć w co chce :D 

ja, w przeciwieństwie do ciebie, uważam, że katastrofa to nie jest kwestia wiary tylko dowodów

czy katastrofa w smoleńsku była wynikiem zamachu czy innych przyczyn to nigdy się nie dowiemy na 100%, ponieważ nie przeprowadzono rzetelnego śledztwa - takie są fakty

Nie zawiodłem się xD 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

O czym ty Partycja mówisz?

Chodziło mi o to że w tej chwili co poniektóre produkty tanieją. Przyjdzie taki czas że będziemy musieli wybierać czy opłaty czy żywność 

Opublikowano
2 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

Już i tak jesteśmy w piekle. 

Zaręczam Ci że nawet nie w przedsionku.

2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Nie długo będzie 100 lat jak w katastrofie lotniczej zginął gen . Sikorski ,

A Angole dalej trzymają łapę na dokumentach. Przypadek?

31 minut temu, nie napisał(a):

Prokuratura wciąż prowadzi śledztwo.

• Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, dsbh napisał(a):

To jest dopiero pierwszy rok tych rządów.

Lux premier , popieram, chłop z jajami nie będzie gówna na atomy rozbijał. Popieram, że ja wcześniej  na jego charyzmie się nie poznałem. Konfa to krzykacze, zagrożenie dla demokracji.

Temat mało istotny. Są ważniejsze typu Romanowski czy katastrofa/zamach z przed 14stu lat, ale jakbyście się o komentarz pokusili?

Zapraszam @Tomasz0611   @12Pafnucy @jacek1296  jakiś komentarz? Ja wysiadam bom maluczki i nie godzien, ale według mnie Lux płemieł,  tak powinno działać sprawne państwo. Prawda?

Opublikowano

Jak to?

Jeśli fobrze gada to znaczy że źle dla rządu i premiera. Postawił byś tak charyzmatycznego premiera przed trybunałem stanu?

Według mnie usprawiedliwiają go działania PISu. 

Opublikowano

Nie warto tego rozwinąć? Nie każdy łapie w lot i dwa słowa mogą mu nie wystarczyć. Ja na przykład lubię by mi ktoś wytłumaczył, nie twierdzę że wszyscy tak ograniczeni, ale z uwagi choćby na takich jak skromne moi , warto rozwinąć zdanie. Jakaś merytoryczna dyskusja może by wynikła?

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Traktujesz mnie jak fanatyka Tuska, a nie jestem nim.

taki kit to możesz swojej babci wciskać

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Jeśli dobrze gada, to chyba trza komuś przy.ebać łopatą do węgla przez baniak. 

Masz rację, usunąć bosaka z wice. Reszta się nauczy by nie krytykować Prremiera. Przez duże P , bom wcześniej gafę strzelił 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Traktujesz mnie jak fanatyka Tuska, a nie jestem nim.

Staram się tylko zauważać głupie, moim zdaniem, poczynania polityków np.

Ale wiadomo ..coś mogę przeoczyć .

Pamiętaj że ten kto widzi dobro i zło w polityce. To jest człowiekiem myślącym. 

Nie warto się przejmować ludźmi którzy mało wiedzą lub boją się wypowiedzieć swoje zdanie 

Edytowane przez Patrycja2
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Masz rację, usunąć bosaka z wice

Ale przecież ja nie chce bić Pana Bosaka. Ta łopata , to na stronę rządową .

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Agrest napisał(a):

Zapraszam @Tomasz0611   @12Pafnucy @jacek1296  jakiś komentarz? Ja wysiadam bom maluczki i nie godzien, ale według mnie Lux płemieł,  tak powinno działać sprawne państwo. Prawda?

Gada jak Konfederacja, taka misja opozycji. Ja na Tuska nie głosowałem, by Twój kochany PiS nie pluł na Kosiniaka i jego kolegów to może dzięki mnie by dalej rządzili, to nie już moja wina że Kaczaffi i ekipa nie potrafi się z nikim dogadać...

Dałem szansę jednym i drugim, każdy miał szansę dogadać się z PSLem ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał(a):

Nie warto tego rozwinąć? Nie każdy łapie w lot i dwa słowa mogą mu nie wystarczyć. Ja na przykład lubię by mi ktoś wytłumaczył, nie twierdzę że wszyscy tak ograniczeni, ale z uwagi choćby na takich jak skromne moi , warto rozwinąć zdanie. Jakaś merytoryczna dyskusja może by wynikła?

Najczęściej kłótnia wynika...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Rozumiem...

Kto śmieje się z PiS musi kochać Tuska...wiadomo...😆

to był żart, chciałem cię trochę zirytować :D 

nie nazwał bym cię fanatykiem tuska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v