Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
50 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Widać że jeździsz autobusem ...

widzisz dziecko ja z ojcem ursusem 30 jezdzilem autostrada a ty ??

nie macie gdzie wypalic ?? jezu jak mi przykro 🤣

46 minut temu, Ulman napisał(a):

.... z termosem i kanapkami w reklamówce z biedronki😄

gdzie sie podziewales onuca ??? myslalem ze seryjny samobojca na grzede zawital..😂

moze za tydzien w pradze sie spotkamy ?? 🤣😂

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Jak rynek się zamknął, to co innego zostaje jak nie zakończenie działalności? Wsparcie tych co mieli nad tym kontrolę? Toż przecież Glapiński wyciągał kolejną paletę z kasą i wrzucał metodą "kto pierwszy ten lepszy". Stara sprawdzona metoda.

Jak pięknym i szerokim strumieniem te pieniądze do Bawarii popłynęły na nowe X6, a i nie wiem czy Mietków GLC GLE nie więcej przybyło jak bmw. Złota era niemieckiej motoryzacji🤭

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Padną jedne i drugie.

Kurna, nie pomagasz, bo podjąłem już decyzję o wyzbyciu się oszczędności.

Może lepiej w kasynie przeyebać?🤔

Opublikowano

Andrzej Szejna wiceminister MSZ:
 "Chwilówki są korzystne dla gospodarki, bo zwiększa się impuls konsumpcyjny"

tęgi umysł 👏

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Żeby się Niemcy nie zdziwili jak ich Chinczycy  wyrolują w tej ameryce 

Zaczniemy sadzić szparagi, będą robić u nas za 5 euro. Jakby co to mam jakieś stare garaże i stodołę. Materace by kupił i po 20 euro za nocleg wynająć mogę🤭

Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał(a):

gdzie sie podziewales onuca ??? myslalem ze seryjny samobojca na grzede zawital..😂

moze za tydzien w pradze sie spotkamy ?? 🤣😂

a leżałem sobie 2 tygodnie pod palmami. Jak chce sobie dobrego ciucha kupić to jeżdzę pod Wiedeń więc z tą Pragą to tego, ten...... , jedź sobie sam z podobnymi gamoniami.

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

Andrzej Szejna wiceminister MSZ:
 "Chwilówki są korzystne dla gospodarki, bo zwiększa się impuls konsumpcyjny"

tęgi umysł 👏

O tak, przecież taką chwilówkę trzeba oblać, by choć na chwilę nie myśleć o spłacie🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

a leżałem sobie 2 tygodnie pod palmami. Jak chce sobie dobrego ciucha kupić to jeżdzę pod Wiedeń więc z tą Pragą to tego, ten...... , jedź sobie sam z podobnymi gamoniami.

A co kupcy z Marwilskiej pod Wiedniem otworzyli sklepy 🙃

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał(a):

Jak pięknym i szerokim strumieniem te pieniądze do Bawarii popłynęły na nowe X6, a i nie wiem czy Mietków GLC GLE nie więcej przybyło jak bmw. Złota era niemieckiej motoryzacji🤭

Iiiii właśnie to był ten czas kiedy w salonie VW, w Lublinie zabrakło samochodów. 

16 minut temu, Agrest napisał(a):

Kurna, nie pomagasz, bo podjąłem już decyzję o wyzbyciu się oszczędności.

Może lepiej w kasynie przeyebać?🤔

Ale wtedy istnieje jakiś cień szansy że coś wygrasz. A inwestując w rolę prawdopodobieństwo jest jeszcze mniejsze.

4 minuty temu, jarecki napisał(a):

A co kupcy z Marwilskiej pod Wiedniem otworzyli sklepy 

Aaaaa tam. Znowu turecka orda rozłożyła sie obozem i na razie wyprzedaje galanterię.image.png.9a24382fd8093cfa1ce26b89480a126b.png

Opublikowano (edytowane)

To sklep z gaciami ? Te marki niby ,,top '' to czesto mają materiały chyba z niższych półek , ogólnie wszystkie marki coraz gorszych materiałów używaja 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

chodzą pogłoski, że Discovery przyjęło ofertę na zakup TVN przez Węgrów

------------------

Ani jeden obywatel z Europy Środkowej i Wschodniej nie został powołany na stanowisko kierownicze w UE w 2023 roku.

