Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Jaki bełkot ? Jest niezależny i może mówić co mu się podoba. Nie musi się podobać ani Pisowi ani PO. I to jest fajne.

Tak, tak, jest niezależny xD Tak samo jak Karol Nowogrodzki jest obywatelski xD 

Opublikowano
5 minut temu, dsbh napisał(a):

Już Zbysio Stonoga znalazł na niego haka 🤣.

A co mnie Zbysio Stonoga obchodzi, tyle samo co Stanoooski czyli nic ... Wiem tylko że Stanoski to jaj na pewno nie ma bo Marcinka "El Klepacza" się nawet bał xD 

Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

A ja sobie na niego zagłosuje jak wystartuje w wyborach.

Tak samo se mówiłem jak głosowałem na miłościwie nam panującego Andrzeja Dudę. Tak samo.

Opublikowano

6 minut temu, mirro napisał(a):

Tak samo se mówiłem jak głosowałem na miłościwie nam panującego Andrzeja Dudę. Tak samo.

To nie na Trzaskowski? Nie może być

Opublikowano
40 minut temu, dsbh napisał(a):

Jaki bełkot ? Jest niezależny i może mówić co mu się podoba. Nie musi się podobać ani Pisowi ani PO. I to jest fajne.

dla takich, wszystko co nie jest propagandą peowską jest bełkotem, bo burzy im wizję ich świata

takie rzeczy to tylko w rosji

dwóch ministrów grozi aresztowaniem kandydatowi na prezydenta popieranemu przez partie opozycyjne 

po-lszewizm

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

To może nam opowiesz dlaczego niewinny Romanowski się ukrywa ? 

a powiedz mi jakie ma zarzuty ? co ja słyszę to kupa śmiechu ... gdy się zagłębisz myślisz sobie kradzież przywłaszczenie kasy  gigantyczna strata pastwa działanie na szkodę pastwa hmmmmmmmmmmmm 

a ty przekroczenie uprawień 😆 

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@dsbh wątpię że mu mocodawcy pozwolą, mają już swojego niezależnego i obywatelskiego kandydata xD 

A to mówisz że mu kanał internetowy na You Tubie zamkną :ph34r: ? To sobie otworzy kolejny. W sumie Zero to już nie kanał a telewizja internetowa.

10 minut temu, mirro napisał(a):

Ja tam swego czasu głosowałem na Kukiza i się tego nie wstydzę. Chociaż trzeba przyznać. Nie miał pomysłu na swoje ugrupowanie.

39 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A co mnie Zbysio Stonoga obchodzi, tyle samo co Stanoooski czyli nic ... Wiem tylko że Stanoski to jaj na pewno nie ma bo Marcinka "El Klepacza" się nawet bał xD 

Odbiegając od tematu to jednak Najman umie kasę robić. Po co ma niszczyć zdrowie jak Gołota czy Zimnoch.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Romuś to tym bardziej, zarzuty z D, niewinny, to po co się ukrywać, robić jakieś szopki z operacjami przegrody nosa ?

pamiętasz jak kradło się za rudego na potęgę to parę lat pokazywało się L4 sprawy sie przedawniały 

Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

pamiętasz jak kradło się za rudego na potęgę to parę lat pokazywało się L4 sprawy sie przedawniały 

No ale Rudy i ekipa to wiadomo że byli winni, to i się ukrywali, ale niewinni PiSowcy po co się mają ukrywać ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No ale Rudy i ekipa to wiadomo że byli winni, to i się ukrywali, ale niewinni PiSowcy po co się mają ukrywać ? 

ale on sie nie ukrywa pokazywali go w TV a zarzuty ma takie ze nie biorą go siłą 

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To może nam opowiesz dlaczego niewinny Romanowski się ukrywa ? 

Tak mi się właśnie nasunęło a hubertusa nie ma 😛. Te komisje śledcze to skazały kogoś, ktoś już siedzi, czy ten kabaret trwa dalej bo nie w temacie jestem.

Ta jego "telewizja internetowa" jest tyle warta co nazwa tej telewizji ...

No coś ponad 1 mln subskrybentów. To więcej ma chyba tylko Andrzej z Plutycz :ph34r:.

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

No coś ponad 1 mln subskrybentów. To więcej ma chyba tylko Andrzej z Plutycz :ph34r:.

Crowly miał kilka milionów na TikTaku, czy to znaczy że to było mądre albo wartościowe ??

Opublikowano

Crowly miał kilka milionów na TikTaku, czy to znaczy że to było mądre albo wartościowe ??

Nie znam człowieka to się nie wypowiem. Natomiast przykład Radia 357 pokazuje, że utrzymywanie się z wpłat widzów/słuchaczy na dłuższą metę nie wypali. Tam już wpływy zmalały i kilka osób straciło stołki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v