Berlin nie kryje, że Mercosur ma ratować gospodarkę Niemiec.

FAZ: "Dlatego kanclerz Scholz w ostatnich miesiącach nalegał, aby po ćwierćwieczu negocjacji wreszcie je skończyć. A Annalena Baerbock (MSZ) wezwała w środę von der Leyen do zakończenia negocjacji."

FAZ: "Oczekuje się, że Tusk będzie mógł zgodzić się na to porozumienie po wyborach prezydenckich w Polsce, w maju 2025. Mercosur ma kluczowe znaczenie dla niemieckiej gospodarki. Jednym ze zwycięzców będzie branża motoryzacyjna."

niemcy zdemaskowali swojego sługusa :D podłego sprzedawczyka

Opublikowano (edytowane)

Kochany Minister Obrony Narodowej . Władysław Kosiniak-Kamysz .

Cytat .

Mamy kolejną umowę pożyczki z USA, pomagającą w ramach programu FMF finansować szybką transformację SZ RP. Teraz 4 mld USD, a łącznie USA udostępniły Polsce ponad 11 mld USD na finansowanie programów zbrojeniowych, http://m.in. na systemy obrony powietrznej Patriot .

7 minut temu, nie napisał(a):

chodzą pogłoski, że Discovery przyjęło ofertę na zakup TVN przez Węgrów

------------------

Ani jeden obywatel z Europy Środkowej i Wschodniej nie został powołany na stanowisko kierownicze w UE w 2023 roku.

Berlin nie kryje, że Mercosur ma ratować gospodarkę Niemiec.

FAZ: "Dlatego kanclerz Scholz w ostatnich miesiącach nalegał, aby po ćwierćwieczu negocjacji wreszcie je skończyć. A Annalena Baerbock (MSZ) wezwała w środę von der Leyen do zakończenia negocjacji."

FAZ: "Oczekuje się, że Tusk będzie mógł zgodzić się na to porozumienie po wyborach prezydenckich w Polsce, w maju 2025. Mercosur ma kluczowe znaczenie dla niemieckiej gospodarki. Jednym ze zwycięzców będzie branża motoryzacyjna."

niemcy zdemaskowali swojego sługusa :D podłego sprzedawczyka

Wspaniała wiadomość dla Polski że Tusk będzie mógł podpisać umowę handlową dla dobra Polski .

Polacy chcieli zmian na lepsze to dostali od Ludzi tak duże poparcie w Wyborach więc teraz działają  dla dobra Polski i wyborców .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pajacuś, idź spać, browarki za mocno weszły xD 

skad masz wiedziec ze autostrade krakow-myslowice juz za gierka zaczeli budowac..

ogrkowi mocno ?? on codziennie pije wiec organizm ma wytrenowany,gorzej z watroba 🤣

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty masz w tym klekocie DPF?

w czym ?? benzynie ??

1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

palmy to jedyne miejsce gdzie onuce moga sobie smierdziec do woli..

do outletu ??  w srodku nie da sie zdjec robic ??

byles kiedys w pradze na ul.paryskiej ??

podobno masz dzieci ? doszkoly nie chodzily ??

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

A co kupcy z Marwilskiej pod Wiedniem otworzyli sklepy 🙃

onuca bajki wymysla na poczekaniu..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

skad masz wiedziec ze autostrade krakow-myslowice juz za gierka zaczeli budowac..

No i co z tego ?? To nie twoje osiągnięcie ... Ty masz tylko inwalidztwo, bęben że nie widzisz co w gaciach nosisz i kupe gnoju na środku podwórka ...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

i tak to wygląda ta konfederacja, ryje pełne frazesów, ale jak przychodzi co do czego to zero patriotyzmu i zawsze wolą zagranicę, ot zdrajcy narodu...

Aaaaa tam. Znowu turecka orda rozłożyła sie obozem i na razie wyprzedaje galanterię.

I cieszmy się, to jedyny sukces władz 3RP, że agresję turecką udało się przekształcić w polski pęd do kebabów i ciuchów,chociaż już nie sweterków al'a Kononowicz, w innych przypadkach nas turbaniarze składali jak chcieli 🤣

Opublikowano

Ale wtedy istnieje jakiś cień szansy że coś wygrasz. A inwestując w rolę prawdopodobieństwo jest jeszcze mniejsze.

Bedziem jak kiedyś na państwo zdawać by emeryturę dostać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v